Veel bloed in slijm, maar geen overige klachten

Reageren
0
0

Mijn leeftijd is 18 jaar. Ik heb al twee dagen redelijk veel bloed in het slijm dat ik uitspuug. Het slijm kan ik ophalen zonder hierbij te hoesten, en elke keer wanneer ik dit doe zit er (rood/verse) bloed in. Ik heb echter geen andere klachten. Ook ben ik sinds kort op vakantie in de Filipijnen. Echter, ik heb eerder dit jaar in Nederland ongeveer dezelfde klacht gehad voor ~drie dagen, maar dat was alleen in de ochtend of avond met een veel kleinere hoeveelheid bloed dan nu. Nu zit er dus elke keer bloed in het slijm dat ik op elk moment kan ophalen. Verder voel ik me vreemd genoeg gezond. Ook heb ik nog nooit gerookt. Wat zou dit kunnen zijn en moet ik toch maar zsm naar een arts in de buurt? Hierbij ook een foto van de gemiddelde hoeveelheid bloed in mijn slijm.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 26 juli 2016 21 49
22967 bekeken
0
Ik heb ook bloed ophoesten met slijm eerst dacht ik dat het een longontsteking was maar dat is het niet ik heb net 2 buisjes bloed laten aftappen en ik moet misschien een foto laten maken van mijn longen want het kan iets ernstigs zijn
(Anonymous at 16 februari 2024 12 05)
Antwoord toevoegen
-6
Privé antwoord

Heb je problemen met je tanden of je tandvlees?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 26 juli 2016 22 05
0
Nee ik heb ook geen problemen met mijn tanden/tandvlees (zelfs na het spoelen met water zit er veel bloed in het slijm). Ook voelt de binnenkant van mijn keel heel lichtbranderig aan (voel ik bijna niet). Ik ben er nog vergeten bij te zetten dat ik de laatste paar maanden af en toe jeuk heb gehad op dezelfde plek wat nu heel licht branderig aanvoelt.
(Elwin at 26 juli 2016 22 16)
0
Leef je nog?
(JjcoolJ at 14 februari 2023 21 05)
Antwoord toevoegen
-4
Privé antwoord

Toch iets in je keel dus…Heb je een opgezette amandel?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 26 juli 2016 22 19
0
Volgens mijn ouders zijn mijn amandelen als kindzijnde verwijderd. Verder heb ik geen problemen met slikken etc.
(Elwin at 27 juli 2016 4 04)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik heb even een foto gemaakt van mijn gehemelte

Attachments:
Gemarkeer als spam
Geschreven door Elwin
Beantwoord door 27 juli 2016 4 10
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Je keel is wel wat geirriteerd. Het zou kunnen, dat je telkens een klein bloedvaatje stuk maakt door je keel te schrapen. Als je weer terug bent in Nederland, ga dan even naar de huisarts en laat naar je keel kijken.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 27 juli 2016 9 58
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hallo
Ik heb bloed propje in me urine
Ik heb ook pijn in mijn bovenbuik
Moet ik me zorgen maken?
Moet ik naar de huis arts?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Vraag
Beantwoord door 3 februari 2020 17 57
Antwoord toevoegen
-2
Privé antwoord

Als het propje in de urine zit, zou ik wel even naar de huisarts gaan

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 3 februari 2020 18 06
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hoi in heb corona gehad met longinfectie in ziekenhuis gelegen ben 2 weken thuis en spuug wit slijm uit en gisteren 30 december wit met beetje bloed het komt vanzelf de slijm in me mond en moet het dan uitspugen net als in ziekenhuis maak me zorgen wat het is hoop niet weer longinfectie

Gemarkeer als spam
Geschreven door LTvdH
Beantwoord door 31 december 2021 22 38
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen. Je moet dus de huisartsenpost bellen

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 31 december 2021 23 33
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hallo

Ik heb sinds zaterdag dat ik hoest en dat er slijm in men keel blijft vast zitten. Dus ik probeer dan het slijm naar boven te krijgen en als ik dit uitspug zit er bloed bij.. zou dit kanker zijn ben zoo bang

Gemarkeer als spam
Geschreven door Jojo
Beantwoord door 12 juli 2022 23 56
Antwoord toevoegen
2
Privé antwoord

Je hoest, dus ben je blijkbaar wat verkouden en door geforceerd hoesten kan er een klein bloedvaatje stuk gaan. dat heeft met kanker helemaal niets te maken

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 12 juli 2022 23 59
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Goedenacht, ik ben 2 weken geleden goed ziek geworden. Ben al wel wat beter, alleen het hoesten is super erg blijven hangen, ik heb 2/3x op een dag een enorme hoestbui, en hoest veel slijm op met bloed erin.. wat is verstandig? Diverse tabletten/drankjes tegen het hoesten is al geprobeerd. De dokter is al 2x gebeld.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Apeldoorn
Beantwoord door 31 januari 2023 1 19
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Als de klachten aanhouden of erger worden of je krijgt koorts, toch maar een afspraak met de huisarts maken.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 31 januari 2023 11 23
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Goedemorgen, ik heb al 2 weken lang bloed in mijn speeksel. Ik heb heel veel tandvleesproblemen, botafbraak. Nu heb ik dagelijks een bloedsmaak in mijn mond. Moet ik me zorgen maken? Ik heb ook snachts een zeer droge mond omdat ik met mijn mond open slaap.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Ramon
Beantwoord door 23 maart 2023 6 28
0
Ik zou er even mee naar de tandarts gaan,gezien de klachten die je verder noemt. Die kan beoordelen of het daaraan gerelateerd is.
(Suus at 23 maart 2023 8 41)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Vannacht wakker en lag even op de rug ineens bloed in mijn mond waar zou dit door komen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 3 mei 2023 6 55
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik zou het zo helaas ook niet kunnen zeggen

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 3 mei 2023 18 31
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Goedemorgen,

Ik heb sinds een paar weken last van af en toe bloed bij mijn slijm uit de mond.
Ik rook wel maar het komt niet met het hoesten mee.
Het komt spontaan ergens vandaan.
Huisarts heeft longfoto’s laten maken maar daar konden ze niks op zien.
Ik slaap wel vaak met de mond open en heb dan s ochtends ook een droge keel.
Het was spontaan in een keer begonnen.
Ik ben 25 jaar maak wel zorgen.
Het is helderrood bloed en meestal maar kleine beetjes.
Huisarts zei dat ik mij niet zo druk hoeft te maken, maar ben toch angstig erover.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 1 juli 2023 10 15
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik kan er zo helaas ook geen antwoord op geven. Ga dus terug naar de huisarts en vraag een verwijzing voor de KNO arts

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 1 juli 2023 19 04
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Is veel slijm na stoppen met roken normaal?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 12 januari 2024 5 07
0
Beste anoniem, Roken verdooft de trilhaar cellen in je luchtwegen. Doordat je gestopt bent met roken kan het zijn dat deze nu weer beter werken en je (tijdelijk) meer slijm opmerkt. Veel succes met het stoppen met roken, hou vol! Je kunt kijken op puurrookvrij voor de voordelen die je kunt merken in de komende weken/maanden/jaren. Nick
(Anoniem at 16 januari 2024 15 57)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hallo
Al 3weken verkouden en hoesten en veel last
van slijm hoedt dlijm op met bloed
Schrok behoorlijk daar van en bang er voor
en ook veel slijm in neus soms beetje bloed erbij
Schrap me neus veel en ook keel

moet daar zorgen om maken of is dit normaal

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 19 januari 2024 19 17
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het kan bij een flinke verkoudheid en veel hoesten. Je had de huisarts kunnen bellen...

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 19 januari 2024 22 40
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hoi, ik heb deze winter een paar keer gehad (zoals vanochtend) dat ik een bloedsmaak proefde in de ochtend na wakker worden. Vaak na een paar keer slikken/water drinken ging de smaak wel weg en kwam ook niet meer terug. Nu vanochtend schraapte ik m’n keel en spuugde ik dit uit en zag ik dat het helemaal roze van kleur was. Wat kan dit zijn? Ik heb het dus pas sinds deze winter en dus ook niet iedere ochtend. Ik hoor het graag!!

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 1 maart 2024 23 44
0
Er zijn al een aantal oorzaken genoemd in eerdere vragen en er is ook al meerdere keren het advies gegeven er mee naar de huisarts te gaan als het vaker voorkomt. Helaas zijn dergelijke vragen niet via forums (waar men ook nog eens geen arts consulteert) niet te beantwoorden. Het enige advies wat passend is, is dus wel een arts raadplegen voor onderzoek. Zo voorkom je dat je verkeerde adviezen gaat krijgen of dat er dingen over het hoofd worden gezien. Gr Suus
(Anoniem at 2 maart 2024 11 07)
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]