0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Luna
Gevraagd op 29 november 2017 20 28
139 bekeken

Sinds twee maanden heb ik een probleem. Na ongeveer een dag van 6/7 uur begint er een vreemde smell rond mij te hangen, een soort benauwde muffe geur, die naar natte hond ruikt. Ik ben absoluut niet overgewicht, geen jeuk, ik douche iedere dag, gebruik geen extra speciale intieme shampoo, was mijn vagina goed met heet water. Wel heb ik het gevoel dat mijn ondergoed soms vochtig is, niet van urine of witte vloed maar van zweet, denk ik? Als ik aan mijn ondergoed ruik, ruik ik de muffe geur niet, dat is een ander geur. Ook ruikt mijn vagina niet zoals de geur er om heen, die ruikt gewoon naar een normale vagina lucht. Qua echte symptomen is er eigenlijk niets aan de hand wat echt op problemen kan duiden, alleen die ultiem vreemde geur. Ik heb het ook als mijn laptop op mijn schoot heeft gestaan, dus ik denk dat het iets met zweten, of hitte te maken heeft? Maar ik heb er voorheen nog NOOIT last van gehad.

Ik heb geprobeerd mijn dijen te scrubben, (ik scrub al regelmatig, maar ik dacht dat het misschien aan dode huidcellen lag.) geen resultaat. Hierna andere douche gel geprobeerd. Wederom geen resultaat.

Nu dacht ik aan een SOA.. In de vakantie heb ik 1 keer sex gehad zonder condoom, en na de vakantie, een maand later, merkte ik extra witte vloed wat me enorm irriteerde. Verder geen jeuk etc. Momenteel is er geen extra witte vloed, maar sinds twee maanden dus die VERSCHRIKKELIJKE geur. (die overigens ook gewoon in mijn broek gaat hangen, en zodra de broek een tijd uit gaat is er niks meer te ruiken.)

Nu heb ik natuurlijk google gebruikt, en kwam voorbij dat als je candida overgroei hebt, er ook een vreemde geur rond je heen kan hangen. (Ik heb ook wel een paar keer al een yeast infection gehad, dus hierdoor kwam ik er op.) De zelf test hierbij is dus in een glas spugen, en bekijken of je speeksel blijft drijven, of dat het met draden naar beneden klontert, en op de bodem blijft hangen. Dat was overduidelijk het geval, na een paar seconden droop mijn speeksel met slierten naar beneden en landen als een soort raar wit goedje op de bodem van het glas.

Ik ben echt ten einde raad. Licht de geur hieraan? Heb ik misschien toch een SOA? Ik weet echt niet wat ik moet doen. Ik douche iedere dag, gebruik geen extra speciale intieme shampoo,

Kortom, ik weet niet wat ik moet doen. Wat kan het zijn? Toch een SOA? Is er iets met klieren in mijn dijen? Wat is het!?

Hopelijk kan iemand mij hier een beetje verder helpen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 29 november 2017 20 45
Privé antwoord

Het kan door bacteriën komen in de liezen onder invloed van transpireren inderdaad. Je liezen zijn niet rood?

Nee, totaal niet. Geen roodheid.
(Luna at 29 november 2017 21 55)
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 29 november 2017 22 14
Privé antwoord

Dan is het toch echt door transpiratie…ga eens met de klachten naar de huisarts

De rest van alle plekken waarop iemand mogelijk zou kunnen transpireren ruiken overigens gewoon helemaal prima. Ik zweet dus ook bijna niet bij mijn oksels, etc. Ik zal zeker binnenkort eens met mijn klachten naar de huisarts gaan, alleen is het gewoon verschrikkelijk daar aan te kloppen met ”hey, oke dus ik ruik naar een natte hond. Help.”
(Luna at 29 november 2017 22 28)
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 29 november 2017 22 54
Privé antwoord

Je moet dat niet verschrikkelijk vinden. Daar is je huisarts voor. Je hebt toch echt een vervelende klacht

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB