Answer Question
0
0

Ik ben een vrouw van 18 en ik heb nu al ruim drie weken een hard voelende bult in buitenste schaamlip. Het voelt alsof er een harde knikker binnenhuid zit. Heel even leek het of het na een week of twee wat kleiner was geworden maar is nu na een week meer gaan opvallen. Het doet geen zeer en is niet gevoelig. Over het algemeen heb ik nergens last van. Ook toont het geen bepaalde kleuren aan en ik merk momenteel geen bijwerkingen. Heb op internet eindeloos gezocht over wat dit nou kan zijn maar kom alleen maar info over cystes en vaginakanker tegen (met bijwerkingen waar ik zelf dus geen last van heb).. Ik lees ook dat vrijwel alleen vrouwen rond de 65 het kunnen krijgen maar de komende 40 jaar ben ik nog lang geen 65..
Over een week heb ik een afspraak bij de huisarts gemaakt. Misschien onzin om het nu op internet te zetten als ik volgende week toch geholpen word. Toch voel ik me niet gerust hierbij en wil ik zo snel mogelijk helder beeld en ik voel me hier erg onzeker over. Ik ga altijd meteen weer van het ergste uit en ben vooral bang dat ik straks geopereerd moet worden en dat het dan nooit meer mooi hersteld..:S

Komt dit vaker voor bij jonge mensen? Zo ja? Wat is het? Hoe komt dit? Gaat het ooit nog weg zonder geopereerd te worden?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 5 juli 2016 16 18
847 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het is moeilijk om daar ongezien iets over te zeggen, maar het een talgbultje kunnen zijn of een talgkliertje. Dat komt wel vaker voor en is geen reden tot bezorgdheid.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 5 juli 2016 17 23
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB