0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Moses
Gevraagd op 5 februari 2019 5 46
53 bekeken

Ik ga trouwen met mijn vrouw. Bij hun in hun cultuur word de man besneden. Ze had het laatst met me er over of ik dat ook wilde doen. Zo ben ik wezen kijken naar verschillende besnijdenis centrums. Ik merk dat ze het allemaal anders uit voeren. De ene doet alleen strakke besnijdenis, de andere weer wat losser zodat even veel binnen als buitenland weg gaat. Weet niet wat goed zou zijn? Wat zouden jullie er van zeggen?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Moses
Beantwoord door 7 februari 2019 6 07
Privé antwoord
Of misschien iets van kunnen zeggen? Vind het lastig wat ik hier mee moet doen en hoor van alles wat, dus zo doende ik het ook aan jullie vraag. Misschien kun je ergens mee beginnen en kijken hoe het Is? Misschien dat de andere altijd kan?
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 8 februari 2019 21 53
Privé antwoord

“Misschien kun je ergens mee beginnen en kijken hoe het Is? Misschien dat de andere altijd kan?” Dat lijkt me toch niet zo’n goed idee…het is nogal een ingreep

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 16 maart 2019 6 38
Privé antwoord

Word daar veel gedaan, met een half uurtje komt er weer iemand naar buiten die besneden is geworden. Dus komt wel veel voor. Ingreep is makkelijk en goed te doen. Paar dagen rusten voor de wond en klaar is het. Denk dat de beste oplossing is om het middel strak te zetten. Dan kan de voorhuid niet over de winkel maar blijft net voor de corona. Als het niet na wens is kan ik nog altijd voor strak gaan. Dan halen ze mijn toompje weg en dan zit er geen speling meer op. Lijkt me dan het beste als ik naar de mogelijk heden kijken.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB