Answer Question
0
0

Ik ben al een paar jaar bezig om mijn te lage D3 gehalte omhoog te krijgen. Ik was begonnen met een cijfer net onder de 4 & kreeg een 5 dagen olie kuur & verteld dat ik toch meer IN de zon moet zijn (hou ik niet zo van! maar ja) dit hielp heel goed dus toen heb ik kleine rode D3 pilletjes gekregen waarvan ik een per week moest in nemen. Toen Die kuur op was, moest ik weer laten prikken maar de D3 waardes waren weer helemaal gezakt. Dit is tot twee keer gebeurd & toen ben ik naar een specialist gestapt die vertelde dat omdat mijn D3 waarde Zo laag was, één pilletje in de week was gauw door mijn lichaam opgemaakt & voordat t tijd was voor de volgende pil, kon mijn lijf weer op nieuwe beginnen met opbouwen – de week daarOp, idem dito. Ik heb toen van haar, een fles met kleine capsules gekregen met 75mg D3 & zij adviseerde mij om elke dag twee te nemen met iets vettigs : Ik gebruik cocosyoghurt omdat ik IBS hebt & dierlijke vetten & vezels zijn de boosdoeners. Pas geleden moest ik weer bloed laten prikken & mijn arts heeft besloten om mijn D3 ook weer te laten checken. Was nu 89 wat Mij heel goed lijkt maar eerlijk gezegt, snap ik de waardes niet. Hier hoor ik dat t tussen de 9 & 10 moet zijn & Daar hoor ik dat het dik in de dubbele cijfers moet zijn. Kunnen jullie mij vertellen wat juist een mooie D3 gehalte is alsjeblieft?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 30 december 2021 17 08
27 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Een acceptable waarde van vitamine D3 in het bloed wordt vastgesteld tussen de 20 en 30 nmol/l (nanomol per liter) voor volwassenen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 30 december 2021 18 15
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik zit momenteel op 72 en dat is binnen de waardes die het ziekenhuis geeft. Ik had 41 en met een kuur moest ik nu op 75 zitten en dat is gelukt. Ziekenhuis geeft als ondergrens 50 aan.

Gemarkeer als spam
Geschreven door TRUDIE
Beantwoord door 24 juni 2022 11 12
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB