Vragen (22779)

Antwoord
Views
Vraag
3
antwoorden
28
Views
Bijgewerkt 9 uur geleden
Categorie: Kanker
Categorie:
Beste meneer Ik heb een vraag.. ik ben echt heel heel bang. Ik heb last van mijn darmen afwisselende diarree met slijm en bloed verlies. Nu heb ik bij de dokter ontlasting op kweek moeten zetten op occultbloed en of er ontstekingen zijn geloof ik... ...
3
antwoorden
28
Views
2
antwoorden
30
Views
Bijgewerkt 9 uur geleden
Categorie: Anticonceptie
Categorie:
Ik ben begin december gestart met de pil en ben blijven bloeden tot aan het einde van de volgende menstruatie (eind december) Ik heb een weekje rust gehad en daarna is het (doorbraak) bloeden weer gestart. Ivm huwlijksreis was ik zelf van plan om de ...
2
antwoorden
30
Views
1
antwoord
11
Views
Bijgewerkt 9 uur geleden
Categorie: Medicijnen
Categorie:
Goedendag, Ik slik sinds twee weken medicatie ivm depressie namenlijk Amitriptyline (1ste week 10 mg, 2de week 20 mg) voor het slapen gaan, maar ivm vervelende bijwerkingen moet ik per vandaag gelijk overstappen naar Citalopram (komende week 10 mg). ...
1
antwoord
11
Views
3
antwoorden
22
Views
Bijgewerkt 9 uur geleden
Categorie: Anticonceptie
Categorie:
Als je je pil slikt in de ochtend, ben je op de 7e dag zelf of pas de 8e dag van het slikken beschermd?
3
antwoorden
22
Views
1
antwoord
13
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Menstruatie
Categorie:
Ik heb pas een stopweek gehad maar, Ik blijf bloed verliezen al een week elke dag behoorlijk wat. Ik voel wel krampen en buikpijn zoals normaal met menstruatie maar dat zou dus nu niet zo moeten zijn omdat ik gewoon elke dag de pil slik. Niet overgeg...
1
antwoord
13
Views
8
antwoorden
39
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Huid en haar
Categorie:
Ik heb sinds vandaag een bruin vlekje op mijn bovenarm zitten. Ik kan me niet herinneren dat ik me pijn heb gedaan daar, gestoten oid. Plekje voelt net zo aan als mijn huid. Niet ruw, geen bobbeltjes. Geen pus oid. Geen pijn en jeuk. Alleen een plekj...
8
antwoorden
39
Views
5
antwoorden
37
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Anticonceptie
Categorie:
Ik zit nu 6 dagen aan de pil maar heb deze vandaag 11 uur te laat ingenomen. Als ik de rest van de pillen nu op een normaal tijdstip neem, ben ik dan na dag 7 beschermd of moet ik dan een condoom gebruiken en als ik die moet gebruiken, voor hoelang?
5
antwoorden
37
Views
5
antwoorden
26
Views
Bijgewerkt Gisteren
Kan een lymfekliertje onder het oor voelbaar zijn door kanker/uitzaaiing in dit gebied?
5
antwoorden
26
Views
2
antwoorden
14
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Mond en gebit
Categorie:
Hallo, ik heb een bultje achter in mijn keel. Ik heb er geen last van. Hij wordt wel steeds groter. Wat zou dit kunnen zijn?
2
antwoorden
14
Views
6
antwoorden
62
Views
Bijgewerkt 15 uur geleden
Ik vrouw 47 jaar ben donderdag bij de huisarts geweest omdat het net voelde of mijn blaas als een balletje een beetje uit de vagina komt wat ook heel erg gevoelig was. Mijn urine is gecontroleerd en ik bleek blaasontsteking te hebben. Nu na 4 dagen k...
6
antwoorden
62
Views
1
antwoord
6
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Maag en darmen
Categorie:
last van obstipatie
1
antwoord
6
Views
3
antwoorden
32
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Categorie: Anticonceptie
Categorie:
Ik ben aan een nieuwe pil begonnen omdat de andere me depressief maakte. Nu zit ik dus aan een nieuwe pil, maar had wel tussen die twee een stopweek genomen. Ik had op maandag, dag 1 van de nieuwe strip, onveilige seks, maar de huisarts had gezegd da...
3
antwoorden
32
Views
4
antwoorden
33
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Hi, Onlangs heb ik een documentaire gekeken over euthanasie bij jongeren. Dit onderwerp interesseerde mij zo erg dat ik hier graag meer over wilde weten en heb besloten om mijn onderzoekende schoolopdracht hier over te houden. Kan iemand mij helpen o...
4
antwoorden
33
Views
1
antwoord
20
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Hoe werkt een second opinion bij een andere huisarts? Kan je daar gewoon voor bellen? Ook als het een andere praktijk is?
1
antwoord
20
Views
1
antwoord
17
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Categorie: Medicijnen
Categorie:
Beste deskundige, ik heb nu drie nachten achter elkaar één ibuprofen 400 mg geslikt. Kan dit kwaad? Zeker omdat ik vrij licht ben (57kg).
1
antwoord
17
Views
8
antwoorden
38
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Bij hoeveel calprotectine in ontlasting krijg je echt klachten als diarree / buikpijn?
8
antwoorden
38
Views
1
antwoord
14
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Mijn rechteroor klapt soms dicht of er lijkt iets in te bewegen, alsof het soort van verstopt zit. Heb ook last van mn hoofd aan deze kant. Enige tips wat ik hier tegen kan doen? Of wat het kan zijn?
1
antwoord
14
Views
14
antwoorden
88
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Categorie: Kanker
Categorie:
Had rood bloed door mijn ontlasting zitten. Ben bang voor darmkanker ben vrouw 35 jaren
14
antwoorden
88
Views
2
antwoorden
35
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
heb al enige tijd last van bultjes in me schaamlip aan de linker kant nu wordt deze pijnlijk en voelt groter aan aan de rechterkant zit een pijnlijk plekje ik voel niets maar met aanraking is het wel gevoelig wat te doen
2
antwoorden
35
Views
1
antwoord
21
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Pijn onder in de rug,na het bukken
1
antwoord
21
Views
1
antwoord
26
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Categorie: Anticonceptie
Categorie:
​Hallo, ik heb een vraag over de pil. Ik slik de pil altijd door. Nu na een jaar heb ik een stopweek gehad. Toen was mijn menstruatie niet normaal (kleine hoeveelheid) nu denk 3 maanden later wil ik weer een stop week inlassen. Mijn dokter zei vroe...
1
antwoord
26
Views
1
antwoord
12
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Categorie: Keel, neus en oren
Ik heb nu al 2 dagen last van mijn keel. Ik zie dat achter in mijn keel een soort van pus zit en mijn keel voelt beetje geïrriteerd (geen pijn). Ik heb ook geen koorts en ben zojuist negatief getest op corona. Volgens mijn de huisarts moet ik gewoon...
1
antwoord
12
Views
1
antwoord
8
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Categorie: Maag en darmen
Categorie:
Sinds een maand gebruik ik de maagzuurremmers, die de huisarts mij heeft voorgeschreven. Ik moet deze nog drie maanden blijven slikken, een tabletje per dag. Daarna mag ik gaan afbouwen. Wat is verstandig? Hoe moet ik afbouwen? Waar vind ik informati...
1
antwoord
8
Views
1
antwoord
31
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Categorie: Anticonceptie
Categorie:
Ik ben 7 weken geleden bevallen en ben nog niet ongesteld geworden. gister heb ik onveilig sex gehad en heb vandaag een morning-afterpil gekocht. Nu is mijn vraag: door de afterpil wordt je toch ongesteld. Moet ik dan de dag dat ik ongesteld wordt do...
1
antwoord
31
Views
5
antwoorden
56
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Categorie: Handen en voeten
Categorie:
ik heb last van koude handen en voeten vooral in de avond
5
antwoorden
56
Views

Stel hier uw vraag

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]

Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB