Answer Question
0
0

Hallo,

Ik heb misschien een wat rare vraag. Ik vraag mezelf soms af of ik zwanger geweest ben een 18 jaar terug. Inmiddels ben ik 39 jaar en vraag me toch vaker en vaker in mijn hoofd af was ik nou echt zwanger toen ja of nee. Ik had in die tijd altijd al een hele afwijkende menstruatie. Soms 2 weken bloedingen, soms gewoon 2/3 maand niets en dan was het wel weer in het maandelijkse ritme. Maar op een gegeven moment na ongeveer 9/10 week geen menstruatie had ik opeens heftige bloedingen en stolsels. Dit was behoorlijk heftig en heeft ongeveer 2/3 dagen geduurd toen was het ook in zijn geheel weer over. ik vraag me nu dus af of ik zwanger was en miskraam heb gehad.

Na die tijd ben ik niet meer zwanger geweest !!

Ik woonde toen op mezelf en wist dat ik behoorlijk angstig was toen opeens zo heftig begon te bloeden maar heb toen gewoon afgewacht ipv naar een arts ofzo te gaan en na 2/3 dagen was alles eigenlijk ook wel weer normaal.

Mijn vraag is eigenlijk en denk dat ik antwoord wel weet maar wil wat zekerheid: Kan je via een echo of een scan of iets anders alsnog na zoveel jaar zien of je ooit zwanger bent geweest of niet? Ontstaat er bijv een litteken op de baarmoeder of is er iets anders waardoor je het eventueel aantoonbaar is. Denk zelf van niet, maar zou het graag willen weten, zodat ik het gewoon kan afsluiten.

Bedankt voor eventuele reacties

Groetjes

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 8 december 2020 10 20
55 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dat zal niet mogelijk zijn

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 8 december 2020 17 06
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dat had ik al gedacht , maar dank voor uw antwoord en reactie. Nu heb ik in elk geval een antwoord op de vraag of het nog zou kunnen of niet.

Ontzettend bedankt

Gemarkeer als spam
Geschreven door Den H
Beantwoord door 9 december 2020 17 18
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB