Vragen (25091)

Antwoord
Views
Vraag
1
antwoord
12
Views
Bijgewerkt 6 uur geleden
Categorie: Hersenen en zenuwen
Ik heb moeite met wandelen en op mijn benen blijven staan. Opzicht niet thuis, maar wel in het openbaar. Het lijkt alsof ik niet stevig op mijn benen sta en elk moment kan flauwvallen of door mijn knieën zak. Wat kan ik hier het beste tegen doen? Zij...
1
antwoord
8
Views
Bijgewerkt 9 uur geleden
Categorie: Urine en ontlasting
Enige weken geleden had ik wat bloed en klontjes bij de urine. Was na 2x weer over. Huisarts (assistente) gebeld, die adviseerde het nog even 'aan te kijken'. Vandaag en gisteren was er weer 1x een klontje. Wat kan het zijn en wat is verstandig om te...
1
antwoord
7
Views
Bijgewerkt 10 uur geleden
Categorie: Keel, neus en oren
Volgens mijn bedgenote snurk ik hevig, zelf heb ik dit niet in de gaten. Ik word er dan ook niet wakker van. Het is wel heel vervelend, wat is er aan te doen?
1
antwoord
10
Views
Bijgewerkt 8 uur geleden
Ik heb gemerkt dat ik laatste tijd dikkere aders heb in mn handen. Niet hele dag maar toch. Soms is de ene hand dikker dan de ander (de aders). Hoe kan dit? Meisje van 25
1
antwoord
16
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Hersenen en zenuwen
the next day I'm dizzy and I don't know what i dink water and go outside
1
antwoord
16
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Hoi, mag ik mijn vriend knuffelen als hij gordelroos heeft & ik zwanger ben 20 weken 4 dagen. Heb als kind al waterpokken gehad, dus lijkt me geen probleem toch?
1
antwoord
12
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Categorie: Maag en darmen
Categorie:
Mijn vriendin heeft steeds een paar uur een vreemde puntige verdikking op haar buik te hoogte van haar maag. De afgelopen dagen had zei al steken in haar maag en maagzuur bij alles wat ze at. Ook had de pijn en last van haar darmen in die dagen. Wat ...
3
antwoorden
28
Views
Bijgewerkt Gisteren
Ik heb sinds vandaag pijn in mijn rechteronderbeen op een bepaalde plej. Dit is een stekende pijn. De pijn is in vlagen aanwezig. Het is niet zo dat ik de pijn alleen voel met bepaalde bewegingen, is gewoon altijd aanwezig. Het is niet verkleurd op d...
2
antwoorden
10
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Toen ik ongeveer 10 jaar was had ik een steenpuist tussen mijn billen. Daar heb ik wel twee jaar mee gelopen, daarna is er geopereerd om het weg te halen. Nu 40 jaar later lijkt er een gaatje te zitten wat geopereerd is en er lekt reukloos vocht/slij...
1
antwoord
17
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Ik lees de laatste tijd vaker dat mensen sterven aan een gebroken hartsyndroom. Nu net weer een artikel van een man (64j) gestorven door verdriet. Hoe groot is de kans hierop? Gebeurd dit vaak?
1
antwoord
14
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Waar kan ik het ZD-domein vinden van mijn huisarts
1
antwoord
13
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Al langere tijd gebruik ik de ethinylestradiol levonorgestrel-pil. Ook ervaar ik dat ik minder libido heb. Zit hier een relatie tussen? Of kan het ook aan iets anders liggen (heb het ook zo nu en dan druk op werk/privébalans). Zijn er andere opties? ...
1
antwoord
27
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Categorie: Handen en voeten
Categorie:
februari 2020 kreeg nog complimenten van de reisbegeleider dag ik zo goed en lang kon lopen . Nu ben ik na 45 minuten al heel moe brandende voeten en beenspieren narusten van 15 a 30 min weer wandelen maar nog sneller vermoeid, Wat kan dit zijn en is...
1
antwoord
11
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Categorie: Keel, neus en oren
Ik ben een vrouw van 66 jaar. Heb de klachten ongeveer 5 dagen. Heb al nisitan gebruikt omdat ik dacht dat het een ontsteking was en vaseline.
1
antwoord
15
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Categorie: Gewicht en lengte
Ivm prediabetes controleer ik regelmatig zelf mijn waardes. De huisarts controleert 2x per jaar mijn glucose nuchter en hba1c Nu valt het steeds vaker op dat mijn glucose nuchter tussen de 6,5 en 7.5 is terwijl het de avond voor het slapen tussen de ...
1
antwoord
18
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Categorie: Medicijnen
Categorie:
ik heb te veel paracetamol gebruikt, tijdens gordelroos. nu ben ik redelijk vermoeid, en heb ik last van buikpijn. en slechte stoelgang. is dit een lever probleem?
1
antwoord
16
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Categorie: Anticonceptie
Categorie:
Ik heb een bacterie opgelopen en ben gisterochtend continu aan het braken (gal). Alles wat ik dronk of at kwam eruit. Ik moest op een geven moment wel mijn pil innemen. Het was me gelukt om 3,5 uur niet te braken. Vanaf toen begon ik weer heftig te b...
1
antwoord
11
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Ik merk dat mijn haar dunner word/is dan voorheen. Normaal heb ik dikker haar. Ook lijken ze korter. Ik heb wel veel stress gehad waardoor ik weer in een vicieuze cirkel met mijn angststoornis ben geraakt. Als ik mijn haar borstel zat/zit er ook meer...
2
antwoorden
22
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
beste, Gisterenavond lag ik met mijn vriendin in bed (was de eerste keer dat ze bleef slapen) ze had haar hoofd op mijn borstkast liggen en na een halfuur zei ze opeens dat ze een ruisje hoort. Het was niet mijn ademhaling zei ze. Ik werd meteen angs...
3
antwoorden
28
Views
Bijgewerkt 5 dagen geleden
Categorie: Keel, neus en oren
Hallo, Ik ben een vrouw van 33 jaar en sinds maart heb ik Corona gehad en sindsdien allerlei vreemde klachten: Hoofdpijn, duizeligheid, gevoel dat ik zweef en ga flauwvallen, bult onder oksel (is geleidelijk weg gegaan) alleen brand het daar steeds e...
7
antwoorden
44
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Categorie: Baby en kind
Categorie:
Kan dit waterpokken zijn of toch iets anders. Het jeukt niet. Alvast bedankt voor het meedenken.
1
antwoord
26
Views
Bijgewerkt 5 dagen geleden
Hoelang duurt het voordat de meeste radioactieve stof uit het lichaam is verdwenen na een pet/ct/mri scan oid? Ivm willen oppassen op kleinkinderen en ik volgende week vrijdag een scan moet. Hoelang duurt het gemiddeld voordat de stoffen eruit zijn e...
1
antwoord
14
Views
Bijgewerkt 6 dagen geleden
Categorie: Baby en kind
Categorie:
Beste, Ik lees oo het internet dat coma een symptoom kan zijn bij kinderen met een stofwisselingsziekte. Komt de coma dan steeds terug of kan het bij 1 keer blijven? Ons zoontje heeft toen die 4 weken oud was een coma gehad in zijn slaap sindsdien no...
1
antwoord
22
Views
Bijgewerkt 6 dagen geleden
Inmiddels al een tijd de pil geslikt. Nu ben ik vorige maand ongesteld geweest en ben daarna te laat begonnen met de volgende strip. Ook ben ik in die 1e week een pil vergeten en in de 2e week ook 2 pillen. Na deze 2 weken ben ik halverwege de strip ...Stel hier uw vraag

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]


Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB