Betaalmethoden

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde mobiel bankieren app of internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Hoe werkt iDeal?

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

  • U bestelt een product
  • Kies iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken online regelt
  • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  • U ontvangt een bevestiging van uw bank
  • U keert terug naar de webwinkel. Bestelling en betaling geslaagd!

AfterPay

Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.huisarts.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Achteraf betalen (België)
AfterPay voert voor www.huisarts.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Overboeking

Als u kiest voor de betaalmethode overboeking, wordt u doorverwezen naar een betaalscherm. Op dit betaalscherm ziet u alle informatie die nodig is voor het betalen van de order. Als u de betaling op een later moment wilt doen, kunt u hier uw e-mail adres achterlaten. Er wordt dan automatisch een e-mail gestuurd met informatie over uw order en alles wat er nodig is om de betaling te voldoen.

Bancontact / Mister Cash

Bent u een Belgische consument die eenvoudig en veilig wilt afrekenen? Dan kunt u gebruik maken van Bancontact / Mister Cash.

Maestro

Als u kiest voor deze betaalmethode, wordt het bedrag direct van de bankrekening afgeschreven. In ruim 100 landen worden bankkaarten uitgegeven met het Maestro logo.

Visa/Mastercard

Met een creditcard of kredietkaart kunt u online shoppen en achteraf betalen. Zodra u een betaling met zijn creditcard start, vraagt deze in feiten direct een persoonlijke lening aan bij de maatschappij van de kaart. Die ‘lening’ betaalt u achteraf terug aan de maatschappij van de kaart.