Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 8 augustus 2017 11 06
70 bekeken

Rond 7 uur heb ik mijn makeup gedaan, een een foundation gebruikt waar ik al twee keer een reactie van had gehad maar wilde het toch nog een keer proberen aangezien ik het niet wil accepteren. Nu gebeurde het weer (rode stipen, soms rode strepen op mijn voorhoofd), maar nadat ik het had verwijdert ontstonden er twee bultjes, samen 1,5cm bij 1,5cm op mijn rechter jukbeen. Nu kan ik ze gewoon indrukken alleen zijn ze dan wel wat gevoelig.

Dit is zeker weten ook een reactie, maar vraag mij af hoelang het duurt voordat ze afslanken en het is toch niet dat ik ineens acne krijg?? Voel ze nu nog maar minder dan om 7 uur. Ik ben momenteel niet thuis dus kan ook niet even langs om er navraag naar te doen, dus zou een van jullie misschien weten wat ik erop zou kunnen doen? (Gezichtscreme enz.)

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 8 augustus 2017 12 43
Privé antwoord

Ik denk dat je er verstandig aan doet, om er even niks meer op te doen en te wachten totdat de allergische reactie over is.

Het enge vindt ik wel over het feit dat een bult onder een moedervlek zit en die moedervlek vertrouw ik sowieso al niet aangezien hij zwart lijkt. (Moet ik een foto plaatsen?? Zit mij echt dwars namelijk want her gaat nu ook mijn oog irriteren en de huid doet nu ook gewoon zeer)
(unknown at 8 augustus 2017 18 14)
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 8 augustus 2017 21 06
Privé antwoord

Als je er last van hebt ga dan naar de huisarts en laar ernaar kijken

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB