Answer Question
0
0

Ik merk de laatste tijd vaak een soort stekende pijn bij mijn toompje tijdens de seks met mijn vriendin. Dit is voornamelijk bij het naar binnen gaan, en het douchen na de seks, dat je opeens een soort vrij pijnlijke steek voelt. Als het eenmaal een beetje nat is tijdens de seks heb ik er niet zo veel last van. Ik kamp nu al sinds oktober af en aan met dit probleem. Dan heb ik er weer een tijdje geen last van, en dan plots komt het weer terug, en heb ik vervolgens expres ongeveer een week geen seks en smeer ik er een beetje zink zalf op in de hoop dat het heelt. En vaak is het dan ook inderdaad zo dat ik er een paar weken geen last meer van heb. Als ik heel goed kijk zit er (als ik er last van heb) een heel klein mini wondje.

Het vreemde is dat ik hier voor oktober nog nooit last van heb gehad en ik en mijn vriendin al zeker ruim anderhalf jaar gewoon seks hebben. Het is wel zo dat m’n vriendin in september een schimmelinfectie heeft gehad en ik daardoor ook, hiervoor hebben we toen een aantal weken een zalfje moeten smeren.

Enig idee hoe lang zoiets nodig heeft om geheel te helen? Zou een week misschien te kort zijn? Ik ga nu proberen 3 weken geen seks te hebben en niet te masturberen in de hoop dat ik er daarna voor eens en altijd van af ben.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 31 maart 2021 22 48
152 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik denk dat het beter is om toch even naar de huisarts te gaan en ernaar te laten kijken.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 31 maart 2021 23 32
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB