Answer Question
0
0

Hoi, doordat ik erg ziek word van de pil ben ik hier destijds mee gestopt. Nu ik weer een vriend heb besloot ik om tijdens mijn vruchtbare week ovulatietesten te gebruiken om te voorkomen dat ik zwanger zou raken.
Ik ben nu zwanger nadat ik sex had tijdens mijn LH piek. Ik spoel na de sex ook altijd met Lactacyd en ik lig zelf nooit tijdens de sex. Ondanks dat dit niet gepland is ben ik wel erg blij. Ik ben nu circa vijf weken zwanger en na circa 10 positieve testen voelt dit nog steeds niet ‘echt’ aan doordat ik niet goed begrijp hoe en wanneer dit is gebeurd. Wel weet ik zeker dat het op de dag van mijn LH piek is gebeurd. Eventueel heb ik nog een foto van de ovulatietesten. Ik hoop dat u mij kunt helpen.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 17 februari 2021 0 26
118 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

"Ik spoel na de sex ook altijd met Lactacyd en ik lig zelf nooit tijdens de sex. Zo kun je zwangerschappen niet voorkomen

De ovulatie vindt normaal gesproken 24 tot 36 uur na de LH-piek (luteïniserend hormoon) plaats. Als je deze LH-piek kunt identificeren, kun je dus bepalen wanneer je ovulatie plaatsvindt. Sperma kan tot vijf dagen actief blijven. Koppels kunnen dus zwanger worden door te vrijen voordat de eicel wordt afgegeven.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 17 februari 2021 19 55
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB