0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 9 september 2020 18 46
13 bekeken

Sinds een paar maanden heb ik een koperspiraal. Sinds het plaatsen hiervan ben ik elke keer erg heftig ongesteld, tot mijn laatste menstruatie. Ik had een paar dagen licht bloedverlies, normaliter wordt dat opgevolgd door 2 dagen heftig bloedverlies, maar nu is mijn menstruatie ineens weer gestopt. Nu twijfel ik of ik mijn tampon wel uit heb gehaald En of die misschien te diep is gegaan en het touwtje kwijt is. Ik kan het me niet precies herinneren, waarschijnlijk omdat het zo’n automatisme is, dus ik ben gaan voelen. Nu voel ik een touwtje zitten, ik heb geprobeerd eraan te trekken toen ik me realiseerde dat deze ook van mijn spiraal kan zijn. Nu twijfel ik enorm, ik denk dat het het touwtje van mijn spiraal is, maar ik ben enorm bang dat er toch nog een tampon in zit. En hoe verklaar ik het ineens stoppen van mijn bloedverlies anders?

Kan het dat ik ineens minder menstrueer bij een koperspiraal? En zou je het verschil kunnen voelen tussen het draadje van een tampon en een spiraal? Ik wil dit eigenlijk graag zelf uitzoeken zonder hulp van de huisarts.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 9 september 2020 19 00
Privé antwoord

Een koperspiraal bevat geen hormonen en heeft dus geen directe invloed op je menstruatie dmv hormonen zoals de pil.
Een tampon, en zeker bij een bloeding, zou je toch echt moeten kunnen voelen in de vagina. Als je erover twijfelt zul je toch even naar de huisarts moeten gaan.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB