Answer Question
Categorie:
0
0

Beste,
Ik heb sinds 2,5 weken een spiraal (Kyleena). Van de gynaecoloog moet ik de pil blijven doorslikken tot de controle-echo, 6 weken na het plaatsen. Dit is dus nog een goede 3 weken. Ik heb 2 vragen:
1. Ik heb sinds het plaatsen tot 3 dagen geleden nog pijnlijke krampen gehad. Is dat normaal of zou de pijn al moeten over zijn na 2 weken? Ik heb de pijn niet continu, sommige dagen wel, andere dagen niet.
2. Zondagavond ben ik acuut ziek geworden. Ik voelde me totaal niet misselijk, had geen buikpijn, maar toch opeens héél waterige, bruine diarree. Een enorme hoeveelheid. Dit 2 uur lang. Ik moest die avond mijn pil nog nemen, maar wou wachten tot ik zeker geen diarree meer had en heb hem die avond om 2u19 genomen, ik zat toen op dag 13 van de strip. Ik heb de ochtend nadien voor de zekerheid nog een extra pil genomen om 9u. Ik heb sinds die avond geen diarree meer gehad. Ik heb de pil de dagen nadien op deze uren geslikt: 0u18 – 22u36 – 22u54. Ik heb ook medicatie geslikt: van zondag tot dinsdag. Ik heb enterol, dafalgan geslikt en ook 1 keer antimetil. Ben ik nog veilig ondanks het ziek zijn en de medicatie? Dank bij voorbaat!!

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 28 februari 2019 21 14
51 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dat zal geen invloed hebben op de bescherming door de pil.

De krampen zijn iet zo heel vreemd na plaatsing van de spiraal.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 28 februari 2019 21 50
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik heb gisteren om 9u in de ochtend weer diarree gehad. Niet zo erg als zondag. Ik heb dus zondag diarree gehad vóór ik de pil innam en op vrijdag ongeveer 10 uur nadat ik de pil ingenomen had...

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anon
Beantwoord door 2 maart 2019 9 45
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB