Baby 7 maanden oorontsteking en vliegen

Reageren
0
0

Onze baby van 7 maanden heeft sinds 2 dagen koorts gehad van 40,3 graden Celsius, nu blijkt gisteren bij de huisarts dat hij een oorontsteking heeft (rechts) en een rode keel.
Vraag aan de specialist
6 juni a.s. moeten wij vliegen i.v.m. vakantie maar zijn bang dat als zijn oorontsteking niet geheel genezen is hij daardoor gehoorschade krijgt tijdens het stijgen en landen.

Het is nu 3 dagen geleden dat hij met koorts begon en vandaag is het een beetje gezakt naar 39,2 graden Celsius. Dus waarschijnlijk heeft hij nu al 3 dagen oorontsteking aan het rechteroor. Hoe lang duurt het met baby’s dat het weer veilig is om te vliegen. Wat zouden we kunnen doen om het genezingsproces te versnellen? Wij geven hem nu Paracetamol en een baby neusspray met zout. Hij heeft verder geen symptomen van verkoudheid of griep.

Wij zijn natuurlijk als ouders erg bezorgd en willen ons kind géén schade aanrichten omdat we op vakantie willen. Helaas hebben we geen annuleringsverzekering dus dan kiezen wij ervoor om helemaal niet op vakantie te gaan.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door tom34
Gevraagd op 28 mei 2019 15 18
458 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Je kunt pas weer vliegen als de oorontsteking is genezen. De kans op gehoorschade is niet zo heel groot, maar je baby kan behoorlijke pijnklachten krijgen.
Je kunt er zelf helaas niet veel meer aan doen dat dan wat je al doet. Zorg ervoor dat de baby niet in de tocht terecht komt.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 28 mei 2019 15 48
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Bedankt voor je antwoord John!

Gemarkeer als spam
Geschreven door tom34
Beantwoord door 28 mei 2019 16 31
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]