Vragen (26519)

Antwoord
Views
Vraag
0
antwoorden
13
bekeken
Be first to answer!
Categorie: Penis en testikels
Hallo, ik ben 15 jaar en ben enorm onzeker over mijn lengte en schaam me hier erg voor. Ik ging rond m’n 9/10 in de puberteit, maar heb het gevoel dat mn penis alsnog enorm klein is. Ik heb hem zojuist gemeten en hij is slap 8cm en stijf 10,5. Groeit...
1
antwoord
19
bekeken
Bijgewerkt 21 hours ago
Categorie: Maag en darmen
Categorie:
Ik heb bloed bij stoelgang. Er komt bijna geen stoelgang uit alleen maar bloed. En heb gevoel dat ik precies dringend moet. Het is niet de eerste keer. Heb wel veel last van buikpijn opgeblazen gevoel en weinig stoelgang maken.wat kan het zijn . Moet...
1
antwoord
11
bekeken
Bijgewerkt 21 hours ago
Categorie: Maag en darmen
Categorie:
Ik heb bloed bij stoelgang. Er komt bijna geen stoelgang uit alleen maar bloed. En heb gevoel dat ik precies dringend moet. Het is niet de eerste keer. Heb wel veel last van buikpijn opgeblazen gevoel en weinig stoelgang maken.wat kan het zijn . Moet...
1
antwoord
16
bekeken
Bijgewerkt 3 days ago
ik krijg de 25 april een nieuwe knie operatie omdat hij helemaal versleten is bot op bot en beetje scheefstand alles door de artrose nu krijg ik wat last v.d. andere gezonde knie kan dat soms door de versleten knie kunnen komen
1
antwoord
16
bekeken
Bijgewerkt 3 days ago
Categorie: Baby en kind
Categorie:
Hoe constateer je een lintworm besmetting bij een kind van 15 maanden?
1
antwoord
9
bekeken
Bijgewerkt 3 days ago
Hoe is het bij U in de praktijk geregeld met de geheimhoudingsplicht? Ik ben patiënt in de GGZ en ben de bemoeienis van de psychiatrie meer dan zat. Ik wil niet dat mijn somatische problemen worden doorgestuurd naar mijn GGZ-zorgaanbieder. Heb ik rec...
1
antwoord
21
bekeken
Bijgewerkt 3 days ago
Categorie: Baby en kind
Categorie:
Hallo, gister viel mij ineens op dat toen mijn dochter van 8 jaar haar hoofd achterover hield ze een grote adamsappel heeft. Het voelt ook als een grote knikker en hard. Nu denk ik is het me gewoon nooit opgevallen of moet ik me zorgen maken dat het ...
0
antwoorden
18
bekeken
Be first to answer!
Categorie: Penis en testikels
Is semenax goed voor je en , kan je dit in combinatie met bloedverdunner innemen.
0
antwoorden
2
bekeken
Be first to answer!
Is semenax goed voor je en , kan je dit in combinatie met bloedverdunner innemen.
2
antwoorden
46
bekeken
Bijgewerkt 6 days ago
Ik ben een gezonde man van 80.en nog niet levensmoe,maar als mij wat overkomt,zodat ik als een kasplantje moet leven,hoeft het van mij niet meer.Hoe pak ik dit aan?
1
antwoord
22
bekeken
Bijgewerkt 5 days ago
Hallo, ik heb enkele vragen over hartoverslagen en hoop dat ik hier een antwoord erop kan krijgen, voor zover het mogelijk is natuurlijk. Korte info over mezelf : ben een vrouw van 28. Ben al vaker cardioloog geweest en heb de standaard testen gehad....
1
antwoord
24
bekeken
Bijgewerkt 1 week geleden
Ik heb nog nooit mijn rib gebroken of gekneusd gehad maar ik voel aan mijn linker rib een stuk wat ingedeukt is. Mijn rechter rib voelt als een normale rib. Kan dit kwaad? Ik heb er geen last van.
1
antwoord
48
bekeken
Bijgewerkt 1 week geleden
de buurvrouw belde net aan en ging even met haar praten aan de voordeur. na ongeveer 7 minuten begon ik me ineens raar te voelen. Waziger zicht, tintelingen in rechterarm, beetje buikpijn en wat licht gevoel in hoofd en raar gevoel in benen. Ik ben d...
1
antwoord
47
bekeken
Bijgewerkt 2 weeks ago
Categorie: Hersenen en zenuwen
Hoe burn-out te overwinnen is?
1
antwoord
43
bekeken
Bijgewerkt 2 weeks ago
Ik heb gisterenochtend men linkerverstandskies ad boven kant laten trekken en de kies ernaast ook. Gewoon onder plaatselijke verdoving bij tandarts. Ik had nog nooit iets laten trekken en was hier dus echt bang voor. Ik heb echt met zweethanden op de...
1
antwoord
53
bekeken
Bijgewerkt 2 weeks ago
Categorie: Urine en ontlasting
Hallo ik heb af en toe geel wit ontlasting.. hoe kan dit komen ik slik pantaprazol 40mg ben soms misselijk. En maak me heel snel zorgen.. vanochtend echt wit ontlasting ik heb in de avond wel wat melk en cashewnoten gehad.. Ontlasting is niet constan...
1
antwoord
51
bekeken
Bijgewerkt 2 weeks ago
Categorie: Medicijnen
Categorie:
Weet iemand of het mogelijk is Lexapro samen met CBD olie 5% te nemen? Op internet vind ik verschillende theorieën.
1
antwoord
44
bekeken
Bijgewerkt 2 weeks ago
Categorie: Penis en testikels
Hallo, al een tijd (6jaar) heb ik een soort van bruine vlek op mijn penis, deze vlek komt overeen met waar ik met mijn vingers druk tijdens masturberen. Deze vlek doet geen pijn, veranderd niet in grootte, jeukt niet. Wel als ik erover wrijf wordt he...
1
antwoord
107
bekeken
Bijgewerkt 2 weeks ago
Categorie: Penis en testikels
Ik ben eind oktober naar huisarts geweest wegens een hard balletje die ik voelde. Ik heb toen een echo gehad maar hier is niks uitgekomen, wat mij raar lijkt aangezien er wel een hard balletje zit. Dit moet toch op een echo te zien zijn? Nu begin ik ...
1
antwoord
40
bekeken
Bijgewerkt 2 weeks ago
Goede dag, Mijn opa heeft gisteren een thorax foto en vandaag een ct scan laten maken van zijn borstkast. Nu kon ik via zijn DigiD inloggen en lezen wat de uitslag was. Maarja de medische termen zijn onduidelijk en chat gtp geef ook niet echt duideli...
1
antwoord
12
bekeken
Bijgewerkt 2 weeks ago
Categorie: Ogen
Categorie:
Soms heb ik last van een caleidoscopisch effect in mijn ogen. Dat effect verdwijnt (meestal) na kort tijd. Wat kan er aan de hand zijn?
1
antwoord
39
bekeken
Bijgewerkt 2 weeks ago
Categorie: Maag en darmen
Categorie:
Ik heb een foto genomen, het lijkt of er bloed overal zit, maar ik dacht toch dat het verschillende kleuren bruin zijn. Ik merkte geen bloed in de pot of aan het toilet papier. Wat denkt u er over? Hoe kan je bloed bij de stoelgang duidelijk opmerken...
1
antwoord
25
bekeken
Bijgewerkt 2 weeks ago
Categorie: Keel, neus en oren
Enkele dagen heb ik last van een rare trilling/ geluid in mijn linkeroor. Het lijkt erop als iets klappert in mijn oor. Ik hoor dan een geluid van een tikkend, kloppend geluid wat vergelijkbaar is als een centrifuge van een wasmachine in mijn linkero...
1
antwoord
36
bekeken
Bijgewerkt 3 weeks ago
Categorie: Baby en kind
Categorie:
Mijn zoontje van 9 maanden heeft momenteel alle symptomen van kinkhoest. Begon met een verkoudheid, daarna kreeg hij er koorts bij wat 4 dagen duurde, hij drinkt niet graag en nu komen er hoestbuien bij. Hij is wel gevaccineerd en heeft alle prikken ...
1
antwoord
29
bekeken
Bijgewerkt 3 weeks ago
Hallo, Sinds maandag heb ik een blaar op mijn voet. Nu moest ik woensdag veel lopen. Ik had enorm veel pijn wat logisch is met een blaar. Alleen toen ik mijn schoen uit trok zat mijn sok onder het bloed en best heftig ook. Vandaag was dit weer het ze...Stel hier uw vraag

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]


Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB