langdurig keelpijn

Reageren
0
0

hallo,

ik heb al langdurig last van keelpijn. in de keel is het ook rood en mijn amandelen zijn beetje opgezet. ben naar meerdere doktoren geweest en ze hebben onderzoek gedaan op verschillende manieren. bloedprikken, met een buisje door de neus, test voor de longen, foto van de slokdarm. Er is niks uitgenomen (wat ook op zich goed nieuws is), maar ik heb er nog steeds last van (al zo’n 3 jaar bijna).

Het is ontstaan n.a.v. een griep en daarna is het niet meer overgegaan. Ben ook naar een logopedist geweest, maar dat heeft ook weinig geholpen.

Nog aanvullende informatie:
– Ben allergisch voor bepaalde voedingsstoffen, zoals aspartaam, oosterse kruiden, rode kleurstof, blauwe kleurstof en nog een paar.
– Heb een lichte vorm van astma. In het dagelijks leven heb ik er geen last van en de longarts heeft aangegeven dat ik dusdanig weinig op de stoffen reageer, dat er geen medicatie nodig is.
– Ben naar meerdere KNO artsen geweest. De een zegt dat het mogelijk door stress veroorzaakt wordt en de ander die geeft aan dat het mogelijk een amandelontsteking is, maar dat weten ze niet zeker. Beide KNO artsen spreken elkaar dus tegen.

Weet iemand wat het kan zijn en heeft iemand dan ook tips om dit te verhelpen of de pijn doen verminderen? Ik maak me er onderhand wel een beetje druk om. Ik zou nog willen voorkomen dat het chronisch wordt.

Met vriendelijke groet,

Bianca

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 13 mei 2015 9 51
303 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Al je er al 3 jaar last van hebt, is het chronisch.
Het zouden je amandelen toch kunnen zijn. Maar de enige oplossing die er is, is dus toch weer teruggaan naar de KNO ARTS.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 13 mei 2015 15 40
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]