0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Ronald
Gevraagd op 13 augustus 2019 1 56
49 bekeken

Ik heb sinds een tijdje last van vocht uit mijn penis gepaard met een soort zeurderige jeuk onderin de plasbuis vlakbij de anus. Ik acht de kans dat ik een soa heb erg klein aangezien ik hierop getest ben (met een bestelbare gecertificeerde test van testalize). Hierna ben ik nog wel een keer de fout in gegaan, maar de klachten speelden al daarvoor. Het komt vooral voor na het drinken van alcohol in de wat grotere hoeveelheid. Ook werd het soms veroorzaakt door cafeine. Het is dus niet iets wat al een langere tijd aan 1 stuk door dagelijks speelt. Moet ik mezelf ergens voor laten testen, of zal het stoppen van het nuttigen van alcohol/andere storende middelen voor een bepaalde periode dit ook kunnen oplossen? Ik ben trouwens een man van 21.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Ronald
Beantwoord door 13 augustus 2019 2 16
Privé antwoord

Toevoeging: Ik heb 3 weken geleden, net voordat ik op vakantie ging, volgens mij een schimmelinfectie gehad op de eikel. Dit is inmiddels over (zichtbare klachten zijn ongeveer 2 weken gebleven). Kan het vocht dat ik nu heb ook nog de nasleep daarvan zijn? Ik had er namelijk al langere tijd geen last meer van gehad hiervoor.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 13 augustus 2019 8 35
Privé antwoord

Ik zou je aanraden om toch nog eens een soa test te laten doen. Maar dit keer dan geen zelftest. Je kunt bij de GGD gratis testen.
Daarnaast zou ik de urine bij de huisarts laten testen op een urineweginfectie.
Je kunt een tijdje stoppen met alcohol/koffie om te kijken om dat dan het probleem oplost

Gemarkeer als spam
Geschreven door Ronald
Beantwoord door 13 augustus 2019 11 15
Privé antwoord

Ik zal mezelf opnieuw laten testen. Nog wel een vraag: stel ik word positief getest, kan het dan dat ik toen ik de thuistest deed het ook al had? Het is namelijk niet dat ik vanaf toen aan 1 stuk door klachten heb gehad. De thuistest heb ik gedaan in januari. Ik wil dit graag weten, omdat ik dan weet wie ik erover zou moeten informeren.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 13 augustus 2019 12 13
Privé antwoord

Dat is een vraag die ik niet zo goed kan beantwoorden, maar het is niet uit te sluiten. Temeer omdat je de klachten ook al langer hebt.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB