0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 10 juli 2019 14 18
25 bekeken

Ik ben 47 jaar.Ivm veel bloedverlies (met stolsels) en hevige pijn(alleen aan de linkerkant van mijn buik/baarmoeder)tijdens menstruaties, heb ik de huisarts en gynaecoloog bezocht. Tegen de pijn slik ik de eerste 3 dagen 3x daags Naproxen (250 mg.)+ paracetamol en dan nog niet pijnvrij. Ivm ontstaan ijzertekort slik ik ook al 3 maanden ijzertabletten. Gynaecoloog heeft inwendig onderzoek gedaan en een echo gemaakt, maar behalve wat vleesboompjes (die na 2 sinds de vorige echo niet waren gegroeid) was er niks bijzonders te zien en niets om me zorgen om te maken. Ik zou “gewoon een van de pechvogels” zijn. Op advies gynaecoloog toch weer aan de anticonceptiepil gegaan en nu voor de tweede keer “ongesteld” geworden. Helaas merk ik tot nu toe weinig verschil met vervelende menstruaties van de afgelopen 2 jaar. De bloedstolsels lijken zelfs wel wat groter te worden (net een klont van zo’n 6 cm in lengte en 1,5 cm in breedte…). Superplus tampons moeten de eerste dag/nacht elke anderhalf uur verwisseld worden. Kan ik ervan uitgaan dat de gynaecoloog voldoende onderzoek heeft gedaan: echo en inwendig, of heeft ze mogelijk nog iets over het hoofd gezien, omdat er andere onderzoeken zouden moeten plaatsvinden? Of moet ik even geduld hebben totdat de pil mij straks “gere-set”heeft?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 10 juli 2019 14 20
Privé antwoord

Nb. De vleesboompjes bevinden zich aan de andere kant in mijn baarmoeder, niet aan de kant van de pijn in elk geval. Gyn. dacht eerst aan een mogelijke cyste, maar onderzoek wees uit dat die er niet was.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 10 juli 2019 16 58
Privé antwoord

Ik ga er vanuit dat het onderzoek goed is gedaan. Maar je kunt voor een second opinion naar een andere gynaecoloog in een ander ziekenhuis gaan. Je kunt natuurlijk ook terug gaan naar de gyn en het met de gyn bespreken

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB