Vragen (19979)

Antwoord
Views
Vraag
3
antwoorden
10
Views
Bijgewerkt 2 uur geleden
Categorie: Handen en voeten
Ben man van 56 jaar, sinds enkele maanden jeuk rechter voetzool. Spontaan begonnen en het gaat niet meer over, lijkt zelfs erger te worden. medicatie; omeprazol, ramipril, rosuvastatine en acetylcardio. De medicatie is reeds 10 jaar hetzelfde. Ben er...
3
antwoorden
10
Views
5
antwoorden
19
Views
Bijgewerkt 5 uur geleden
Categorie: Hersenen en zenuwen
Hoi Kan je het teken van lherette ook alleen in je linker ring en pink vinger voelen?
5
antwoorden
19
Views
1
antwoord
26
Views
Bijgewerkt 8 uur geleden
Ik heb al 5 jaar last van slijm in mijn keel. Het is wit taai slijm, soms groen en heel soms ook met bloed. Voor ik hier last van kreeg had ik 4 jaar gerookt (pakje per week). Op het moment dat ik last kreeg hier direct mee gestopt en ben ik naar de ...
1
antwoord
26
Views
1
antwoord
9
Views
Bijgewerkt 8 uur geleden
Categorie: Anticonceptie
Goede dag, Hier in huis heeft de buikgriep aardig huisgehouden. Nu heb ik echt een ongesteldheidsgevoel en bloed bij het afvegen. Ik moet nog een week van deze strip. Wat is nu handig om te doen. We gaan er al van uit dat de pil nu niet werkt ivm 48 ...
1
antwoord
9
Views
1
antwoord
15
Views
Bijgewerkt 8 uur geleden
Categorie: Maag en darmen
Wat werkt laxerend
1
antwoord
15
Views
1
antwoord
14
Views
Bijgewerkt Gisteren
ik ben al 3 dagen extreem benauwd ,slaap slecht en medicatie lijkt niet veel te helpen heb in oktober een longontsteking gehad wat kan ik het beste nu doen
1
antwoord
14
Views
1
antwoord
18
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Anticonceptie
Beste Ik neem nu al een tijdje de pil maar ben nieuw in het seksleven, morgen heb ik mijn stopweek maar ik vroeg mij af of ik na deze stopweek meteen beschermd ben tegen zwangerschap of moet ik nog een aantal dagen afwachten voor ik effectief bescher...
1
antwoord
18
Views
7
antwoorden
33
Views
Bijgewerkt Gisteren
wat zijn de symptomen van kwaadaardige klieren...
7
antwoorden
33
Views
3
antwoorden
35
Views
Bijgewerkt Gisteren
Mijn vriendin is vorige week twee dagen achter elkaar (dinsdag en woensdag) vergeten om te pil te slikken (in de derde week). Op woensdag hebben we sex gehad. Omdat ze de pil twee dagen was vergeten heeft ze op donderdag een morning-after pil geslikt...
3
antwoorden
35
Views
1
antwoord
18
Views
Bijgewerkt Gisteren
Ik heb de laatste tijd last van extreem kortdurende hoofdpijn. De hoofdpijn voelt als een stekende vasthoudende pijn in het voorhoofd. Op gegeven gaat er weer iets open wat klinkt als een soort van ventiel en daarna zakt de hoofdpijn meteen weer af. ...
1
antwoord
18
Views
1
antwoord
23
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Categorie: Anticonceptie
Hi, Is het mogelijk om een stopweek in te lassen op een willekeurige dag als je al een paar maanden achter elkaar doorslikt? Dus doorslikken zonder stopweken, en of je daarna opeens een stopweek midden in je 2e week van je strip ofzo kan inlassen
1
antwoord
23
Views
1
antwoord
12
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
bultjes op eikelvoorin plasbuis stuk pijnlijk met zitten voelt als prostaat man 70 jaar
1
antwoord
12
Views
1
antwoord
42
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Categorie: Mond en gebit
Hallo Ik heb dinsdag zenuwbehandeling gehad..ik heb nu nog enorm pijn als tanden opelkaar komen Kan ook nog niet eten aan die kant..is dit normaal
1
antwoord
42
Views
2
antwoorden
18
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Ik heb toch nog vraag t.a.v symptoom van lherette. Kan dit ook een onschuldig symptoom zijn..of een los staand iets..of is er dan altijd iets ernstigs aan de hand..
2
antwoorden
18
Views
1
antwoord
24
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Categorie: Hersenen en zenuwen
Ik ben 41 , man
1
antwoord
24
Views
1
antwoord
21
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Ik ben inmiddels 4 dagen over tijd. Ik heb al 3 testen gedaan maar zijn alle 3 negatief. Ik heb op de dag dat ik ongesteld moest worden de griep gehad. Kan het dat ik door de griep later ongesteld word? Of dat het testen dan negatief worden?
1
antwoord
21
Views
1
antwoord
13
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Categorie: Anticonceptie
ik blijf al paarweken doorbloeden na mijn ongesteldheid ben wel 2 maanden volledig gestopt mer de pil gewacht tot mijn menstruatie en de pil weer ingenomen op de 1e dag ma mijn menstrafie bloed ik steeds door soms wat als de andere dag wat kan het zi...
1
antwoord
13
Views
1
antwoord
13
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Categorie: Anticonceptie
beste, ik heb deze maand 3 extra pillen geslikt in de eerste week heb ik op een dag 2 pillen genomen in de tweede week op een dag 2 en in de derde week ook op een dag 2 pillen ben er geen vergeten maar voor de zekerheid , van diarree en of ik hem ver...
1
antwoord
13
Views
1
antwoord
15
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Categorie: Anticonceptie
Ik zit dus aan de anticonceptiepil, maar door PDS heb ik soms last van wat dunnere ontlasting. Mijn vraag is nu, hoe lang duurt het voordat de pil helemaal is opgenomen in je bloed? Ik neem hem expres altijd voor het slapen, zodat hij altijd minimaal...
1
antwoord
15
Views
1
antwoord
35
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Mijn dochter, begin 20, sport regelmatig. Ze heeft een horloge met hartslagmeter en daarin valt op dat haar hartslag in rust, vooral 's-nachts, erg laag is. Regelmatig rond de 40 slagen per minuut, of zelfs iets lager. Over een hele dag gemeten is ha...
1
antwoord
35
Views
1
antwoord
18
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Categorie: Medicijnen
Ik heb net 2 metropolol genomen omdat ik stress heb en het gevoel van een hoge hartslag heb. Kan Dit kwaad?
1
antwoord
18
Views
3
antwoorden
29
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
goeie avond ik kijk veel op internet en lees dan allemaal nare dingen. mijn huisarts heeft gezegd dat ik op huisarts.nl moest kijken voor betrouwbare info. bent u een soort van dokter ofso en hoe komt u aan alle kennis, heeft u daar voor geleerd? van...
3
antwoorden
29
Views
9
antwoorden
62
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
wat zegt de grote van een dikke pijnloze bewegende klier? ( voor mijn gevoel ) zegt een grote iets of niet? ben niet ziek en geen wondjes of ontstekingen enz.
9
antwoorden
62
Views
5
antwoorden
36
Views
Bijgewerkt Gisteren
Een vriendin heeft een dochter met anorexia en nav een gesprek met haar hebben we een aantal vragen over de werking van het lichaam.. Hopelijk kunt u ons helpen. Hoe kun je aankomen als je niet/nauwelijks eet? Welk proces speelt hier een rol in? Hoe ...
5
antwoorden
36
Views
1
antwoord
20
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Hoi Ik heb al eens eerder iets gevraagd..maar is symptoom van lherette ook gewoon prikkels op je rug?
1
antwoord
20
Views

Stel hier uw vraag

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]

Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB