Answer Question
Categorie:
0
0

Half januari ben ik begonnen met 4x per week sporten en letten op wat ik eet. Sindsdien ben ik 5,5 kilo afgevallen maar heb ik ook veel spiermassa aangemaakt. Sinds het aannemen van deze levensstijl heb ik vaak last van doorbraakbloedingen. Ik slik de pil al sinds mijn 15e en heb hier op 2 á 3 keer per jaar nooit last van gehad. Ik slik de pil nog weleens door, maar ook dan had ik eigenlijk nooit een doorbraak. Nu is het elke maand weer raak. Vorige maand nergens last van gehad, nu doorgeslikt en wel weer een doorbraak. Kan dit komen doordat ik zo fanatiek ben gaan sporten? Ik las dat het kan zijn dat je lichaam hier aan moet wennen en je hormoonhuishouding een beetje uit balans kan zijn, maar het is nu al 5 maanden geleden.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 6 juni 2016 12 09
153 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het sporten en gewichtsverlies kunnen daar invloed op hebben. Als je naast het sporten ook supplementen hebt gebruikt om de aanmaak van spierweefsel te stimuleren kan dat ook invloed hebben. Als je er last van blijft houden, ga dan toch even naar de huisarts. Misschien heb je een andere pil nodig.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 6 juni 2016 19 51
Bedankt voor je antwoord. Ik neem de helft van de week ’s ochtends een eiwitshake en elke keer na mijn training een shake met whey, dit kan er dus iets mee te maken hebben. Ik loop er al een paar maanden mee maar kijk het toch nog even aan. Ik heb de Microgynon 30, is volgens mij al een vrij zware pil?
( Lisa95 at 8 juni 2016 20 33)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dat is niet bepaald een zware pil…..

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 8 juni 2016 20 38
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB