0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 28 april 2017 2 12
68 bekeken

Heb veel pijn in heel het lichaam.De reumatoloog heeft fybromyalgie 6 jaar geleden vast gesteld. MIJN LEEFTIJD IS 61 JAAR EN GEBRUIK LORMETAZEPAM 2MG..MET WEINIG RESULTAATEN amitriptyline 25 mg voor het slapen gaan..met weinig resultaat.Zijn er in de loop der jaren al meer ..genezingen..mogelijk voor deze ziekte?..Wat te doen bij zware vermoeidheid..pijn in zeer gespannen spieren..niet kunnen oncentreren.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 28 april 2017 11 31
Privé antwoord

Dat zijn vragen die je met de reumatoloog moet bespreken. Hete is moeilijk om daar zo zonder enige dossierkennis iets over te zeggen

Gemarkeer als spam
Geschreven door Rebekka
Beantwoord door 9 maart 2018 13 00
Privé antwoord
Zelf ben ik 62 jaar en loop al jaren met fybromyalgie. Sinds de diagnose heb ik van alles uitgeprobeerd, waarbij het volgende mij verlichting gaf: Allereerst bij een homeopaat de APS therapie. Dit gaf zoveel verlichting dat ik het apparaat zelf heb aangeschaft. En een sauna met speciale intense stralers, die, korte- midden en langegolf breik hebben. Gaan tot op het bot! Ook maar in huis gehaald. Aanraders, veel succes. Oh ja en een hond aanschaffen, waarmee je naar buiten MOET. Goed bewegen en de balans hierin vinden .

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB