Huisarts Borger-Odoorn


Bent u net verhuisd naar of binnen Borger-Odoorn en zoekt u een huisarts? Of zoekt u om andere redenen een huisarts in Borger-Odoorn, dan helpt huisarts.nl u graag verder. Huisarts.nl biedt u de mogelijkheid uw huisarts te zoeken. Tevens vindt u op huisarts.nl uitgebreide informatie over de huisarts en diverse klachten & ziektes.

Als u een lichamelijke of geestelijke klacht heeft, dan is uw huisarts het eerste aanspreekpunt. De huisarts kan u dan zo nodig doorverwijzen of zelf behandelen. Want huisartsenpraktijken hebben zelf ook een steeds groter zorgaanbod. Samen met de assistentes en praktijkondersteuners geeft de huisarts in Borger-Odoorn steeds meer zorg. En het is belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij een goede huisarts. Hij of zij is immers uw eerste aanspreekpunt wanneer u gezondheidsklachten heeft. Daarnaast heeft hij/zij de coördinatie over alle andere zorg die u ontvangt.

Huisartsen Borger-Odoorn

NAAR DE HUISARTS IN BORGER-ODOORN OF NAAR HET MEDISCH FORUM?

Een huisarts kan individueel werken of binnen een huisartsenpraktijk. U kunt zelf uw huisarts in Borger-Odoorn kiezen. Uw zorgverzekeraar kan u vertellen met welke huisartsen hij een overeenkomst heeft. U kunt dus altijd van huisarts veranderen. Een huisarts mag in bepaalde situaties weigeren u als patiënt aan te nemen. Maar ook wanneer u gaat verhuizen naar een andere woonplaats en op zoek bent naar een nieuwe huisarts. Dan helpen wij u graag bij het vinden van een geschikte zorgaanbieder. Zoek hier naar een huisarts bij u in de buurt. Bekijk hieronder welke huisartsen er in Borger-Odoorn te bereiken zijn met onze handige kaart.

Heeft u een spoedgeval en is het buiten kantooruren? Neem dan contact op met de huisartsenpost in Borger-Odoorn.

Voordat u naar de huisarts gaat kunt u ook op het forum bij huisarts.nl (of dokter.nl) kijken om alvast meer informatie over uw klacht of vraag te lezen. Zodoende komt u beter beslagen ten ijs en kunt u wellicht ook gerichtere vragen aan de huisarts stellen.
Kijk op de plattegrond voor een huisarts in Borger-Odoorn.