0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 8 augustus 2017 12 33
6451 bekeken

Een week geleden gebruikte ik voor het eerst een seksspeeltje (als man), ik vermoed echter dat het speeltje teveel wrijving aan mijn penis veroorzaakte, want onmiddelijk na gebruik begon de eikel van mijn penis (niet de voorhuid) zachtjes te bloeden. Nu een week later doet dit wondje nog steeds pijn, ik kan het wondje ook niet zien aangezien ik er niet in slaag de voorhuid van mijn penis zomaar weg te trekken (tenzij met behulp van een speeltje in combinatie met glijmiddel maar dat durf ik nu niet te doen uit angst de wond enkel te verergeren), help, wat moet ik doen??

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 8 augustus 2017 12 48
Privé antwoord

Ik denk dat je er goed aan doet om even naar de dokter te gaan. Die kan er dan even naar kijken en er iets voor voorschrijven zodat je geen infectie krijgt. Had je sowieso al problemen met je voorhuid? Of is dat nu pas ontstaan?

Naar de dokter gaan, is uiteraard vrij gênant wel (ook ivm ouders) (en in dat geval is dat dan best een huisarts of beter een dermatoloog), is dit een normale duur voor dergelijk wondje om te genezen? Ik heb op zich nooit problemen ervaren met mijn voorhuid maar heb deze ook nooit zelf naar achter getrokken, bij gebruik van dergelijk speeltje leek dit wel vrij probleemloos te gaan. (Wondje is overigens ergens op de zijkant van de eikel ongeveer halfweg de eikel)
(unknown at 8 augustus 2017 13 55)
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 8 augustus 2017 17 30
Privé antwoord

Hoe oud ben je? De voorhuid nooit zelf naar achteren gedaan? Dat is niet zo goed. Hoe maak je je penis dan goed schoon onder de voorhuid en onder de eikelrand? Ik zou toch maar eens doe voorhuid naar achteren schuiven. Als het met een speeltje ( wat heb je voor een speeltje gebruikt?) gaat, moet het handmatig ook kunnen. Kijk dan eens even hoe de wond er uitziet…

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB