Answer Question
0
0

Ik ben een vrouw van 39, en na meer dan 20 jaar gebruiken van weed, waarvan de laatste 15 jaar zeker dagelijks, zijn mijn partner en ik sinds juli 2017 gestopt met het blowen. We waren beide al gestopt met gewoon roken.
Buiten allerlei andere afkick verschijnselen, is mijn zin in seks volledig verdwenen. Op internet is hier wel e.e.a. over te vinden, maar daar wordt gesproken over een paar weken, max 4 maanden. Bij mij komt het na meer dan 5 maanden nog steeds niet terug. De overige afkick verschijnselen zijn wel zo’n beetje verdwenen.
Ik ben al 25 jaar samen met mijn partner, en we hebben altijd een erg gezond seks leven gehad. Wat kan ik doen om mijn libido weer een beetje op pijl te krijgen? Dat het niet meer wordt zoals vroeger kan ik accepteren, maar nu is het zo erg, dat de verleiding om weer te gaan roken steeds groter wordt i.p.v. afneemt.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 2 januari 2018 0 26
3306 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Moeilijk te zeggen hoe lang je lichaam nodig heeft om daarvan te herstellen. Weer gaan blowen, zal overigens het probleem niet oplossen. Je zou naar de huisarts kunnen gaan om een bloedonderzoek naar je hormonen te laten doen. Misschien dat er iets aan te doen is met medicatie

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 2 januari 2018 14 21
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik ben begonnen met wiet roken op mijn 32e. Ik heb toen 6 jaar dagelijks wiet gerookt, omdat ik toen zelf wiet kweekte rookte ik flink wat af. Vanaf die tijd tot op 4 maanden terug heb ik steeds tijden wiet gerookt maar stopte ik ook heel veel perioden waarvan sommige meer dan een jaar lang. Ik ben nu dus weer opnieuw 4 maanden gestopt nadat ik op een avond muziek zat te luisteren en ineens tot het besef kwam hoezeer wiet ten nadelen mijn persoonlijkheid veranderde. Alle relaties met mensen die niet blowde gingen kapot. Logisch want als ik in een blowperiode zat veranderde ik in een konijn dat in zijn hol kroop en daar iedere avond stoned vertoefde. Ik heb tot op heden geen moment gehad dat ik behoefte had aan een joint, integendeel, het is gewoon ongelooflijke rotzooi, ik raak het nu echt nooit meer aan. Ik durf dit te zeggen omdat ik eigenlijk nooit negatief over blowen dacht, maar nu dus wel. Ik heb nog steeds vrienden die elke dag blowen, zij sterken mijn voornemen alleen maar omdat ik zie dat zij net zulke holbewoners zijn geworden alsdat ik ook was. Blowen is kut, het vlakt je emoties af en maakt je een nietszeggende drol. Na nu dus 4 maanden gestopt te zijn merk ik nog steeds dat ik nog zeker een aantal maanden te gaan heb voordat ik weer de oude ben. Nog ben ik niet de mens die ik eigenlijk zou zijn als ik nooit geblowd had. Ik raad iedereen aan die bende weg te gooien en nooit meer aan te raken.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Eric
Beantwoord door 10 juni 2018 3 22
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hoi No1Uno! Hebben jullie een oplossing kunnen vinden? Is er een lichtpuntje?
Ik heb zelf ook een jaar of 18 bijna dagelijks een erg lichte dosis geblowd voor t slapen. Stoppen bleek easy... op dat ene puntje van TOTAAL LIBIDOVERLIES na. Half jaar geleden gestopt voor een paar weken, tot m'n vrij prille relatie er echt zwaar onder ging lijden: Ik kon haar niet aan haar verstand brengen dat het niet aan haar lag dat ik geen seks meer wilde. Ik wist ook nog niet dat het gerelateerd kon zijn aan stoppen met wiet.
Toen ben ik weer begonnen met een klein beetje blowen en hoppa: libido weer perfect!
Nu Ben ik met de jaarwisseling weer gestopt... weer nul verlangens naar wiet tot op heden, maar m'n sexdrive is weer zo goed als weg. Ik wil dit niet! Een paar weken herstellen is geen punt, maar ik lees zelfs verhalen over jaren...
Iemand tips? Ik heb dure vitaminepillen, visolie en zelfs tyrosine/5-htp.
Ik heb het vermoeden vat CBD olie prima zou kunnen helpen, maar dat vind ik wel duur. En ook vind ik het geen fijn idee dat je dan weer met stoffen bezig bent die ingrijpen op je endocannabinoide systeem en er bestaan ook sterke vermoedens dat het gebruik ervan gelinkt wordt aan onvruchtbaarheid.
Sterkte!

Gemarkeer als spam
Geschreven door Freek
Beantwoord door 10 januari 2020 22 24
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hebben jullie al een oplossing gevonden? Ook ik heb na het stoppen van blowen(na ongeveer 12 jaar elke dag een gram wiet gerookt te hebben) ineens totaal geen zin meer in sex met mijn vriendin. Zij denkt natuurlijk dat het aan haar ligt en ik weet dat dat niet zo is. Helaas is het moeilijk te verkopen en ben ik op zoek naar een oplossing. Vluggertjes lukt me nog wel als ik me er echt aan toe zet, maar om helemaal uitgebreid los te gaan zoals vroeger, lekker romantisch te doen lukt mij niet meer. Kost me in ieder geval heel veel moeite om in het moment te komen.

Nooit gedacht dat stoppen met blowen dit kom veroorzaken. Desondanks zal ik ook nooit meer gaan blowen, maar het kost me wel wat nu.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Ex blower
Beantwoord door 19 februari 2021 8 57
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Vraagje, zijn er ook mannen bij die last hebben van het slecht komen tot een harde erectie?
Ik krijg hem wel overeind, maar hij blijft semi hard. Ik kan er soms wel mee penetreren maar soms ook niet.

Ik ben nu ongeveer 5 weken gestopt met blowen.

Hiervoor had ik hier nooit last van, en kwam ik zelfs vaak erg snel tot mijn orgasme, wat nu niet meer is. Hier ben ik natuurlijk blij mee, maar ik moet wel een harde erectie hebben want dit is ook geen pretje.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Zuenny
Beantwoord door 11 april 2022 9 45
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB