Vragen (22113)

Antwoord
Views
Vraag
0
antwoorden
1
View
Is een chlamydia test met een wattenstaaf met wangslijm betrouwbaar?
0
antwoorden
1
View
0
antwoorden
1
View
Ik heb gemiddeld een bloeddruk van 115/65
0
antwoorden
1
View
0
antwoorden
8
Views
Categorie: Anticonceptie
Hi! Ik zit in de laatste week van mijn tweede strip en kwam er vanavond (donderdagavond) achter dat ik mijn pil van woensdagavond was vergeten. Ik heb ze nu beiden tegelijk ingenomen en mijn strip loopt nog door tm zondag. Wat raadt u aan? Strip afma...
0
antwoorden
8
Views
1
antwoord
18
Views
Bijgewerkt 20 uur geleden
Categorie: Anticonceptie
Ik ben twee dagen eerder gestopt met de pil slikken. Dit omdat ik a.s. maandag een spiraal laat zetten en dit op de 3/4 dag van de menstruatie moest gebeuren. Ben ik in die tussentijd beschermd tegen zwangerschap of niet? aangezien ik wel twee dagen ...
1
antwoord
18
Views
1
antwoord
10
Views
Bijgewerkt 20 uur geleden
Beste, ik heb eigenlijk al heel erg lang een ingevallen linker borstkas, als in er zit een deukje. Ik denk zelf dat het dan een milde vorm is van pectus excavatum? Het is bij mij echt heel mild als ik het vergelijk met de afbeeldingen. Ik heb nooit h...
1
antwoord
10
Views
1
antwoord
9
Views
Bijgewerkt Gisteren
zweepslaggevoel gehad in knieholte tijdens een grote stap over liggende boomstam. de klacht bestaat al anderhalf jaar en wordt iedere keer voelbaar als ik wandel. voelt als een band rondom de knie. pijn wordt erger naarmate ik langer wandel.
1
antwoord
9
Views
1
antwoord
22
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Maag en darmen
Ik heb last van eng drukkend stekend gevoel onder mijn borsten vooral links enook regelmatig aanvallen van misselijkheid kan dit van de maag komen soms ook wat boeren en windn laten
1
antwoord
22
Views
3
antwoorden
20
Views
Bijgewerkt Gisteren
Is schimmel op planten besmettelijk/overdraagbaar voor/naar mensen?
3
antwoorden
20
Views
9
antwoorden
45
Views
Bijgewerkt Gisteren
Hoi elke dag na de middagpauze ben ik zo moe echt extreem moe kan mijn ogen niet meer open houden en het is altijd na de lunch iemand enig idee hoe dit komt? Voor de rest van de dag ben ik niet extreem moe.
9
antwoorden
45
Views
1
antwoord
12
Views
Bijgewerkt Gisteren
Hallo mijn kind van bijna 9jaar zit op voetbal en is gescout door een profclub daardoor traint hij nu 5x in de week en 1x een wedstrijd ik merk aan mijn zoon dat hij oververmoeid raakt en bijna geen tijd meer heeft voor iets anders hij wilt zelf wel ...
1
antwoord
12
Views
1
antwoord
15
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Penis en testikels
Ik ben 19 jaar oud en ik ben sinds kort begonnen met het proberen van Semen Retention. Maar ik krijg bijna altijd op dag 3 blauwe ballen. En het doet aardig wat pijn. Ik heb al masseren geprobeerd maar het helpt niet. Zijn er betere manieren om blauw...
1
antwoord
15
Views
3
antwoorden
23
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Penis en testikels
Een keer tijdens het douchen, wilde mijn penis niet meer erect worden. Dit is al een tijdje aan de hand. Is hier iets aan te doen? (leeftijd onder 20)
3
antwoorden
23
Views
1
antwoord
5
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Penis en testikels
Kan een huisarts ook een verklaring afgeven voor de rechtbank dat een man ejaculeert?
1
antwoord
5
Views
1
antwoord
15
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Ogen
Sinds kort zie ik wazig na fysieke inspanning. Dat duurt ongeveer een half uur, dan trekt het weer weg. Kan dit kwaad?
1
antwoord
15
Views
1
antwoord
22
Views
Bijgewerkt Gisteren
Sinds een jaar ben ik erg snel verkouden of heb ik erg snel last van keelpijn. Mijn lymfeklieren in mijn hals (en dan vooral de rechter) is heel vaak erg opgezet en wordt soms zelfs tijden niet minder groot en opgezwollen (groter dan 1 cm diameter). ...
1
antwoord
22
Views
1
antwoord
8
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Anticonceptie
Ik slik mijn pil door en ben net aan mijn derde strip begonnen. Ik ben maandag de pil vergeten en heb toen dinsdag pas een aantal uur later dan normaal de pil geslikt en de vergeten pil als nog ingenomen. Ik las dat er dan geen kans is op zwangerscha...
1
antwoord
8
Views
1
antwoord
9
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Categorie: Borsten
Ik heb mijn hele leven altijd al aderen door mijn borsten lopen. Zo loopt er ook 1 door mijn tepelhof. Ook heb ik aan het beging van mijn borst een paar rood/paar/blauwe aderen. Is dit normaal?
1
antwoord
9
Views
1
antwoord
16
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Categorie: Maag en darmen
Goedemorgen, Ik heb inmiddels al een paar dagen buikpijn. Deze buikpijn is niet constant, maar zit wel rechts onder in mijn buik. Ik heb geen koorts, maar ben er wel niet helemaal fit bij. Omdat het geen constante buikpijn is en ik ook geen koorts/ve...
1
antwoord
16
Views
3
antwoorden
23
Views
Bijgewerkt Gisteren
Al jaren loop ik met een lijstje klachten die mij ernstig beperken in het leven en de keren dat ik het geprobeerd dit bij de huisarts (door verhuizingen zijn het verschillende artsen geweest) aan te kaarten krijg ik een reactie waarbij ik niet eens h...
3
antwoorden
23
Views
1
antwoord
7
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Hoi Ik heb buikgriep gehad..dit is ver ocer maar ik blijf hoofdpijn houden
1
antwoord
7
Views
1
antwoord
24
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Categorie: Keel, neus en oren
Hallo! Ik was sinds 2 weken geleden donderdag erg hees geworden. Vorige week maandag was dit nog niet voorbij en heb ik van de dokter de hele week rust voorgeschreven gekregen voor mijn stem. Mijn heesheid is op het moment beter. Echter heb ik wel no...
1
antwoord
24
Views
9
antwoorden
39
Views
Soa
Bijgewerkt Gisteren
Kan je een soa krijgen van iemand ze speeksel wat op zijn eten zit en waar van ik daarna ga eten waar die ook mee aan heeft gezeten aan ze handen En Hoelang leeft sperma buiten een lichaam zoals op kleding of op andere dingen zoals in de douche
9
antwoorden
39
Views
1
antwoord
17
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Categorie: Maag en darmen
Hoi ik heb al een tijd in vlagen last van maag(?) klachten. 1~4 uur nadat ik eet krijg ik het gevoel alsof er veel lucht onder mijn onderste linker rib komt te zitten. Geen pijn gewoon ongemak. Dit gebeurt in vlagen dus soms heb ik helemaal geen last...
1
antwoord
17
Views
1
antwoord
13
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Hallo, ik ben 2 dagen geleden achterover gevallen op een betonnenvloer, dit was een harde klap. mijn nek en bovenste deel van schouders hebben de klap geïncasseerd. mijn huisarts verwijst mij telefonisch zonder te kijken naar de fysio om even ''los ...
1
antwoord
13
Views
3
antwoorden
21
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Beste, Ik heb een vraagje welke soa’s zijn overdraagbaar doormiddel van een handdoek die gebruikt is ? Alvast bedankt
3
antwoorden
21
Views

Stel hier uw vraag

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]

Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB