Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Skks
Gevraagd op 27 maart 2018 20 46
98 bekeken

Hoi, ik had een vraagje: kun je zwanger worden door het veranderen van pil. Ik heb al 6 keer een andere pil gekregen omdat de vorige niet goed genoeg waren. Deze maand ben ik dus weer veranderd, ik las altijd een stopweek in. Ookal moet ik veranderen van pil. Op dag 8 van mijn stopweek nam ik dus de nieuwe pil in. Ik neem hem stipt en vergeet geen enkele. Maar blijkbaar moet je lichaam een 2tal maanden wennen aan de nieuwe pil. Ik zit nog maar aan de 1e strip (en in week 2) op internet lees ik dat als je start met een nieuwe pil, dat je dan best geen stopweek inlast. In de 2e week van je strip heb je ook je eisprong en is de kans dus groter dat je zwanger wordt (volgens internet) klopt dit? Moet ik een MAP nemen? Hoe groot is de kans dat ik zwanger wordt? (Vandaag sex gehad)

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 28 maart 2018 0 21
Privé antwoord

In principe kan het wisselen geen kwaad. Maar dat kan verschillen. Dat moet je dan dus in de bijsluiter nalezen. Als je de pil slikt, heb je in de tweede week van de strip geen eisprong.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Skks
Beantwoord door 28 maart 2018 6 39
Privé antwoord
Moet ik een MAP nemen? Hoe groot is de kans dat ik zwanger wordt? (In mijn stopweek heb ik 1 keer last gehad van diarree, maar toen ik mijn nieuwe pil begon was dat al over, doet dit ertoe of niet?)
Gemarkeer als spam
Geschreven door Skks
Beantwoord door 28 maart 2018 6 48
Privé antwoord
Ik ben overgestapt van microgynon 20 naar deso 30 (het is mijn 6e overstap). Ik heb een stopweek van 7 dagen genomen. In bijlage heb ik een foto van de bijsluiter. Ik begrijp de bijsluiter niet zo goed. Kunt u me zeggen wat de bijsluiter zegt en of het kwaad kan?
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 28 maart 2018 9 21
Privé antwoord

Met de deso 30 is het geen probleem om na de stopweek over te stappen. Diarree in de stopweek heeft sowieso geen invloed op de pil, want je slikt er geen in de stopweek. Een MAP is dan dus niet nodig

Gemarkeer als spam
Geschreven door Skks
Beantwoord door 28 maart 2018 10 12
Privé antwoord
Bedankt

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB