0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 27 september 2015 17 41
171 bekeken

Ik ben een meisje van 20 jaar oud, en heb al langer dan twee weken last van brandende oftewel zeurende pijn op mijn borst. Daarnaast voel ik me heel vaak moe, ben ik vermoeid. Al slaap ik 10 uurtjes, ik voel me dan alsnog moe. De pijn van m’n borst straalt meestal op me linker arm, schouders en mijn nek. Ik weet niet precies zo goed wat ik hiermee kan doen. Gewrichtspijn speelt hier ook een rol. Ik krijg vaak plotseling pijn in mijn pols, of knie of schouder, de pijn blijft dan een uur of twee hangen. Ook heb ik – dit speelt zich al heel lang af – last van heftige hoofdpijn. Hiervoor ben ik wel vaak naar de dokter geweest, maar helaas zonder resultaat. Mijn hoofdpijn kan soms zo erg zijn dat ik ervan moet huilen! Ik heb letterlijk 6 dagen in de week last van hoofdpijn! Voor mijn hoofdpijn gebruikte ik naproxen, ibrofuen ect dit helpt helaas allemaal niet.

Ik weet niet of ik met deze klachten wel naar de huisarts moet gaan? Ik ben al weleens eerder gegaan (omdat deze klachten eerder ook afspeelde) maar het werd totaal niet serieus genomen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 27 september 2015 18 31
Privé antwoord
Als de klachten aanhouden, ga dan in ieder geval terug naar de huisarts. Als er nog geen bloedonderzoek is gedaan, vraag er dan naar.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB