Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 22 augustus 2017 11 49
102 bekeken

Hallo, ik ben 19 jaar en ondertussen ongeveer 14 dagen over tijd. Ik zeg ongeveer omdat ik nogal onregelmatig ben (neem de pil niet) en ga uit van een cyclus van 32 dagen omdat deze lengte het vaakst voorkomt. In de periode tussen mijn vorige menstruatie en nu heb ik twee keer geslachtsgemeenschap gehad, steeds met een condoom (niet gescheurd, niet afgegleden en gecontroleerd op gaatjes met water) en voortijdig teruggetrokken. Ik heb op de 40ste dag ook een zwangerschapstest uitgevoerd en die was negatief. Vandaag heb ik een zeurderig gevoel in mijn onderbuik/ter hoogte van mijn eileiders.

Weet iemand wat de reden zou kunnen zijn voor het uitblijven van mijn menstruatie?

Alvast bedankt!

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 22 augustus 2017 12 34
Privé antwoord

Dat is moeilijk te zeggen. Zeker omdat je al een onregelmatige menstruatie hebt. Je zou naar de huisarts kunnen gaan en een verwijzing kunnen vragen voor de gynaecoloog voor verder onderzoek

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 25 augustus 2017 18 06
Privé antwoord
Bij een onregelmatige menstruatie kunnen zaken spelen als insulineresistentie en oestrogeendominantie, alsmede bepaalde tekorten. Dit soort zaken is bij te sturen met de juiste voeding en aanvullende middelen. Op internet genoeg te vinden over insulineresistentie en oestrogeendominantie.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB