Weet iemand wat dit is?

Reageren
0
0

Het is nu al een tijdje zo dat ik een hele slechte sfeer/energie op mijn kamer voel. De moment dat ik dan ook savonds naar mijn kamer ga begint alles waarvan ik door de dag geen last van had.

Dit is voornamelijk fysiek zoals ;
-keelpijn fel en gevoel dat er wat in mijn keel vast zit (dus ook minder goed kan ademen)
– ik krijg overal letterlijk jeuk
– ik voel dingen op me precies maar er is gwn niks.
-ik krijg heel fel maagpijn
-alles staat dan ook precies stijf en doet pijn zoals mn nek/schouder/armen/benen.
– ook heel fel dat precies mijn lichaam niet meewerkt. Ik zit dan bv op bed ff op mijn gsm, maar ik moet dan nog mijn pyjama etc aandoen en ik zit mezelf te pushen dan maar mijn lichaam kan precies niet opstaan, dit duurt meestal ook zonder te overdrijven 3-5 uurkes voor ik uiteindelijk kan opstaan.
– ik slaap heeel slecht/weinig per nacht max 2uurkes , en ben dus elke dag zoo vermoeid dat ik bij alles kan neervallen ma inslaap vallen lukt ook nie door de dag.
-ik zie ineens wazig en bewegend precies.

Ik kom door de dag niet meer op mijn kamer terwijl ik eigenlijk iemand was dat bena 24/7 op mn kamer zat. Heel raar allemaal dus ik ontwijk mn kamer zolang mogelijk dus die tijd dat ik dan onder ben etc voel ik me gwn goed heb ik van niks last buiten dan heel vermoeid/lui.

Ben ik gek aan worden of weet iemand wat dit is? Ik vind dit maar heel eng:(

Alvast bedankt!!

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 30 mei 2024 4 15
36 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dat zal toch tussen je oren zitten, als er niks aan je kamer veranderd is.
En als jij denkt aan geesten of andere "super natural " verschijnselen, kun je beter een platform raadplegen wat daarin gespecialiseerd is.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 30 mei 2024 7 25
0
Ik heb een ervaring gehad dat als ik in mijn slaapkamer was het leek of iemand daar was en ik werd enorm angstig. Ik vertelde dit aan iemand en zij gaf mij het advies, ik ben een christen, om op mijn knieën te gaan voor het bed en te bidden dat de Here Jezus, elke macht wilde binden en de kamer te reinigen met Zijn Bloed. Dat heb ik gedaan. Daarna nooit meer last gehad. Voor velen komt dit vreemd over, maar er staat geschreven in de Bijbel: Hij (de Here Jezus) heeft de overheden en machten ontwapend en openlijk ten toongesteld en zo over hen gezegevierd. Kol.2:15 Dat betekent dat Hij door de straf op onze zonden te dragen het bewijsstuk wat tegen ons getuigde heeft uitgewist. Dus als de Here Jezus je Verlosser is hebben de machten der duisternis geen authoriteit meer over je. Soms kunnen er vreselijke dingen zijn gebeurd in een kamer of een huis wat wij niet weten en blijft er een entiteit achter, want zij hebben recht gekregen daardoor. Echter, door als gelovigen te bidden en deze machten te binden wordt de ruimte vrijgezet.
(Anonymous at 31 mei 2024 16 31)
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]