0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 15 augustus 2017 12 17
58 bekeken

Ik heb iets langer dan een maand geleden seks gehad met mijn toenmalige vriend, en toen is het condoom gescheurd. Ik was op dat moment (en ben nu nog steeds) aan het rondreizen en ik had niet echt de mogelijkheid om een morning after pil te halen. Ik dacht ook dat de kans erg klein was dat ik zwanger was, hij heeft namelijk een nieuw condoom om gedaan en is dus in het condoom klaargekomen.
De dag dat we seks hadden was een dag nadat ik ongesteld ben geweest, en een paar dagen geleden ben ik weer ongesteld geworden, dus ik dacht dat het wel goed zat. Maar ik verlies nu al een paar dagen erg veel bloed en er zitten een soort schilfertjes in, dat heb ik normaal nooit. Ook doet mijn vagina veel pijn, daar heb ik normaal nooit last van tijdens menstruatie. En na het douchen kwam er ineens melk uit beide borsten, dus nu maak ik me toch wel ernstig zorgen.
Over een week ben ik weer thuis en kan ik een zwangerschapstest doen, maar ik vraag me nu wel af of dit tekenen van zwangerschap of een miskraam zijn?
En nog een korte vraag, kan een zwangerschapstest ook positief zijn als je een miskraam hebt gehad?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 15 augustus 2017 13 18
Privé antwoord

Ik denk dat de kans op een zwangerschap/miskraam wel heeeel erg klein is zonder zaadlozing. Als je weer thuis bent, zou ik dan toch maar een afspraak maken bij de huisarts. het zou ook een infectie kunnen zijn .

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB