Answer Question
0
0

ik , vrouw, 35 jaar, 164 cm klein, 80 kilo. rookt niet drinkt geen alcohol en ook geen koffie. ik gebruik geen zout met koken en zo min mogelijk kook ik met ‘pakjes en potjes ) ik ga eens per week naar dietiste. ik sport 15 uur per week (samengevat: cardio, kracht, yoga, wielrennen). in aug woog ik 74 kilo nu dus 80 kilo. ik merk dat ik erg vocht vast houdt en ik weet niet waarom. gewicht krijg ik er niet af. ringen gaan strakker zitten en ik heb aftekeningen van kleding en schoenen op mijn benen. als ik niet train op dag a, dan weeg ik op dag b in de ochtend 2 kilo zwaarder. Dan heb ikn heb ik onrustige zware be. eigen huisarts vindt het ‘nog’geen probleem en moet ik nog strenger zijn op mij zelf. Nu wil ik online hulp zoeken om medicijnen te bestellen. Welk type ‘plaspil’zou mij kunnen helpen. Ik heb een normale hartslag en normale bloeddruk. ik gebruik geen medicijnen en geen anticonceptie. bloedwaardes zijn normaal.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 23 november 2015 13 13
196 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het is zeer onverstandig om dit soort pillen via internet te bestellen en op eigen houtje te gaan gebruiken. Er zal eerst moeten worden vastgesteld waarom je vocht vasthoudt. Je zou groene thee kunnen drinken, e x per dag een kopje. Dat is ook vochtafdrijvend.
Voor het overige zou je terug moeten gaan naar de huisarts en duidelijk maken dat je onderzocht wil hebben waarom je vocht vasthoudt.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 23 november 2015 13 53
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB