Vragen (25352)

Antwoord
Views
Vraag
2
antwoorden
2
Views
Bijgewerkt 11 minuten geleden
Ik ben 75 jaar en heb sinds een paar maanden last van heel veel hoofdschilfers ( zwaar soort roos). Ik gebruik een antiroos shampoo (Head and Shoulders) maar dat helpt niet. Wat kan ik hier tegen doen?
0
antwoorden
1
View
Be first to answer!
Categorie: Urine en ontlasting
Als je recent getest bent op GBS bacterie en deze was negatief dat betekent op dat moment geen drager. Betekent dit dan, dat je het ook nooit kan hebben en dus ook nooit drager zult zijn? Of verschilt dit per keer? Uit een vaginale kweek was ik negat...
1
antwoord
9
Views
Bijgewerkt 11 uur geleden
Categorie: Baby en kind
Categorie:
Zie foto is net op gespuugd. Hoe kan het zijn dat bij een kind zo taai slijm ontwikkeld. Wij denken zelf dat het pseudokroep is we hebben een astma in heler gekregen. Dit werkt nog niet optimaal
1
antwoord
12
Views
Hiv
Bijgewerkt 11 uur geleden
Hallo Is een hiv test na 4 weken bij de huisarts betrouwbaar?
1
antwoord
11
Views
Bijgewerkt 11 uur geleden
Categorie: Anticonceptie
Categorie:
Ik ben een vrouw van 22 en slik de pil met elke maand een stopweek. Nu was ik dit keer helaas te laat met het bestellen van de nieuwe pil (Ethinylestradiol/Levonorgestrel Mylan 0,03/0.15 mg). De apotheek was dicht op zaterdag middag en zondag en ik m...
1
antwoord
17
Views
Bijgewerkt Gisteren
Hallo, ik ben al een tijdje geleden gestopt met de pil, maar ik ben na 5 weken nog niet ongesteld geworden, hoelang kan dit normaal duren?
8
antwoorden
57
Views
Bijgewerkt Gisteren
Ik gebruik de pil goed en vergeet hem nooit. Ik heb alleen zwangerschapskwaaltjes. Kan ik een test doen op elk moment? Ik wil namelijk niet wachten totdat ik ongesteld wordt.
1
antwoord
24
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Categorie: Baby en kind
Categorie:
Het zoontje van mijn vriendin heeft een breuk in zijn schouder Nu zeggen ze dat het recht vast gaat groeien maar het bot staat niet recht bij elkaar. Ze zijn bang dat het bot door zijn huid komt steken als hij maar iets beweegt Wat is uw mening Hij i...
1
antwoord
19
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Na een dag werk of school ben ik heel erg overprikkeld, als dat op zijn ergst is heb ik daar de volgende dag nog last van en moet ik heel erg bijkomen. Zijn er misschien pillen/medicijnen die helpen overprikkeld raken te verminderen? En zo ja waar zi...
1
antwoord
17
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Ik heb sinds een tijdje deze gekke witte bultjes op mijn benen en ze jeuken ontzettend… weet iemand wat dit is en wat ik er tegen kan doen… dit is niet uit te houden
0
antwoorden
11
Views
Be first to answer!
Ik zweet alleen aan de rechterkant van mijn hoofd de linkerkant blijft vrij van zweet. verder over het lichaam is er wel zweet.
1
antwoord
46
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Categorie: Borsten
Categorie:
Sinds vanmorgen pijn op een duidelijk aanwijsbare pijn in linkerborst, op deze plek is ook een donkere ader zichtbaar en precies daar zit ook de pijn, tevens zit er over de lengte vd ader een “geultje”. Begin dit jaar borstonderzoek gehad, was ok. Ik...
2
antwoorden
29
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Categorie: Maag en darmen
Categorie:
Sinds ongeveer 1,5 week heb ik al enorm last van mijn buik. De ene keer op een andere plek dan een andere en ik kom er maar niet vanaf. Ik wil graag weten wat het zou kunnen zijn om bepaalde dingen zoals evt. zwangerschap te kunnen uitsluiten. Toen d...
4
antwoorden
28
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Mijn moeder heeft al een tijdje last van te lage trombocyten het schommelt tussen de 38 en 52. Het moet tussen de 100 en 150 zijn. Nu loopt ze er al een jaar mee en er word niks aan gedaan. Wat kunnen wij doen? Of moet ze echt naar het ziekenhuis?
1
antwoord
15
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Ik heb toen ik wakker werd telkens een soort van kramp in mijn keel.. bij onderkaak. Komt en gaat weer
1
antwoord
33
Views
Bijgewerkt 6 dagen geleden
Categorie: Hersenen en zenuwen
Sinds kort zijn de prikkels onder mijn huid weer teruggekeerd. Wanneer ik in een stressvolle of benauwde situatie zit zoals op school in een luide klas waar je niet makkelijk weg kunt bijvoorbeeld krijg ik sinds kort weer ''prikkels'' of ''steken'' d...
1
antwoord
16
Views
Bijgewerkt 6 dagen geleden
ik neem reeds 25 jaar Inderal nu geeft de apotheker gewoon Propranolol in de plaats van de voorgeschreven inderal De apotheker zegt het is hetzelfde Daar mijn huisarts momenteel in verlof is richt ik deze vraag naar u zijn deze medicatie juist hetzel...
1
antwoord
19
Views
Bijgewerkt 6 dagen geleden
Categorie: Anticonceptie
Categorie:
Ik was net afgelopen weekend begonnen met een nieuwe strip van de pil na mijn menstruatie en ben hem nu vergeten mee te nemen op vakantie. Hierdoor kan ik nu 7 dagen geen pil kan nemen (gisteren laatste keer de pil genomen en ik ben volgende week maa...
1
antwoord
19
Views
Bijgewerkt 6 dagen geleden
Categorie: Keel, neus en oren
Tijdens eten is een stukje voedsel vast komen te zitten in de slokdarm, gisterenavond gebeurd. Eerst kon ik ook niet vloeibaar / water drinken, inmiddels kan dat met kleine slokjes wel. Het geeft angst. Eigen HA gebeld afspraak gekregen volgende week...
1
antwoord
24
Views
Bijgewerkt 6 dagen geleden
Categorie: Hersenen en zenuwen
zondag wezen auto rijden, na een nacht stappen. Was zaterdag nacht om 0300 thuis, 9 uur geslapen en zou naar een kameraad voetbal kijken. Echter daar nooit aangekomen omdat ik met de auto het water in ben gereden. Niet wakker geworden van de klap, ma...
1
antwoord
31
Views
Bijgewerkt 6 dagen geleden
Ik heb een vraag ik had een short en onderbroek aan en me vriend een short tijdens het zoenen is hij klaargekomen door z’n short heen heb mezelf meteen afgespoeld kan het zo zijn dat ik zwanger ben of is dat onmogelijk? Hoop het namelijk niet dankje ...
2
antwoorden
47
Views
Bijgewerkt 6 dagen geleden
Hallo, ik ben een meisje van 17 jaar en ik loop al een lange tijd met iets rond. Als ik met mijn vingers mijn vagina inga, voel ik onderaan kleine soort bultjes. Ik heb er eigenlijk nooit wat achter gezocht want aangezien ik er nooit last van heb geh...
0
antwoorden
12
Views
Be first to answer!
sa asdas dasdasdas
1
antwoord
37
Views
Bijgewerkt 1 week geleden
Ik ben 15 jaar. Ik denk dat er iets niet goed zit aan het begin van mijn vagina. Vanaf de buitenkant zit er een soort vliesje, dat had ik opgezocht op internet en kwam erachter dat dat het hymen is. Maar wanneer ik 2 vingers in mijn vagina doe, komen...
1
antwoord
18
Views
Bijgewerkt 1 week geleden
Ik ben 52 jaar, in de overgang en mijn mirena spiraal is pas geleden verwijderd. Ik heb behoorlijk last van overgangsklachten en wil misschien hormonen gaan gebruiken tegen opvliegers in de overgang. Wat zijn de voor- en nadelen? En vallen isoflavone...Stel hier uw vraag

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]


Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB