Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 7 januari 2017 15 01
135 bekeken

In september 2016 ben ik gestopt met de pil na deze 5 jaar te hebben geslikt. Eerst werd ik drie maanden lang niet ongesteld. Maar inmiddels ben ik nu bijna vijf weken non-stop ongesteld. Er zitten af en toe wat lichtere dagen tussen, maar het blijft constant vloeien. Ik heb twee weken geleden met mijn huisarts gesproken. Deze vertelde me dat ik het nog even moest aankijken, omdat het normaal is dat de menstruatie wat onregelmatig is na het stoppen met de pil. Ondertussen lijkt het alsof de menstruatie alleen maar erger wordt en krijg ik ook meer last van andere klachten, zoals buik- en rugpijn. Daarnaast voel ik me ook erg moe en heb ik weinig energie op het werk. Wat kan ik doen om de menstruatie te verminderen c.q. te stoppen?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Hellema123
Beantwoord door 7 januari 2017 16 09
Privé antwoord
Je kunt hier niets tegen doen. Door de hoeveelheid hormonen die de pil bevat is het niet zo vreemd dat je lichaam zo reageert na het slikken van 5 jaar. Helaas moet je het gewoon ‘uitzitten’. Houdt het vanaf nu langer aan dan 3 weken dan zou ik weer aan de bel trekken.
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 7 januari 2017 16 23
Privé antwoord

Ik denk niet dat je nog 3 weken moet wachten.5 Weken is lang genoeg. Ga volgende week terug naar de huisarts. Laat dan meteen een bloedonderzoek doen op bloedarmoede. Of vraag een verwijzing voor de gynaecoloog

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB