Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 17 juli 2017 14 55
167 bekeken

Sinds vorige week dinsdag kreeg ik een dikke voet. Woensdag constateerde de huisarts wondroos. Daarna jullie website bekeken. Onder het kopje wat zelf te doen bij wondroos. lzazen we. Saan en lopen zo veel mogelijk vermijden. Dus tot vanmorgen stil in de stoel gezeten . Vanmorgen kwam weer de huisarts en het bovenstaande aanhalend was her antwoord: zoveel mogelijk bewegen. Wat is juist?

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 17 juli 2017 17 10
Privé antwoord
Ik zou uitgaan van wat de huisarts jou verteld. Maar ik zou het natuurlijk niet overdrijven. Hardlopen lijkt me geen fantastisch idee, maar gewoon lopen en staan moet vast kunnen, vooral als jouw eigen huisarts dat aangeeft. Hij kent jouw situatie op dat moment het best.
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 17 juli 2017 20 04
Privé antwoord

Wanneer je wondroos op je been of voet hebt, is het zaak je been zoveel mogelijk rust te geven. Het been moet rustig kunnen herstellen. Daarnaast zal het vaak sowieso onprettig zijn om je voort te bewegen op het been. Houd het been hoog, om verdere zwelling te voorkomen en houd het been goed schoon. Pas hierbij wel erg goed op. Wondroos is erg besmettelijk. Draag handschoenen bij het hanteren van het been om te voorkomen dat andere of jijzelf wordt besmet op andere plekken op het lichaam. De kleinste wondjes op de huid zijn genoeg voor de bacterie om de huid in te dringen.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB