Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 23 juli 2017 16 26
60 bekeken

In de 2e week ben ik op woensdag de pil vergeten te slikken, (rest van de week/maand wel goed geslikt) die vrijdag en zondag erna heb ik onbeschermde seks gehad (dus wel de pil geslikt), op de dinsdag erna heb ik hem in de nacht van dinsdag op woensdag om 12 uur genomen. Donderdag zou mijn laatste pil zijn, maar die heb ik doorgeslikt. Nu zit ik in mijn stopweek en 4 weken later na de onbeschermde seks. Ik moet nu normaal gesproken ongesteld moeten worden/zijn, maar dat ben ik nu nog niet.
Ik heb geen last van misselijkheid of gevoelige/pijnlijke borsten, wel heb ik meer dorst dan normaal en meer last van winderigheid. Heb wel beetje last van mijn buik, maar het zijn niet echt krampjes.
Ik heb nog geen zwangerschapstest gedaan, maar is er een kans op zwangerschap ondanks ik tijdens de seks wel de pil goed heb geslikt?

Ik hoor graag van u.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 23 juli 2017 16 34
Privé antwoord

Een pil vergeten in de tweede week is op zich geen probleem. Als ik het goed begrijp heb je dan in de vorige strip de pil vergeten.Na die strip he je de pil doorgeslikt en nu heb je dus de nieuwe stopweek. Wanneer heb je de laatste pil genomen?

Dat klopt, woensdag van de eerste strip vergeten in te nemen en 2 dagen later seks gehad. Daarna de pil doorgeslikt en nu heb ik de stopweek van de 2e strip. Afgelopen donderdag heb ik mijn laatste pil genomen, normaal gesproken komt de menstruatie de nacht van zaterdag op zondag. Helaas vandaag nog niet.
(Rozekoek at 23 juli 2017 16 43)

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB