0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 17 augustus 2017 23 24
84 bekeken

De laatste tijd heb ik zo nu en dan vreemde aanvallen. Er schieten dan verschillende gedachtes heel snel achter mekaar in mijn hoofd. Ik kan dan niet plaatsen waar de gedachtes over gaan. Wanneer ik een gedachte bijna begrijp, schiet er alweer een volgende in mijn hoofd. Ik voel me op dat moment heel naar, maar begrijp niet waarom. Mijn buik voelt dan heel vreemd. Er is geen reden om me naar te voelen op dat moment. Deze aanvallen krijg ik vaak als ik rustig op de bank zit of boodschappen aan het doen ben. Als ik zo’n aanval heb trek ik me graag terug en moet ik geen mensen om me heen hebben. Het helpt niet als mensen om me heen paniekerig gaan doen. Als ik gekalmeerd ben dan breekt het zweet me uit. Zo’n aanval duurt hooguit een paar minuutjes, maar vreemd is het wel. Na de aanval voel ik mij weer rustig, maar nog steeds heb ik dan last van nare gevoelens/herinneringen en herinneringen van dromen die dan telkens niet op de oppervlakte komen waardoor ik kan begrijpen en herinneren waar het over gaat. Dit duurt meestal even en laat me dan afleiden door andere dingen. Wat zou dit kunnen zijn?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 17 augustus 2017 23 35
Privé antwoord

Hoe oud ben je? Gebruik je medicijnen, alcohol of drugs? Heb je veel stress/spanningen of angsten?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Boyd
Beantwoord door 17 augustus 2017 23 44
Privé antwoord
Ik ben 28. Geen medicijnen of drugs. Wijntjes in het weekend. Dagelijks ervaar ik wel spanning ja. Zorgen over mijn toekomst en somber over mijn leven nu…
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 17 augustus 2017 23 53
Privé antwoord

Dat kan wel de oorzaak zijn. Ik zou je willen aanraden, om dit dan toch met je huisarts te bespreken en een verwijzing te vragen voor een psycholoog.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Boyd
Beantwoord door 18 augustus 2017 0 15
Privé antwoord
Bedankt! Maar wat is het precies? Hebben meer mensen dit?
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 18 augustus 2017 1 02
Privé antwoord

Het zijn onsamenhangende gedachten die allemaal door je hoofd schieten… Dat hebben wel meer mensen stress hebben tegen een depressie aan zitten

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 18 augustus 2017 8 04
Privé antwoord
Wat ik zelf had was dat ik me ‘s nachts af en toe helemaal akelig voelde. Bleek te maken te hebben met een tekort aan serotonine. Let sowieso op mijn voeding, gebruik wat stoffen als magnesium, vitamine B en D,omega 3. Wat me enorm heeft geholpen is 5htp. Gebruik van alcohol zorgt voor schommelingen in je bloedsuikerspiegel, wat klachten kan geven omdat het je neurotransmitters kan ontregelen.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB