Hart en bloed(vaten) (741)

Antwoord
Views
Vraag
3
antwoorden
15
Views
Bijgewerkt 11 uur geleden
Hallo, Na een xray onderzoek zie ik deze uitslag, betekent dit dat alles goed is , of dat ze iets gezien hebben. De uitslag was: X-THORAX - Onderzoeksuitslag Conclusie Vergeleken wordt met 20 januari 2010. Ongewijzigd slank mediastinum, normale hili....
3
antwoorden
15
Views
1
antwoord
8
Views
Bijgewerkt 2 weken geleden
Kan glucosamine met bloedverdunnerd
1
antwoord
8
Views
1
antwoord
26
Views
Bijgewerkt 2 weken geleden
Ik word regelmatig duizelig en daarbij blijkt mijn pols rond 160 te gaan dit gebeurt zonder actie eeen valt mij op als ik wil opstaan
1
antwoord
26
Views
1
antwoord
18
Views
Bijgewerkt 2 weken geleden
Hoe lang kan een donorhart gemiddeld mee en wat gebeurt er vervolgens? Alweer een transplantatie moeten ondergaan of risico voor het leven? Moet je na de harttransplantatie levenslang medicijnen gebruiken en welke bijwerkingen kunnen deze hebben?
1
antwoord
18
Views
1
antwoord
14
Views
Bijgewerkt 2 weken geleden
Kan je onvruchtbaar worden als je onwetend suikerziekte hebt? Dus stel ik heb suikerziekte, maar dit nooit ontdekt, kan je dan onvruchtbaar zijn/worden hierdoor Vrouw 23
1
antwoord
14
Views
2
antwoorden
25
Views
Bijgewerkt 3 weken geleden
Beste, 'Dokter Google' kon me niet helpen, dus ik hoop hier antwoord te vinden alvorens de huisarts er wellicht nodeloos mee te storen. Is het mogelijk een trombo op te lopen op de venusheuvel? Sinds gisteren zit daar, vlak onder de huid, een dikke p...
2
antwoorden
25
Views
5
antwoorden
55
Views
Bijgewerkt 3 weken geleden
Hallo, ik heb gemerkt dat mijn hartslag in rust stelselmatig rond de 100 zit, terwijl ik volledig ontspannen ben op zo’n moment. Verder heb ik hier geen fysieke klachten van. Ik ben 20 jaar en heb een gezond gewicht. Ik sport echter niet. Ik eet ge...
5
antwoorden
55
Views
2
antwoorden
28
Views
Bijgewerkt 3 weken geleden
Beste, Ik heb sinds 2 weken last van onregelmatige hartslag. In rust komt die soms heel lag rond de 58 terwijl ik van mijzelf een hoge hartslag heb door de hyperventilatie. In rust gaat die soms naar mijn gevoel niet voldoende naar omhoog. Op andere ...
2
antwoorden
28
Views
6
antwoorden
42
Views
Bijgewerkt 3 weken geleden
Hoi, Vannacht toen ik in bed lag had ik 2x achterelkaar dat mijn hart met de dubbele snelheid klopte (was maar een paar seconden), terwijl ik me niet inspande. Vandaag heb ik al de hele dag een beetje een lam gevoel door mn linkerarm/drukkend gevoel ...
6
antwoorden
42
Views
7
antwoorden
35
Views
Bijgewerkt 3 weken geleden
Mijn nuchtere waarde was 6.1. ..niet bekend met diabetes maar hou het in de gaten
7
antwoorden
35
Views
3
antwoorden
32
Views
Bijgewerkt 2 weken geleden
Ik heb een vraagje: ik wil een spijkermatje aanschaffen maar heb hoge bloeddrukmedicijnen, lisinopril 20 Mg.mag ik het spijkermatje gebruiken voor mijn pijnlijke rugspieren?
3
antwoorden
32
Views
5
antwoorden
27
Views
Bijgewerkt 1 maand geleden
ben een man van 56 ik rook ja ik weet het en heb verhoogd cholesterol cholesterol gemeten 5.6 referentiewaarden zijn 3.0-8.0 HDL cholesterol gemeten 0.9 referentiewaarden zijn 0.6-1.7 cholesterol HDL ratio gemeten 6.1 referentiewaarden 2.0-8.0 LDL ch...
5
antwoorden
27
Views
1
antwoord
21
Views
Bijgewerkt 2 maanden geleden
Overal komt fijnstof vrij bij koken en bakken , houtverbranding en ook fleecemateriaal. Is het ongezond om een fleecetrui te dragen?
1
antwoord
21
Views
6
antwoorden
52
Views
Bijgewerkt 2 maanden geleden
ik heb een zeurend gevoel op me borst precies waar dat kuiltje zit zeg maar precies in midden nu was ik al bij dokter geweest die zei miss je longen dus thoraxfoto gehad en die is goed geen bijzonderheden er staat: Scherp afgrensbare diafragmakoepels...
6
antwoorden
52
Views
1
antwoord
20
Views
Bijgewerkt 2 maanden geleden
In 2014 kreeg ik drie stents en in 2019 nogmaals vier. Ik kreeg daarvoor ook medicijnen. Sinds 2015 losartan en sinds 2019 ook metropolol 100 mg en sinds enkele weken ook Diltiazem 200mg. Volgens mij doen deze drie medicijnen ongeveer hetzelfde, nl. ...
1
antwoord
20
Views
3
antwoorden
31
Views
Bijgewerkt 2 maanden geleden
Goededag, Graag wil ik u eerst meer inzicht geven over mijn Medisch verleden., in de hoop u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven, en hopend op een dito antwoord. Ik ben geboren in '71. In de overgang van basisschool naar voortgezet onderwijs kree...
3
antwoorden
31
Views
7
antwoorden
47
Views
Bijgewerkt 2 maanden geleden
Man, 13-02-1954 : Bloeddruk gaat maar niet omlaag. slik al 20 jaar Metoprololsuccnaat 100, en ernaast nog Rosuvastatin 20 Sun Hoge bloeddruk ben ik achtergekomen 20 jaar geleden tijdens het sporten( hardlopen) Bleek het familiëre te hebben, in de fa...
7
antwoorden
47
Views
1
antwoord
37
Views
Bijgewerkt 2 maanden geleden
Ik wil graag zelf thuis mijn bloeddruk opmeten
1
antwoord
37
Views
1
antwoord
13
Views
Bijgewerkt 2 maanden geleden
Als je een dag voor het prikken voor je suiker best flink gesnoept hebt Zie je dat terug de volgende dag in je waarde? Ik ben geen diabeet maar moet voor onderzoek nuchter prikken
1
antwoord
13
Views
4
antwoorden
31
Views
Bijgewerkt 2 maanden geleden
Hallo! Graag jullie inzicht inzake bloedonderzoek. In juli liet ik mijn bloed onderzoeken. Telefonisch vertelde mijn huisarts mij dat alles in orde was muv mijn foliumzuurwaarde die zowat altijd te laag staat. Nu kwam ik mijn bloeduitslag op een onli...
4
antwoorden
31
Views
1
antwoord
246
Views
Bijgewerkt 2 maanden geleden
Ik heb sinds enige tijd druk op de borst bij en na inspanning en mijn hartslag verhoogt bij weinig inspanning. Hierdoor ben ik benauwd en heb ik vaak hoofdpijn. Dit werd langzaam ook een probleem in rust. Ik ben hierop naar de huisarts gegaan, zij ve...
1
antwoord
246
Views
1
antwoord
16
Views
Bijgewerkt 2 maanden geleden
Kan men AVblock eerste graad horen bij het beluisteren van je hart en kan men dat zien bij de fietsproef dank u
1
antwoord
16
Views
3
antwoorden
49
Views
Bijgewerkt 2 maanden geleden
Dag dokter, Ik denk dat ik boezemfibrilleren heb. Ik heb dit enkel in de nacht en daarbij is mijn hartslag regelmatig en niet verhoogd. Een Holter heeft dit niet bevestigd. Kan dit?
3
antwoorden
49
Views
11
antwoorden
74
Views
Bijgewerkt 2 maanden geleden
Goedenavond, Ik heb sinds vandaag dat mijn hart steeds overslaat. Dit gebeurd ongeveer 1 keer per halfuur. Het is een onaangenaam gevoel maar voel mij verder prima. Twee jaar geleden heb ik dit ook een periode gehad maar dit is vanzelf weer weggegaan...
11
antwoorden
74
Views
1
antwoord
21
Views
Bijgewerkt 3 maanden geleden
Mijn Hb is 8.5, maar krijg van bloedbank een brief dat mijn ferritine te laag is om te doneren, moet ik wat doen?
1
antwoord
21
Views
1 2 3 30

Stel hier uw vraag

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]

Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB