Answer Question
0
0

Ik heb uitslag van medischlaboratoria (urine onderzoek). Maar heb geen idee of het gezond is? Albumine (urine): <3 mg/l. Natrium (urine): 23 mmol/l. Kalium (urine): 21.1 mmol/l. Creatinine (urine): 0.45 g/l. Ureum (urine): 0.1 mol/l. Ik hoop dat u mij kunt helpen, met vriendelijke groet mevrouw van Wouw.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 27 oktober 2017 14 17
203 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik neem aan dat de uitslagen nog besproken gaan worden met de arts. Je natrium en kalium zijn in ieder geval aan de lage kant.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 27 oktober 2017 14 38
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Beste John, hartelijk dank voor uw antwoord terug. Ik wilde eerst nog een second opinion voordat ik naar mijn huisarts zou gaan. Volgens het medische laboratoria is mijn uitslag goed behalve de kalium wat aan de lage kant zeiden zij. Maar ik verstouwde het nog niet, vandaar dat ik jullie ben gaan schrijven. Ik wil in het kort uitleggen hoe ontzettend stom ik een jaar lang nu ongeveer ben geweest door twee (achteraf gevaarlijke) diëten te hebben gevolgd, namelijk een tijdje Paleo (zonder koolhydraten en zuivel). En omdat ik zo ziek was las ik over veganistisch eten en heb toen dit gevolgd met alle ellende van dien. Ik heb volgens mij erge voedsel tekorten gehad. En nu nog steeds is het nog niet helemaal in orde blijkt. Ik eet inmiddels weer een paar maanden alles weer (en blijf dit ook ZEKER doen!) vis, vlees, zuivel, langzame koolhydraten, groenten, fruit, noten, zaden etc. Zou mijn natrium te kort hier nog mee te maken hebben (zelf denk ik van wel) en zou dit weer goed komen als ik gewoon weer GEZOND zoals nu blijf eten? Alvast ontzettend bedankt

Gemarkeer als spam
Geschreven door vw
Beantwoord door 27 oktober 2017 14 53
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

In principe zou dat weer goed moeten komen. De waarden zijn niet van dien aard, dat er meteen alarmbellen moeten afgaan. Is er ook een bloedonderzoek gedaan naar je vitamines en mineralen?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 27 oktober 2017 15 01
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Beste John, hartelijk dank voor uw snelle bericht terug. Want ik ben eerlijk gezegd wel wat in paniek en kan mijzelf wel voor mijn kop slaan. Maar nee ik heb nog niet bloedonderzoek laten doen (aangezien ik daar erg bang voor ben). Maar als het echt zou moeten dan doe ik dit uiteraard wel. Nu ik weer alles eet merk ik echt flinke verbetering, maar dit duurde erg lang en door die stomme (gevaarlijke) diëten ben ik echt verschrikkelijk ziek geweest en waarschuw meteen hierbij andere mensen, denk echt heel goed na als je een dieet denkt te gaan volgen, want dit kan echt heel gevaarlijk zijn. Ik heb hier erg veel van geleerd en doe dit echt nooit meer. Beste John, ik ben echt heel blij dat er een website als deze bestaat met mensen die je op afstand kunnen informeren / helpen. Hier ontzettend bedankt voor. Ik ben een stuk rustiger geworden dankzij uw informatie.

Gemarkeer als spam
Geschreven door vw
Beantwoord door 27 oktober 2017 15 09
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB