0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 6 juli 2016 20 31
37099 bekeken

Hallo, ik probeer van alles om van het roken af te komen. Van Champix tabletten werd ik erg ziek, dus mee gestopt.
Nu hoorde ik van een “wondermiddel” n.l. Cytisine (Tabex). Alleen online te verkrijgen. Maar wéér mijn angst: de bijwerkingen. Het is erg goedkoop en stamt uit Bulgarije. Is in Nederland niet te verkrijgen.
Geb. datum: 02-01-1959, e-mail-adres: [email protected]
Met vriendelijke groet,
Hetty Frenken

Tabex werkt echt hoor en ook zonder bijwerkingen. Een betrouwbaar adres om te bestellen (heb ik ook gedaan) is bij Roos. Vandaag besteld is morgen in huis.
(Moniek at 26 augustus 2016 12 13)
totaal geen bijwerkingen, 100 % natuurlijk, ik ben nu 6 weken gestopt!
(Monique at 5 november 2017 13 52)
Vreemd he, champix of zyban kost per kuur ongeveer 300 euro, tabex zo,n 20 euro, waarvoor denk je dat ze het liever niet op de nederlandse markt willen hebben?
(Stef at 29 november 2017 10 21)
Ben wel benieuwd naar jouw ervaringen Hetty!
(Bijnagestopt at 28 december 2017 20 58)
Ik gebruik het ook . Ben er blij mee helpt echt.en Ja natuurlijk je moet ook hier bij echt zelf doen! Maar geen bijwerkingen. Nu bijna 4 weken rook vrij?
(Anoniem at 27 februari 2018 16 58)
Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 6 juli 2016 20 36
Privé antwoord
Ik raad je af om dit soort medicijnen uit dubieuze landen te gebruiken. de voedsel en warenautoriteit heeft vaker meerdere medicijnen die via internet konden worden gekocht onderzocht met vaak onthutsende bestanddelen. Van cocaïne tot printerinkt poeder.
Natuurlijk wordt het afgeraden door een of andere Anonymous, werkzaam bij de pharmaindustrie in Nederland. Ik was een superzware roker. Drie pakjes sigaretten per dag en na een moeilijke periode. Weg sigaretten! Heerlijk sigaretten vrij. Geen gezeur meer en het huis is ook lekker fris.
(Douwe at 3 februari 2018 20 07)
Gemarkeer als spam
Geschreven door Nick53
Beantwoord door 24 augustus 2016 2 01
Privé antwoord
Net zoals het vergelijkbare Champix bestaat het product Tabex uit capsules die je nicotineverslaving tegengaan. De capsules van Tabex zijn in tegenstelling tot de capsules van Champix niet chemisch maar bestaan hoofdzakelijk uit de stof Cytisine, wat een natuurlijke stof is, die gewonnen wordt uit planten. Tabex is dus een puur natuurlijk middel. Het hoofdeffect van deze capsules is dat ze je de drang naar roken ontnemen. Tijdens het gebruik van Tabex ga je roken vies vinden en heb je geen zin meer in een sigaret. Zo kun je dus effectief stoppen met roken. De capsules met Tabex bevatten de werkzame stof Cytisine waardoor je alle producten met nicotine smerig gaat vinden. Erg effectief om van die sigaretten af te komen dus. Daarbij geeft Tabex je een licht gelukzalig gevoel. Deze positiviteit kan je goed helpen om de oorzaken van jouw rookgedrag weg te nemen. Gemiddeld staat voor het gebruik van Tabex iets minder dan 1 maand. Je kan volgens de samenstellers van het product dus binnen 4 weken effectief stoppen met roken. Hiervoor is wel iedere dag inname van Tabex nodig. In het begin neem je zo’n 5 tot 6 capsules per dag in. Dit bouw je dan over de 4 weken langzaam af tot 2 tabletten per dag. Je hebt aan 1 doos Tabex in principe genoeg voor een goede uitkomst. Zoals gesteld lijkt Tabex nogal op Champix. Het effect van beide pillen is vergelijkbaar. Wel is Tabex heel veel goedkoper, want de kuur bestaat uit 1 doos (100 tabletten) die nog geen €20 kosten. Aan de andere kant hebben de capsules van Champix wat meer potentie, echter meer kans op ongewenste bijwerkingen. Waar je voor kiest hangt van je eigen gevoel en de beschikbaarheid van het product af. Champix is gewoonlijk wat meer gevestigd en beschikbaar bij de wat meer betrouwbare winkels. Tabex is online vaak wat lastiger te vinden omdat het in Nederland niet te koop is. Zoek op facebook maar eens naar Tabex voor info en gebruikers ervaring. Advies: neem 2 dozen om bij terugval je drang naar de sigaret te onderdrukken. Je kunt ook extra ondersteuning verkrijgen door een e-sigaret aan te schaffen (zonder nicotine) om het gezellig roken niet te hoeven missen.
Gemarkeer als spam
Geschreven door EindelijkGestopt
Beantwoord door 18 september 2016 14 12
Privé antwoord
Tabex werkt super! Laat je niet bang maken door dit soort berichten? Sinds wanneer is Bulgarije een dubieus land? Nederland is veel dubieuzer, corrupter en rotter! Ook gestopt via Tabex en niet via de huisarts.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Wijffie
Beantwoord door 3 januari 2017 14 09
Privé antwoord
Ik ben vandaag begonnen met tabex.En heb t wel uit Burgarije.Het duurde ruim een week voor ik t had.Ik weet nog niet of t gaat werken.Over 25 dagen zal k je meer vertellen ?
Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 15 juni 2017 14 04
Privé antwoord
ja tabex werkt heel goed. Al ruim een jaar geleden er mee gestopt. helaas door stress toch begonnen. En ben nu, dankzij tabex al weer een week gestopt. Vorige keer had ik als vervelende bijwerking nachtmeries/onrustig slapen. Maar dit keer niet, neem ook niet meer laat op de avond nog tabex.
Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 27 juni 2017 1 38
Privé antwoord
Tabex heeft heel goed gewerkt voor mij. Negen jaar geleden succesvol gestopt met roken met behulp van dit middel en nog steeds rookvrij! Geen bijwerkingen en het stoppen zelf verliep relatief gemakkelijk. Ik raad het aan!
Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 24 september 2017 10 20
Privé antwoord
Bij alle middelen om te stoppen met roken zie ik de zelfde bijwerkingen als de ontwennings-verschijnselen die je sowieso krijgt als je stopt met roken,dus vraag ik me af wat voor nut ze echt hebben.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Marco
Beantwoord door 30 september 2017 16 25
Privé antwoord
Ik ben vaker gestopt en heb alle middelen wel zo’n beetje geprobeerd. Eerst Zyban, toen Champix en de laatste keer Tabex. Naast dat het een berg geld scheelt werkt het ook nog eens veel beter zonder noemenswaardige bijwerkingen. Laat je niet gek maken door de farmaceutische industrie en probeer het gewoon.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Mack
Beantwoord door 24 december 2017 6 12
Privé antwoord
Ben van 2 pakjes per dag binnen 1 maand gestopt zonder problemen. Je moet wel achter je keuze staan om te stoppen. Na 5 dagen pillen slikken smaakt je sigaret echt niet meer lekker. Ik heb geen afkick verschijnselen gehad. Ik heb ze gewoon via marktplaats besteld en betaalde 26 euro voor een maand. Mijn zoon is ook begonnen en rookt al een stuk minder. Bij mij heeft het echt geholpen…..
Gemarkeer als spam
Geschreven door Bijnagestopt
Beantwoord door 28 december 2017 20 55
Privé antwoord
Ik heb ze vandaag binnen! Ik ga 3/1 beginnen en 7/1 is de stopdatum. Eerder half jaar gestopt met champix, maar dat heb ik niet afgemaakt die kuur omdat ik misselijk werd, super depri en de kilo’s vlogen eraan. Ik ga vol goede moed het nieuwe jaar in!
Gemarkeer als spam
Geschreven door Alex Taal
Beantwoord door 7 januari 2018 16 08
Privé antwoord
Ondanks de grote populariteit is Tabex door de Nederlandse overheid nog niet geregistreerd als geneesmiddel.Tabex af te raden bij bloeddruk afwijkingen hartkwalen en suiker. Het advies van ikwilnietmeerroken.nl is dan ook om eerst altijd goed met de huisarts te overleggen voordat je Tabex gaat gebruiken als hulpmiddel om te stoppen met roken. Lees ook eerst goed de bijsluiter
Gemarkeer als spam
Geschreven door Ex smoker
Beantwoord door 15 april 2018 11 02
Privé antwoord
Geen bijwerkingen 4 weken gestopt
Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 19 april 2018 13 14
Privé antwoord
Beetje dom, altijd advies aan de huisarts vragen.
Gemarkeer als spam
Geschreven door pvd
Beantwoord door 21 april 2018 23 00
Privé antwoord
Tabex werkt prima, inmiddels twee jaar gestopt.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Naomijoyce
Beantwoord door 24 april 2018 14 14
Privé antwoord
Hoe zit het met gewichtstoename?
Gemarkeer als spam
Geschreven door Rokert
Beantwoord door 24 mei 2018 18 41
Privé antwoord
Vanaf mijn 13e 20 jaar gerookt, pakje per dag. Nu ruim een week gestopt met tabex. Maakt het makkelijker, maar het gaat niet vanzelf, je moet er wel achter staan. Werkt voor mij beter dan nicotinepleisters en -kauwgom.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Rooie
Beantwoord door 17 juni 2018 21 33
Privé antwoord
Wie is roos en hoe bestel ik daar?
Gemarkeer als spam
Geschreven door Maxie
Beantwoord door 29 juni 2018 8 30
Privé antwoord
wij willen ook van het roken af graag zelfs,we hebben beide al een hartinfarct gehad,maar o zo verslaafd aan nicotine is dit middel tabex echt zo goed?en niet gevaarlijk?
Gemarkeer als spam
Geschreven door Ikke
Beantwoord door 4 juli 2018 2 07
Privé antwoord
In de bijsluiter staat verhoogde hartslag en rr Zou het met de huisarts overleggen Zelf ben ik vandaag begonnen
Gemarkeer als spam
Geschreven door Lein
Beantwoord door 4 augustus 2018 9 45
Privé antwoord
Waar kan ik tabex bestellen
Gemarkeer als spam
Geschreven door John
Beantwoord door 8 augustus 2018 14 46
Privé antwoord
beste mensen Ik zeg ,,gewoon doen,, De kans dat je er vannaf komt is groter dan het bedrag dat je er voor neer teld , ik heb alleen maar een kuur nodig gehad. ik was een verstokte roker , ik rookte al 30 jaar shag en sigaren tussendoor,na 3 en halve dag ben ik gestopt met roken ben nu 3 jaar rook vrij. en heb alleen Tabex gebruikt. Die hampix werkt ook maar word gemish gemaakt en tabbex komt van een plant af dus veel beter dan champix. groetjes en de mazzel zonder roken .
Gemarkeer als spam
Geschreven door John
Beantwoord door 8 augustus 2018 14 49
Privé antwoord
Altijd huisarts raadplegen , maar laat je geen champix aansmeren.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Ik
Beantwoord door 11 augustus 2018 13 11
Privé antwoord
Kijk even op FB Tabex nederland Monique . 19 euro een doosje .binnen 2 dagen in huis
Gemarkeer als spam
Geschreven door Sjoerd
Beantwoord door 21 augustus 2018 20 46
Privé antwoord
Het is in Polen vrij verkrijgbaar en hier is de VWA best streng.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Riek
Beantwoord door 1 september 2018 13 46
Privé antwoord
Haha nou idd
Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 11 september 2018 17 17
Privé antwoord
Lekkah
Gemarkeer als spam
Geschreven door Suus
Beantwoord door 18 september 2018 21 41
Privé antwoord
Op facebook onder de pagina Tabex. Via een prive bericht krijg je instructies en een dag later had ik ze al thuis voor 19 per doosje van 1 maand of 36 voor 2. Ben er nu mee begonnen en vandaag stop ik met roken. Geen bijwerkingen en de sigaretten zijn echt smerig nu. Hopen dat dit vol te houden is!
Gemarkeer als spam
Geschreven door Suus
Beantwoord door 18 september 2018 21 43
Privé antwoord
Of het gevaarlijk is??? Ik denk dat roken veel gevaarlijker is!
Gemarkeer als spam
Geschreven door Wga
Beantwoord door 19 september 2018 8 43
Privé antwoord
Ben gisteren begonnen met de pillen,heb vannacht bijna niet geslapen van de hoofdpijn en zere benen,hoort dit erbij?
Gemarkeer als spam
Geschreven door Carlos
Beantwoord door 25 september 2018 21 13
Privé antwoord
Eerder geprobeerd te stoppen met Champix, zowat alle bijwerkingen gehad. Sinds een maand nu gestopt met Tabex. Minimale bijwerkingen en voor zo’n bedrag gewoon proberen en dan zelf zien of het werkt! Leg jezelf in ieder geval geen druk van: nu MOET ik stoppen met roken met tabex! Werkt averechts!
Gemarkeer als spam
Geschreven door miepje
Beantwoord door 26 september 2018 19 41
Privé antwoord
ik begin nu met de kuur maar een vraag mg je tabex langer doorslikken als het nodig is voor ondersteuning
Gemarkeer als spam
Geschreven door broekje
Beantwoord door 30 september 2018 22 01
Privé antwoord
ik rook stevig 4 pak zware shag ben in 2016 aan hart geopereerd heb copd en ben diabeet wil graag van mijn verslaving af mag en kan ik tabex gebruiken
Gemarkeer als spam
Geschreven door broekje
Beantwoord door 30 september 2018 22 03
Privé antwoord
vraag mag ik tabex gebruiken na hart operatie
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 2 oktober 2018 9 14
Privé antwoord

dit zul je toch eerst met de cardioloog moeten bespreken

Gemarkeer als spam
Geschreven door guus
Beantwoord door 3 december 2018 13 39
Privé antwoord
Na 34 jaar gerookt te hebben was ik er zo vanaf met tabel Meegenomen door Poolse collega’s op het werk Ik ben er nu 2 jaar en bijna 3 maanden vanaf
Gemarkeer als spam
Geschreven door guus
Beantwoord door 3 december 2018 13 40
Privé antwoord
Nee hoor totaal niet schadelijk
Gemarkeer als spam
Geschreven door ano
Beantwoord door 4 december 2018 23 55
Privé antwoord
Totaal geen probleem, ik ben na 48 jaar stevig roken nu 10 weken gestopt. Neem nog 2 tabletjes per dag om me zeker te voelen. Ik zie wel wanneer ik naar 1 en 0 ga.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Vermeulen
Beantwoord door 9 januari 2019 18 11
Privé antwoord
Ik heb ze gevonden bij Tabex Benelux. Die leveren zowel aan België als aan Nederland. Zeer goede snelle service.
Gemarkeer als spam
Geschreven door H.H
Beantwoord door 11 januari 2019 13 35
Privé antwoord
Gebruik tabex nu 3 weken. Inmiddels afgebouwd naar 2 per dag als ondersteuning. Ben 1 oktober al gestop met roken maar ging erg moeizaam. Onrustig, depressief, neerslachtig en maar drang om te roken. Met tabex gaat echt veel makkelijker. Geen bijwerkingen , ( klein beetje droge keel). Kan het iedereen aanraden. Heb 40 jaar gerookt. Nu 40 jaar zonder vol te zien houden. 😃😃😃
Gemarkeer als spam
Geschreven door Piet van Zelst
Beantwoord door 13 januari 2019 12 58
Privé antwoord
Kijk uit voor de groene Tabex uit polen, daar zit maar de helft aan werkzame stof in dus die doet niet veel. Wil je 100% echte tabex, dan moet je de blauwe uit Bulgarije hebben.
Gemarkeer als spam
Geschreven door BB
Beantwoord door 16 januari 2019 15 31
Privé antwoord
Ben 13 december gestopt met Tabex uit Polen In het begin onrustig,keelpijn en wel drang om te roken. Ik gebruik nu 1 a 2 pilletjes per dag en het gaat steeds beter. Wel nog steeds onrustig slapen, Rookte wel al 44 jaar dus mijn lichaam zal flink moeten ontgiftigen.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Jaavon
Beantwoord door 21 januari 2019 13 02
Privé antwoord
Heb via fb tabex besteld maar toch de groene gekregen en slik ze nu 2 weken rook nog steeds
Gemarkeer als spam
Geschreven door Doolhof
Beantwoord door 24 januari 2019 17 28
Privé antwoord
Tien dagen geleden begonnen met Tabex. Wel behoorlijk bijwerkingen: depressief en duizelig. Maar vandaag voor het eerst geen zin in een sigaret, dus ik houd het maar even vol. Inmiddels kom ik er achter dat Nicoferin hetzelfde is als Tabex, maar nu geregistreerd als medicijn in Nederland. Op recept bij huisarts verkrijgbaar en vergoed door basisverzekering. Als ik de bijsluiters vergelijk zijn er toch wel meer bijwerkingen van Cytisine bekend dan bij Tabex aangegeven.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Nick
Beantwoord door 26 januari 2019 23 56
Privé antwoord
Dat is dus onzin. De blauwe zijn alleen voor de Bulgaarse markt. De groene zijn qua samenstelling precies hetzelfde.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Antje
Beantwoord door 9 februari 2019 12 40
Privé antwoord
Zou ook graag stoppen met champix lukt niet,maar wie is Roos?? Zou het graag in Nederland bestellen
Gemarkeer als spam
Geschreven door Basss
Beantwoord door 25 februari 2019 15 22
Privé antwoord
Ik ben nu bijna een week gestopt met roken dankzij Tabex. Ik heb het een paar jaar geleden ook geprobeerd maar toen het groene doosje en nu de blauwe. Gaat erg goed, wel behoefte gehad maar niet aan toegegeven. Ik maak de kuur helemaal af, zit nu op 4 pillen per dag. Over Champix heb ik veel slechte verhalen gelezen maar ook gehoord. Vriendin is gestopt met roken door Champix maar zit nu aan de antidepressiva…
Gemarkeer als spam
Geschreven door Annie
Beantwoord door 26 februari 2019 9 28
Privé antwoord
Nou ik heb in Bulgarije besteld en nooit gekregen. Wel betaald.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 28 februari 2019 1 39
Privé antwoord

Gewoon bij Facebook tabex intoetsen. Daar staat ze wel tussen

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 6 maart 2019 10 12
Privé antwoord

De groene is niet zo zuiver als de blauwe. Ik raad iedereen de blauwe uit Bulgarije aan. Die is 100%.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Febo
Beantwoord door 18 maart 2019 17 29
Privé antwoord

Even een reactie op nicoferin.
Deze is jammer genoeg in Nederland niet te krijgen, nog niet.
Dus ook niet op recept.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Henny
Beantwoord door 26 maart 2019 21 52
Privé antwoord

Grote onzin wat je zegt Groene doosjes heeft de zelfde samenstelling ( cytisine 1.5 mg ) als de blauwe doosjes
De groene doosjes zijn voor de poolse markt En de zwarte doosjes voor de russische markt
Dus mensen laat jullie niets wijsmaken.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 31 maart 2019 20 06
Privé antwoord

Tabex is echt een top middel zonder bijwerkingen .

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 31 maart 2019 20 07
Privé antwoord

Klopt idd ..

Gemarkeer als spam
Geschreven door Mau
Beantwoord door 25 april 2019 16 00
Privé antwoord

Ik ben nu bijna 5 maanden gestopt met roken mede dankzij Tabex. Geen bijwerkingen behalve een fris persoon haha. Zou hier ook gewoon te koop moeten zijn want het kan veel mensen helpen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Bruce
Beantwoord door 26 mei 2019 16 28
Privé antwoord

Mijn vrouw en ik zijn beiden gestopt met roken dankzij Tabex. We zijn nu bijna 2 maanden gestopt zonder bijwerkingen en enige moeite. Vooraf veel erover gelezen en besloten om het gewoon te bestellen. Het is te goedkoop voor de critici die de farmaceutische industrie willen blijven spekken. Wij zijn er zeer content mee.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Danny
Beantwoord door 5 juni 2019 22 38
Privé antwoord

Ik ben een zware (ex?-) roker, vanaf mijn dertiende rookte ik tussen de 25 en 30 sigaretten per dag. (Nu 45) Champix meermalen geprobeerd, ik voelde me een zombie met dat spul. Wel eens voor een paar maanden gestopt mbv champix. Nu voor het eerst Tabex geprobeerd. Nagenoeg geen bijwerkingen. De trek verdween niet (net als bij champix) maar toch een datum geprikt. Op een paar momentjes per dag na is het prima te doen. Ik slik naar behoefte, ofwel, ik ben niet binnen vijf dagen gestopt maar na tien. Daarna gaan minderen in pillen. En het blijft goed gaan.
Niet te veel twijfelen over dat het in NL niet geregistreerd is. Het internet staat bol van de goede verhalen. In de strijd tegen sigaretten is bijna alles geoorloofd. In veel landen wordt het wel verkocht...

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 12 juni 2019 16 47
Privé antwoord

Nu de derde dag Tabex aan het slikken,...al 2 nachten geen oog dicht gedaan. Vannacht zal wel niet veel beter worden. Ben kapot, hou dit niet lang vol.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Dany
Beantwoord door 13 juni 2019 10 28
Privé antwoord

anders kijken of je een pilletje minder kunt hebben? Ik ben inmiddels 11 dagen gestopt. Af en toe wel zin (vooral met een alcoholische versnapering ;-)) maar het is goed vol te houden. Zet hem op, ik hoop dat het je lukt!!

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 14 juni 2019 19 32
Privé antwoord

Ik zelfde, eerste dag zoals beschreven 6pilletjes genomen, hondeziek van... Heel de nacht opgelopen...

Gemarkeer als spam
Geschreven door Rita
Beantwoord door 20 juni 2019 23 21
Privé antwoord

Ik woon in België, weet iemand hoe en waar ik Tabex kan kopen? Alvast dank.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 10 juli 2019 16 31
Privé antwoord

sinds een paar dagen begonnen met Tabex de zin in een sigaret gaat echt weg, voel mij wel wat raar Maar doorbijten het helpt

Gemarkeer als spam
Geschreven door scirocco
Beantwoord door 15 juli 2019 6 19
Privé antwoord

IK woon in Belgie,heb over 3 jaar Tabex genomen,helpt niets,ik heb het toen gekocht in een dorp 10km.van waar ik woon,in en gewoon huis!

Gemarkeer als spam
Geschreven door chris
Beantwoord door 30 juli 2019 12 25
Privé antwoord

Ik kan aan Tabex tabletten komen die in een blauwe verpakking zitten.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 1 augustus 2019 10 22
Privé antwoord

Ik ook! lol

Gemarkeer als spam
Geschreven door Henny
Beantwoord door 16 augustus 2019 16 58
Privé antwoord

Ik heb dus 25 jaar gerookt en ben onlangs begonnen met Tabex. Ik moet eerlijk bekennen dat ik mijn bedenkingen had, zeker omdat het zo goedkoop is. Maar zoals ik al zei, onlangs begonnen met het slikken van 6 pillen per dag. Ik reageer er nogal heftig op, hoofdpijn, zweten, droge mond, slechte nachtrust... alsof ik griep heb. De bijsluiter geeft aan dat je 5 dagen door moet roken, dat probeer ik ook, maar merk dat mijn hele lijf protesteert. Ik laat de sigaret dan ook liggen, dat is natuurlijk ook de hele bedoeling. Ik ga kijken wat het me brengt, de motivatie om te stoppen is heel groot dus verwacht veel van de ondersteuning van Tabex.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Henny
Beantwoord door 16 augustus 2019 16 59
Privé antwoord

Ik heb precies het zelfde...

Gemarkeer als spam
Geschreven door Kerel
Beantwoord door 1 september 2019 22 39
Privé antwoord

Ik ben er ook mee gestopt.. Geen bijwerkingen, behalve dat ik de eerste paar weken erg snel boos werd. Inmiddels 2 maanden verder en nergens last meer van! Ze zijn gewoon op internet te bestellen, b.v. https://tabex.expert

Gemarkeer als spam
Geschreven door Petra Dekker
Beantwoord door 8 september 2019 11 19
Privé antwoord

Meerdere keten coldturkey gestopt en steeds 9 kilo aamgekomen.
Hor zijn de ervaringen met Tabex? Zijn jullie aangekomen?

Gemarkeer als spam
Geschreven door joos
Beantwoord door 24 september 2019 14 08
Privé antwoord

Vier jaar geleden twee maal een Tabex kuurtje gedaan en nog steeds rookvrij!!!!!! Ben 61, startte op mijn veertiende en heb tot vier jaar terug stevig doorgerookt.
Mijn indruk is dat Tabex buiten de deur wordt gehouden omdat de farmaceutische industrie heeft ingezet op Champix (zelfde werking; meer bijwerkingen) en Tabex dus het verdienmodelletje onderuit zou kunnen halen.
Wat ik overigens erg fijn vond aan het gebruik van Tabex, was het feit dat ik niet vreselijk ging lopen snoepen en dus geen kilo's ben aangekomen: dat was voor mij namelijk een schrikbeeld.
Succes allemaal met het stoppen.
En oh ja: bestel meteen twee doseringen, want na de eerste keer ga je (als je tenminste net zo verslavingsgevoelig bent als ik) toch nog een keertje de mist in.

Gemarkeer als spam
Geschreven door joos
Beantwoord door 24 september 2019 20 15
Privé antwoord

Vier jaar geleden twee maal een Tabex kuurtje gedaan en nog steeds rookvrij!!!!!! Ben 61, startte op mijn veertiende en heb tot vier jaar terug stevig doorgerookt.
Mijn indruk is dat Tabex buiten de deur wordt gehouden omdat de farmaceutische industrie heeft ingezet op Champix (zelfde werking; meer bijwerkingen) en Tabex dus het verdienmodelletje onderuit zou kunnen halen.
Wat ik overigens erg fijn vond aan het gebruik van Tabex, was het feit dat ik niet vreselijk ging lopen snoepen en dus geen kilo's ben aangekomen: dat was voor mij namelijk een schrikbeeld.
Succes allemaal met het stoppen.
En oh ja: bestel meteen twee doseringen, want na de eerste keer ga je (als je tenminste net zo verslavingsgevoelig bent als ik) toch nog een keertje de mist in.

Gemarkeer als spam
Geschreven door ldrd
Beantwoord door 3 oktober 2019 17 59
Privé antwoord

K zou ook graag proberen maar heb schrik dat het gevaarlijk is

Gemarkeer als spam
Geschreven door karin
Beantwoord door 4 november 2019 20 19
Privé antwoord

wil graag antwoord hierop
ik gebruik hart medicatie en levothyroxine !!!
mag ik dan ook Tabex hebben

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 5 november 2019 16 20
Privé antwoord

Dit zul je dan met je behandelend arts moeten bespreken

Gemarkeer als spam
Geschreven door Inge
Beantwoord door 11 november 2019 11 29
Privé antwoord

Hoi ik ben begonnen met Tabex ik rook 3 tot 5 shaggies per dag wil stoppen maar dat lukt me niet je zou kunnen zeggen zo weinig pfff waar maak je je druk om ik rook al 45 jaar en ben net zo verslaafd als iemand die een heel veel rookt , ik werd na de eerste dag van het slikken hondsberoerd hartkloppingen duizelig niet slapen misselijk en diaree , de trek in een peuk was al meteen weg , ik ben nu al 3 dagen gestopt misschien was de dosis teveel voor mij , ik denk dat ik aan 2 of 4 pillen genoeg hebt per dag om het stoppen vol te houden is dat oke kan ik zelf de dosis bepalen ?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Floor
Beantwoord door 30 december 2019 12 51
Privé antwoord

Ik heb dezelfde bijwerkingen als bij Champix waaronder depressieve klachten
(die ik normaal nooit heb). Ik schijn niet de enige te zijn!

Gemarkeer als spam
Geschreven door Ilanda
Beantwoord door 17 januari 2020 22 17
Privé antwoord

Na 45 jaar veel roken ben ik met hulp van tabex in 7 dagen gestopt met roken. Ik ben erg blij dat het mij gelukt is met deze tabletten.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Maartje
Beantwoord door 20 januari 2020 11 29
Privé antwoord

24 jaar gerookt. Diverse stoppogingen gedaan telkens terug gevallen.
Inmiddels heb ik astma :(
Ik wou zo graag van het roken af.
Via een bekende kreeg ik tabex als tip. 2 doosjes besteld en begonnen. Eerste dagen wat bijwerkingen zoals slecht in slaap komen, rare dromen en soms wat misselijk. Na 8 dagen gestopt met tabex en de drang naar roken bleef. Maar een week later toch weer opnieuw begonnen met 6x per dag 1 tabex en nu wel gestopt.
Inmiddels 2 weken en ik voel het verschil. Ik ben zo blij dat ik niet meer hoef te roken.

Gemarkeer als spam
Geschreven door JJ
Beantwoord door 25 februari 2020 12 30
Privé antwoord

Wat een nietszeggend antwoord

Gemarkeer als spam
Geschreven door Dana
Beantwoord door 2 maart 2020 6 33
Privé antwoord

Hoe zit het met gewichtstoename?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Riekie
Beantwoord door 2 maart 2020 10 32
Privé antwoord

Geweldig totaal geen bijwerkingen,en een sigaret smaakt zo smerig,dat je geen behoefte hebt er nog één op te steken.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Riekie
Beantwoord door 2 maart 2020 10 34
Privé antwoord

Dat ligt aan je zelf,als je het normale eetpatroon volgt hoef je niet aan te komen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Simoontjuh
Beantwoord door 1 april 2020 22 11
Privé antwoord

Eigenlijk ben ik wel heel benieuwd naar welke variant de mensen hier hadden . De groene, de blauwe of de zwarte

Gemarkeer als spam
Geschreven door Riekie
Beantwoord door 17 september 2020 11 56
Privé antwoord

Ik ben super tevreden over dit product.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 22 februari 2021 22 22
Privé antwoord

Hear hear hear ! Tabex werkt gewoon als je in je eigen hoofd werkelijk wil stoppen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 26 maart 2021 11 47
Privé antwoord

Hoelang duurt het voordat ze beginnen te werken

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 27 maart 2021 9 42
Privé antwoord

Bijwerkingen: je gaat er slechter door schrijven.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Bekend
Beantwoord door 30 maart 2021 12 46
Privé antwoord

De Groene maar zit geen verschil in blauw of groen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB