0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door S
Gevraagd op 22 januari 2019 12 01
46 bekeken

Hallo,

Ik kamp al een tijdje met een aantal vage klachten, ik zal ze even benoemen.

Als eerste heb ik het eigenlijk altijd koud, maar heb dan meer het gevoel dat het van binnenuit komt, het gaat namelijk altijd gepaard met koude rillingen van binnen die beginnen bij mijn borstkas en dan doorgaan tot aan mijn tenen.

Ook ben ik eigenlijk altijd moe, ook als ik een volle nacht geslapen heb. Ik ga niet extreem laat slapen en ben ook niet super vroeg wakker, wel lukt het vaak niet direct om in slaap te komen, dit duurt vaak enige tijd.

Ik ben ook erg snel buiten adem, wat gepaard gaat met een snelle hartslag, terwijl ik mij niet extreem ingespannen heb. Bijvoorbeeld na het traplopen.

De laatste tijd heb ik ook een erg slechte concentratie, wat ervoor zorgt dat ik slecht presteer tijdens mijn studie. De kleinste dingetjes of geluidjes zijn al hierbij erg storend.

Als laatste heb ik het gevoel dat ik erg prikkelbaar ben, ik raak van de kleinste dingen al gefrustreerd of overstuur, dit lijdt dan vaak tot huilbuien.

Ik hoop dat iemand een idee heeft van wat deze klachten kunnen betekenen. Mijn schoolprestaties lijden eronder en ik moet dit eerste jaar echt halen, dus ik hoop dat er wat tegen te doen is.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 23 januari 2019 0 19
Privé antwoord

Ik denk dat het toch spanningen /stress zijn die de klachten veroorzaken.Ga ermee naar de huisarts

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB