Wanneer naar de dokter bij verkoudheid

Reageren
0
0

Goedendag, Nu een week verkouden wat begon met een hoest waarbij veel slijmvorming optrad. Vooral als ik ga slapen dan blijf ik kokhalzen en slikken om het weg te krijgen. Sinds afgelopen weekend is de hoest veranderd in een droge kriebelhoest en komt het slijm in de vorm van flinke snotneuzen vrij. Tegen de namiddag en avond krijg ik koude rillingen over mijn rug en voelt mijn lichaam door en door koud aan. Ik moet in de avond wel 2 a 3 uur op een electrische deken liggen voor ik warm genoeg ben om te kunnen slapen.
De snotneuzen wisselen. Ochtend geen last, middag een beetje en in namiddag en avond moet ik er een emmer onder hangen bij wijze van spreken. Het wisselt dus erg op de dag hoe ik mij voel. Ik heb geen koorts of verhoging.
Sinds maandag gebruik ik van dr. Vogel de volgende producten: cinuforce tabletten 3×2 per dag; hoestspray nr. 1 3x spuitje achter in keel per dag; echinaforce hot drink forte en vlierbes 3 x per dag.
Gisterenavond hoeste ik zoveel dat ik het gevoel had te stikken. Hoe lang mag dit nog voortduren? (verder hoofdpijn en buikpijn van he hoesten)

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 11 februari 2016 16 41
306 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik denk dat je de griep hebt.
Je kunt naar de huisarts gaan. Die kan iets voorschrijven om de hoestprikkel te dempen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 11 februari 2016 17 11
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Afhankelijk van je verhaal, vermoed ik niet dat je de griep hebt. Griep gaat namelijk gepaard met andere verschijnselen. Jouw klachten wijzen op een flinke verkoudheid. Gemiddeld duurt dat maximaal zo’n 10 dagen, maar dat is afhankelijk van je weerstand en het soort virus. Je gebruikt al correcte middelen om de symptomen te verminderen/verlichten. In principe kun je het daarmee aanzien en dan zullen de klachten waarschijnlijk binnen een week afnemen. Mocht je je toch zorgen maken, dan kun je natuurlijk altijd een arts raadplegen. Beterschap!

Gemarkeer als spam
Geschreven door Roel
Beantwoord door 11 februari 2016 21 54
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]