Vragen (25533)

Antwoord
Views
Vraag
1
antwoord
11
Views
Bijgewerkt 16 uur geleden
Hallo, Ik merk al 2 maanden lang dat ik last heb van paniek aanvallen hierbij heb ik ook last van depersonalisatie klachten. Het voelt vaak alsof ik buiten mijn eigen lichaam treed en de realiteit erg vaag word. 3 maanden geleden ben ik een familie l...
1
antwoord
9
Views
Bijgewerkt 19 uur geleden
Categorie: Medicijnen
Categorie:
Hallo, hoeveel antibiotica kuren heeft een gemiddeld persoon in zijn leven?
2
antwoorden
16
Views
Bijgewerkt 13 uur geleden
Categorie: Huid en haar
Categorie:
Ik ben een paranoïde hypochonder als het erop neer komt* Mijn vader heeft 1,5 maand geleden een nieuwe heup gekregen. Vervolgens heeft hij net geen 4 weken in het ziekenhuis gelegen. Kans is groot dat hij volgende week weer wordt opgenomen. Nu is het...
1
antwoord
17
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Ogen
Categorie:
leeftijd 74
2
antwoorden
25
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Keel, neus en oren
2 jaar geleden ben ik naar de huisarts geweest: naar huis gestuurd, was een beginnende keelpijn. Klachten toen: Moeite/pijn met slikken, veel speeksel en vaak een soort “maagzuur” gevoel die begint vanaf borstbeen naar boven in keel. 4 & 2 weken ...
1
antwoord
11
Views
Bijgewerkt Gisteren
Ongeveer een week geleden kreeg ik een bult op mijn achterhoofd. Sinds gisteravond doet de bult ook zeer, voor zover ik weet heb ik mijn hoofd niet gestoten. Ik voel me vandaag ook een beetje duf en ik merk dat ik lichte druk op mijn oren krijg. Moet...
2
antwoorden
24
Views
Bijgewerkt 16 uur geleden
Ik ben een vrouw van 19 en kreeg 2 maanden geleden een paniek aanval. Nu heb ik deze elke dag en heb ik verschillende medicatie voorgeschreven gekregen. Alleen ben ik hier nog niet klaar voor. Daarom ben ik valdispert gaan slikken. Nu merk ik kots mi...
1
antwoord
32
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Categorie: Penis en testikels
Als ik een tijdje masturbeert komen er vaak strepen te voorschijn op men penis (zie foto)weet er iemand wat dit kan zijn?
1
antwoord
14
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Ik ben dus al een maand lang ziek, eerst een week koorts en daarna al 3 weken aan het hoesten met hier en daar weer verhoging. Nu heb ik sinds een week enorm veel pijn bij mijn borst en doet ademen heel veel pijn waardoor ik te weinig zuurstof krijg ...
1
antwoord
13
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Categorie: Baby en kind
Categorie:
Hoi ik pas regelmatig op mijn klein dochter . Nu was zij er gisteren (3 maand) heb erg met haar geknuffeld en kusjes op haar wang toen ze wegging . Nu werd ik vanochtend wakker met beginnende koortslip . Mijn zoon weet ervan maar weet ook niet of ik ...
1
antwoord
26
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Hallo, Ik (V23) was sinds afgelopen zomer begonnen met dragen van strakke spijkerbroeken en het is me opgevallen dat sinds ik deze broeken draag, ik pijn krijg aan mijn clitoris/het puntje van mijn binnenste schaamlippen. Ik zag toen ik naar het toil...
1
antwoord
10
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Kun je met AV nog steeds voetballen (Walking football) elke vrijdagachtend ?? Willem, 74jr
1
antwoord
22
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Zoals de titel an zegt, dit is 4/5 dagen geleden begonnen. Het is of ‘snotterig’ slijm (off white, HEEL licht geel) of wit en dikkig. Wel moet ik volgende week ergens ongesteld worden, maar ik ben afgelopen week ook ziek geweest (maag/darm virus). We...
1
antwoord
13
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Categorie: Anticonceptie
Categorie:
Ik heb antibiotica waardoor ik moest overgeven. 6 uur na het innemen van de pil heb ik overgegeven. Is de pil dan wel betrouwbaar?
1
antwoord
25
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Categorie: Medicijnen
Categorie:
Enkele keren per jaar gebruik ik propranolol (40 mg) bij - voor mij - zeer spannende momenten. Hierbij gaat dan vooral om het geven van presentaties voor groepen van verschillende groottes. De propranolol helpt tegen hartkloppingen, die bij mij vrij ...
1
antwoord
12
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Door een zachte handbrace ivm artrose en peesontsteking hand, ging dat zweten en kreeg ik een felle plek op arm, en binnenkant hand, omdat het een schrijnend gevoel gaf naar de huisarts gegaan, wondroos, 2 zalven gekregen en 3x per dag smeren. Nu tre...
2
antwoorden
16
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Hallo ik zou graag een lijst willen ontvangen over gezond eten er is bij mij in hoofd aarde verkalking ontdekt ik ben 61 jaar heb een stoma ik slik deze medicatie xarelto,metoprololsucciaat,losartan kalium, Omeprazol,lanoxin,Furosemide,Spironolacton,...
1
antwoord
21
Views
Bijgewerkt 5 dagen geleden
Om de SOA opmerking meteen uit de weg te ruimen, ik heb al twee jaar een vaste vriend, daarvoor een SOA test gedaan en was schoon. Hij ook. (Tenzij hij nu stiekem achter mijn rug bezig is) De laatste tijd heb ik steeds vaker last van jeuk aan mijn sc...
1
antwoord
14
Views
Bijgewerkt 5 dagen geleden
Categorie: Anticonceptie
Categorie:
Hallo, ik heb jaren aan de pil gezeten en had het laatste jaar erg last van allerlei bijwerkingen en constant bloedverlies. Dus heb besloten te stoppen ook omdat ik mijn relatie uitging en dat beviel goed. Heb een regelmatige cyclus en kan de klok ge...
1
antwoord
14
Views
Bijgewerkt 5 dagen geleden
Categorie: Anticonceptie
Categorie:
Ik heb in mei 2023 mijn spiraal 5 jaar en moet deze vervangen worden. In de afgelopen 5 jaar ben ik niet ongesteld geweest en nu heb ik deze week (november) 2022 mijn ongesteldheid terug gekregen, betekent dit dat mijn spiraal niet meer werkt?
1
antwoord
25
Views
Bijgewerkt 1 week geleden
Categorie: Handen en voeten
Categorie:
Ik heb pijn aan mijn rechtervoet. Rechts aan de zij/onderkant. Een deel van de voetzool. Als ik loop of erop steun, doet het het meeste pijn. Als ik stilzitten met de voet op de grond, begint het te branden. Maar als ik dat deel van de voet masseer, ...
1
antwoord
23
Views
Bijgewerkt 1 week geleden
Categorie: Mond en gebit
Categorie:
Ik heb beestjes in mond op wang En tussen gebitje En water loopt spontaan steeds uit mijn neus)Ook op mijn lichaam Zitten wonden met beestjes er maar in mijn mond vind ik het ergste ik ben een vrouw en altijd schoon op me zelf Maar ik heb het zolang ...
1
antwoord
22
Views
Bijgewerkt 1 week geleden
Categorie: Maag en darmen
Categorie:
Gisternacht werd ik plots wakker met de drang om mijzelf helemaal leeg te spugen en te ontlasten (begon dikkig, eindigde als water). Dit heb ik nog NOOIT meegemaakt in 22 jaar… Gister heb ik mij ook nog heel erg slecht gevoeld en bleef ik maar overge...
1
antwoord
23
Views
Bijgewerkt 1 week geleden
Als ik mijn rechter enkel optil naar mijn linkerknie brengen en van links naar rechts beweeg kraakt het luid en duidelijk. doe ik dit met linker knie dan gebeurt er niks. Ik heb ooit MRI scan laten maken 1,5 jaar geleden op advies van mijn huisarts, ...
2
antwoorden
37
Views
Bijgewerkt 1 week geleden
Hallo Ik heb een vraag aardig wat weken terug goed ziek geweest heftige keelpijn met scherpe pijn tijdens slikken Nu is de keelpijn al een tijdje over maar heb ik sinds half oktober gezwollen lymfeklieren ze zijn af en toe gevoelig vooral als ik in d...Stel hier uw vraag

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]


Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB