0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 1 juni 2018 22 00
18 bekeken

Ik ben nu ongeveer 2 a 3 weken zwanger maar heb nogal extreme klachten.

Maar ik ben extreem moe (ik kan serieus hele dag slapen wakker worden en terug de nacht door slapen), hele dag door hoofdpijn. Mijn hoofd voelt gewoon enorm zwaar hele dag door. In de ochtend geef ik sowieso over, heb gewoon geen concentratie. Het voelt alsof ik koorts maak, maar dit is meestal niet het geval. Ik voel wel enorm warm aan en hele dag ongemakkelijk. Mijn buik is opgezwollen en dit maakt het gewoon ongemakkelijk rond te wandelen en dit weerhoud me meestal ook van te eten omdat het zo ongemakkelijk is. Ik moet enorm veel plassen (ben vandaag 3x in half uur tijd geweest) en dit zijn geen “kleine” plasjes maar alsof ik al uren heb opgehouden.

Ik draag nu ook gewoon maandverband omdat ik beetje last heb van wat urine verlies maar op het einde van de dag. Ziet het urineverlies in het maandverband er bruinig uit…

Ik eet amper nu… zeker in de ochtend eet ik meestal 3 kleine snoep komkommertjes of een klein fruitcake en in de middag een beetje meer, ‘s avond af en toe iets kleins… Ik drink genoeg water. Ik eet misschien nu te weinig maar als ik meer eet ga ik me nog misselijker voelen en slechter.

Ik weet dat misselijk, braken, hoofdpijn,… doodnormale symptomen zijn. Maar ik vind het bij mezelf wel een beetje te erg.

Ik heb maandag een afspraak met de gynaecoloog.
Iemand die dezelfde ervaring heeft?

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB