Answer Question
0
0

Hallo. Ik heb pcos en ben al ruim 3 jaar bezig zwanger te worden. Ben ook onder behandeling met echo’s. 1 april was ik ongesteld geworden en mijn cyclus duurt ongeveer 36 dagen. Door echo’s en bloed prikken weet ik dat ik tussen 24 april en 27 april een eisprong heb gehad. We hebben het toen ook regelmatig gedaan. Op 11 mei (5dagen na normale cyclus dag) heb ik 5-6 dagen oud bruin bloedverlies gehad. Er is geen rood zuiver bloed te pas gekomen. Normaal heb ik de eerste dag oud bruin bloedverlies en dan hooguit 3 dagen rood bloedverlies en heel weinig. Nu was het dus en langer en geen rood bloed en niet veel verlies. Sinds een klein weekje heb ik regelmatig last van me buik, opgeblazen gevoel en sinds 2 dagen gevoelige borsten. Aan de ene kant heb ik zoiets van het was vast een menstruatie en ik wacht mijn volgende cyclus af voordat ik ga testen, maar dat duurt nog ongeveer 3 weken aangezien ik een langere cyclus heb. Ook is het zonde om elke keer geld uit te geven aan testen, aangezien de behandeling ook al genoeg geld kost en elke keer die teleurstelling met een Negatieve test is ook niet zo fijn voor een mens. Wat zal het zijn!?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 23 mei 2016 10 23
150 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Je menstruatie was het in ieder geval niet.
Een opgeblazen gevoel en pijnlijke borsten zou je van een eventuele zwangerschap nog niet kunnen hebben. Wel van de uitblijvende menstruatie.
Een zwangerschap kan echter ook niet worden uitgesloten. Er vanuit gaande dat 27 april een mogelijk datum is voor de eisprong, zou je nu wel een test doen.
De testen Kruidvat eigen merk en de Action zijn het goedkoopst.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 23 mei 2016 11 07
Bedankt voor u reactie. Maar dat oud bruine bloed zou dan innestelingsbloed kunnen zijn of iets? En is dat goed dat het zolang duurde? Het was wel heel anders dan mijn normale menstruatie. Ik heb begrepen dat gespannen/pijnlijke borsten, moeheid en opgeblazen gevoel in de buik al vanaf de 6de week aanwezig zou kunnen zijn. Dus dat zou dan toch iets positiefs zijn, want zit toch wel rond me 6de/7de week. Ik ga aanstaande zondag een test doen.
( c at 24 mei 2016 15 50)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Bedankt voor u reactie.
Maar dat oud bruine bloed zou dan innestelingsbloed kunnen zijn of iets? En is dat goed dat het zolang duurde? Het was wel heel anders dan mijn normale menstruatie.
Ik heb begrepen dat gespannen/pijnlijke borsten, moeheid en opgeblazen gevoel in de buik al vanaf de 6de week aanwezig zou kunnen zijn. Dus dat zou dan toch iets positiefs zijn, want zit toch wel rond me 6de/7de week. Ik ga aanstaande zondag een test doen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door c
Beantwoord door 24 mei 2016 15 48
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Pijnlijke borsten zouden eventueel nog kunnen, maar absoluut geen opgeblazen gevoel. Het lijkt in ieder geval niet op een innestelingsbloeding. Maar eens even de test afwachten.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 24 mei 2016 18 53
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB