Answer Question
0
0

3 jaar geleden ben ik hard op mijn knie gevallen. Ik ben toen naar de spoedafdeling gegaan, ze hebben daar een foto van mijn knie genomen, maar er was niets op te zien. Ik ben toen wel overgebleven met een gezwollen en blauwe knie. Nu heb ik nog steeds last van die val. Er zit namelijk een puntje in mijn knie dat erg gevoelig is, waardoor ik al in elkaar duik als ik gewoon tegen een tafel aanstoot. Ik ben al terug naar de dokter geweest en hij voelt inderdaad een verhard deeltje in mijn knie, maar zegt dat er niets aan kan gedaan worden. Ze zouden met een operatie bijvoorbeeld meer kunnen beschadigen dan effectief goed maken.

In het dagelijkse leven heb ik niet echt last van mijn knie zolang ik er nergens mee tegen aanloop. Ik doe zelfs een erg kniebelastende sport voor 2u30 per week, maar dat is helemaal geen probleem. Het is pas nu ik begonnen ben met dagelijks stretchen, dat er na een week al enorm veel vocht in mijn knie zit. Het is erg ongemakkelijk om gewoon neer te zitten, omdat ik die druk op mij knie de hele tijd voel. Nu is mijn vraag: Kan dit nog altijd een gevolg zijn van die val van 3 jaar geleden? Is het nodig om eens naar de dokter te gaan omdat er 3 jaar geleden misschien toch iets aan de hand was en dit niet werd gezien op de foto door teveel vocht op dat moment?

En de belangrijkste: Is het erg om met vocht in de knie te blijven rondlopen? Want ik zal de komende maand niet naar de dokter kunnen gaan…

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 3 januari 2020 13 34
82 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik denk dat het toch goed is om een verwijzing te vragen vor de orthopeed

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 3 januari 2020 15 57
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB