0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 20 maart 2016 9 01
37054 bekeken

Ik ben een vrouw van 48 jaar. Heb al jaren last, niet altijd maar periodes, van zware vermoeide armen en benen. Het word elke keer erger nu is het soms zo erg dat dat mijn benen van het zware vermoeide verzuurde gevoel overgaat in het gevoel van kramp.Een aantal jaren geleden hebben ze gezegd dat het fybromalgie is. Helaas is dit niet aan te tonen en heb ik het gevoel dat ze dit maar zeiden om van me af te zijn. Ik ben erg vaak moe. Ik werk 3 dagen in de week, verder heb ik een gezin met man, 2 volwassen kinderen en 2 honden. Vorig jaar erg veel last gehad van hartkloppingen, niet kunnen concentreren, moe, slecht slapen en werd ik naar huis gestuurd met de stempel Burn-out. Veel symptomen kwamen overeen..maar veel ook niet! Helaas is dit met alles het geval waar ik op zoek…een aantal symptomen komen overeen maar veel ook niet.Ik ben 2 weken thuis gebleven en ben daarna weer halve dagen gaan werken en heb dit opgebouwd naar volledig in 3 maanden. Ik ben geen dokterloper en wil niet constant zeuren maar het gaat nu zo vervelend worden dat ik er een beetje moedeloos van word, de inspanningen gaan steeds meer moeite kosten. Enig idee in welke hoek ik moet zoeken? Wat ik er aan kan doen? Ik heb gelezen dat ze nu al veel verder zijn met onderzoeken naar Fybromyalgie, is het al aan te tonen of iemand dit werkelijk heeft? hopelijk is er iemand die mij op de goede weg kan helpen. Met vriendelijke groet

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 20 maart 2016 13 57
Privé antwoord
Fibromyalgie is nog steeds een moeilijke zaak en een diagnose als andere oorzaken uitgesloten zijn. Een burn-out zou kunnen, maar dan ben je te snel weer aan het werk gegaan. Met 2 weken kom je daar niet vanaf. Ga in ieder geval met je klachten terug naar de huisarts. Doe ook eens even de test op: http://www.dokter.nl/index.php?option=com_hyperventilatietest
Deze test heb ik gedaan en heb een score van 43. Ik dacht dat hyperventilatie een aanval was dat iemand zo weinig zuurstof krijg dat je moet ademhalen met een zakje over neus en mond. Dat heb ik dus nooit, ik sta er ook van te kijken dat er deze uitslag uitkomt. Hier kan ik dus maar beter mee naar de huisarts gaan denkt u?
(Mini mouse at 22 maart 2016 17 21)
Gemarkeer als spam
Geschreven door Tatatorretje
Beantwoord door 20 maart 2016 16 22
Privé antwoord
Kan zijn, in verband met een gevoel van verzuring dat je lichaam wat verzuurd is. Kan je bijsturen met alkalische voeding bijvoorbeeld. Of je nu wel of geen fibromyalgie hebt, kan zijn dat je wat tekorten in je lichaam hebt, zoals magnesium, vitamine B en D en bepaalde vetzuren, mogelijk nog andere stoffen. Bij fibromyalgie zie je vaak een tekort aan serotonine. Ook dat kan je bijsturen met goede voeding, vooral voldoende eiwitten en bepaalde supplementen. Bij fibromyalgie kan je ook baat hebben bij msm, dat is een bepaalde zwavelverbinding. Beste is om een en ander te laten uitzoeken, hierbij rekening houdende dat een bloedtestje niet alle tekorten kan opsporen. En belangrijk is om goed door te ademen. Veel mensen ademen te oppervlakkig, zeker bij stress. Ook zou een overgevoeligheid voor electromagnetische velden kunnen spelen.
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 22 maart 2016 18 17
Privé antwoord

Een acute aanval van hyperventilatie werkt zo wel. Maar als het over een langere tijd is, wordt dat chronisch en dan merk je daar zelf niet eens wat van.
Je hebt best een heel deel klachten die daar bij passen. Een burn-out kan de oorzaak zijn.
Ik zou het inderdaad eens met de huisarts bespreken. Ademhalingsoefeningen zijn de beste manier om er iets aan te doen.
kijk hier voor mogelijke klachten:
http://www.chronischehyperventilatie.nl/index.php?page=symptomen

Gemarkeer als spam
Geschreven door Amri
Beantwoord door 15 november 2017 11 18
Privé antwoord
Hallo, ik kan mij goed in het verhaal komen. Alles er aan gedaan en een jaar thuis gezeten. Heb een periode van 2 maanden geen last gehad. Zou bijna zeggen dat ik het vergeten was. Tot ik een studie begon en nu lig ik al weer in de kreukels. Het is langzaam begonnen met nekklachten en heup en nu zit ik met zeurende armen. Ben weer op het begin en weet ook niet zo goed wat ik met de diagnose fibromyalgie moet! Dus zal nu wel weer voor onderzoek moeten gaan!
Gemarkeer als spam
Geschreven door [email protected]
Beantwoord door 22 januari 2018 19 32
Privé antwoord
Je hebt specifiek hetzelfde verhaal en klachten als mij.. ik was benieuwd inmiddels al meer duidelijkheid over je gezondheid? Ik wil ook weer naar de huisarts gaan om vedere onderzoeken te doen. met vriendelijk groet Karin Bongers
Gemarkeer als spam
Geschreven door Kim82
Beantwoord door 17 februari 2018 23 38
Privé antwoord
Ik ben ook erg benieuwd, loop met dezelfde ellende. Ga nu neurologisch door de molen, lichaam is uitgeput maar voel mij mentaal sterk
Gemarkeer als spam
Geschreven door Kim82
Beantwoord door 4 maart 2018 22 50
Privé antwoord
Ik heb precies hetzelfde, al diverse keren scans gehad, recent een lumbaalpunctie om uit te zoeken waar t vandaan komt. Ik lees mee, ben heel benieuwd of er bij jullie iets uitkomt. Fibromyalgie vind ik zo’n waanzin diagnose.. en niemand die het serieus neemt ?
Gemarkeer als spam
Geschreven door Kim82
Beantwoord door 4 maart 2018 22 50
Privé antwoord
En oja ik ben mentaal ook sterk.. dus in die hoek zit het niet. Ik ben 35.
Gemarkeer als spam
Geschreven door E.
Beantwoord door 6 maart 2018 16 09
Privé antwoord
Hey, ik had na een hele zware training en daarna heel erg lang last van mijn armen die heel zwaar en vermoeid aanvoelde. Wat zou dat kunnen zijn?
Gemarkeer als spam
Geschreven door E.
Beantwoord door 6 maart 2018 16 13
Privé antwoord
Hey, ik had na een hele zware training echt lang last van mijn armen want ze voelde zwaar en vermoeid. Ik voel me mentaal heel sterk en ik ben 12 Wat zou dat kunnen zijn
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 6 maart 2018 17 42
Privé antwoord

Denk je niet dat het gewoon van de zware training zou kunnen zijn?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Henriette
Beantwoord door 15 maart 2018 17 43
Privé antwoord
Beste Anoniem, Heeft u al wel eens aan MCD gedacht t.w.Micro vasculaire Coronaire Dysfunctie.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Leonie
Beantwoord door 27 mei 2018 18 39
Privé antwoord
Dit lijkt op de ziekte van lyme.
Gemarkeer als spam
Geschreven door J.
Beantwoord door 9 juni 2018 12 20
Privé antwoord
Beste Anoniem. Ik heb dit soort klachten al sinds pubertijd. Maar gaandeweg van kwaad tot erger. Reumatoloog zei: fibromyalgie, hypermobiliteitssyndroom, somatische (somatisatie) stoornis. 12 jaar daarna was ik meer dood dan levend!! Na 4 jaar bloedprikken kwam er een schildklieraandoening aan het licht. Daarover was de huisarts (toen) al ingelicht door de internist maar daar is nooit op doorgegaan. Ik wist daar helemaal niks van! Blijkt het Hashimoto te zijn, te traag werkende schildklier. Ik heb nu sinds 5 jaar medicijnen en sinds 1,5 jaar min of meer stabiel. Het gaat niet helemaal goed (wanneer klachten te lang aanhouden is helemaal genezen niet meer mogelijk) maar al met al is de impact van alle symptomen met 60/80% afgenomen……. Bij mij proberen we de waarden zo laag mogelijk te houden omdat ik er weer slecht aan toe ben als deze stijgt maar volgens de norm wel “goed” is…… Ik wil je wel aanraden om goed naar de schildklier te laten kijken. Waardebepaling tsh tussen 0,4 en 4 en de waardebepaling t4 tussen de 9 en 24. Deze moeten samen geprikt worden om een juiste balans te kunnen vaststellen. Ik ben geen arts dus raadpleeg a.u.b bijv. de web-site SON. Is een betrouwbare Schildklier informatie web-site…… Op: uwbloedserieus.nl vind je informatie over het hoe-en-wat m.b.t bloedonderzoek. Misschien heb je daar ook wat aan? Heel veel succes, sterkte en de kracht om je zoektocht te vervolgen…….
Gemarkeer als spam
Geschreven door Mr k
Beantwoord door 17 juli 2018 9 57
Privé antwoord
Heb je eens laten nakijken of je slaapapneu hebt? Ik heb ongeveer de zelfde klachten.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Anne
Beantwoord door 1 februari 2019 14 51
Privé antwoord
Al eens laten onderzoeken op dysautonomie ? Dat was bij mij de oorzaak terwijl ze ook dachten aan een burn out.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Jip en Janneke
Beantwoord door 29 maart 2019 22 41
Privé antwoord

Ik had zogezegd fybromyalgie. 20 jaar behandeld geweest uiteindelijk uitgedokterd ! Op mijn 69e heeft mijn longspecialist ontdekt dat ik echter geen of gebrekkig zuurstof opneem vanwege het Swyer James McCleod syndroom. En nacht in het slaaplabo wees uit dat er erge problemen waren met zuurstofopname. Vandaar de spierverkrampingen en de vermoeidheid ! Wie kan je nu nog vertrouwen was 20 jaar in behandeling bij zogezegd de beste prof van België. Slaap nu met en CPAP machine en het gaat toch al beter. Nog niet denderend maar kan toch al verder dan van de sofa naar het bed. Denkelijk heb ik dit syndroom al sinds kinderjaren, en achteraf gezien verklaart dit veel !

Gemarkeer als spam
Geschreven door Lies
Beantwoord door 1 mei 2019 15 51
Privé antwoord

Ik loop ook al jaren , nu zo erg 2 dingen afdrogen en het is of m’n armen eraf vallen, en 5 passen lopen en ik moet weer stilstaan.ik ga nergens meer naartoe zie er tegenop, heb een hondje en die moet ik uitlaten, ik kom na een klein rondje terug, met de tranen in m’n ogen pijn en moe, en plof meteen weer op de bank.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Carlosstepe
Beantwoord door 21 november 2019 0 19
Privé antwoord

Buy your favorite cigarettes online with best prices through our tobacco shop

[url=https://parliament-cigs.blogspot.com/]Purchase tobacco now[/url]

Gemarkeer als spam
Geschreven door DannyCib
Beantwoord door 29 november 2019 20 29
Privé antwoord

第一借錢網

https://168cash.com.tw/adv/area

Gemarkeer als spam
Geschreven door DonaldDweld
Beantwoord door 30 november 2019 20 43
Privé antwoord

unethost無限空間虛擬主機 技術分享部落格

http://blog.unethost.com/

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB