Answer Question
0
0

Sinds enkele maanden zijn mijn vriend en ik bezig met het concept ‘baby’. Ik neem mijn pil niet meer omdat ik daar humeurig van werd en eigenlijk is het concept ‘baby’ ook een beetje naar de achtergrond verdwenen. We vrijen gewoon, onbeschermd en zien wel wat er op ons af komt.
Nu sinds een half jaar heb ik geprobeerd wat kilo’s te verliezen. met succes! Er staat -10kg op de weegschaal, dus ik ben echt wel heel blij. Maar ondertussen heb ik al een dikke maand/anderhalf maand last van pijn in de onderbuik. Ik ga veel joggen en moet dat soms stilleggen omdat ik verga van de pijn. Mijn regels zijn ook gewoon blijven doorkomen en ik heb soms last van misselijkheid. Mijn buik staat ook gespannen en als ik hem intrek is het alsof dat gewoon niet lukt. -10kg, maar wel het gevoel als een olifant. Geconstipeerd ben ik ook, echt heel vervelend.
Bij palpatie van de onderbuik lijkt ik last te hebben van blaas of baarmoeder… Uit een urineonderzoek kwam niks, buiten een paar rode bloedcelletjes in de urine, maar mijn regels waren toen al zeker 1.5week voorbij.
Zou het toch kunnen dat ik, ondanks dat ik mijn regels gewoon heb, toch zwanger ben? Ik durf geen test te doen…

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 6 december 2016 13 07
56 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Of je zwanger zou kunnen zijn kan niemand beantwoorden. Daar zul je dan toch een test voor moeten doen, maar erg waarschijnlijk is het niet.
Obstipatie kan de klachten ook veroorzaken. Je hebt 2 mogelijkheden: een verwijzing naar de gynaecoloog of de MDL arts. Dat zou je met je huisarts kunnen bespreken.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 6 december 2016 13 14
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB