Answer Question
0
0

Beste,

Na het hebben van gemeenschap, heb ik last van de huid die onder de eikel zit. deze huid vertoont scheutjes op dezelfde plek ( lijkt alsof het littekenweefsel is geworden).
De penis als ook de vagina van mijn vriendin ruiken erg sterk nadat wij gemeenschap hebben. De lucht verdwijnt bij haar nadat we een tijdje geen sex hebben, maar komt direct weer terug als we het weer doen.

Nu ben ik hiermee al meerdere malen bij de huisarts geweest maar die geeft eigenlijk aan dat het niks is.
Ik heb zelf sterk het vermoeden dat het een diepgewortelde schimmel is, maar de zalfjes hebben tot op heden geen oplossing geboden.

Wat kan ik volgens u hier aan doen? Ik ben een man van 32 jaar en heb hier al 10 jaar last van, soms meer soms minder.
Zo af en toe heb ik ook wat meer pijn in mijn testikelen en laatst was er bij een urine onderzoek een heel klein beetje bloed te zien, maar ook daarvan zij de dokter dat het niet slim was.

Ik dank u hartelijk voor uw reactie.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 29 augustus 2017 13 33
90 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Is je vriendin ook al eens bij de huisarts geweest om een uitstrijkje te laten maken om te kijken of ze geen bacteriële vaginose heeft? Ik neem aan dat jullie je penis en vagina dagelijks goed wassen…

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 29 augustus 2017 14 06
Het probleem is volgens mij vooral bij mij aanwezig, daar ik deze klachten ook bij andere partners heb gehad. We douchen uiteraard dagelijks en maken daarbij goed schoon. Het zit bij mij dus vooral in de wondjes die onstaat, die vervolges binnen 2-5 dagen helen, maar vervolgens weer open gaan als er weer sex is. ik heb ooit geprobeerd 1 maand lang geen sex te hebben, maar nadat de tijd verstreken was, was op dezelfde plek direct weer een wondje te zien en begon alles weer van voor af aan. Mijn vriendin heeft een tijd lang een middel gebruikt wat je moest inbrengen met van die wegwerp pompjes ( weten beide niet meer hoe het heet) maar dat deed helaas helemaal niets tegen de problemen.
( unknown at 29 augustus 2017 16 01)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dan zou ik willen aanraden om met het probleem naar de dermatoloog te gaan. Het zou een huidaandoening kunnen zijn. vraag dus aan de huisarts een verwijzing.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 29 augustus 2017 16 10
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB