Vragen (23739)

Antwoord
Views
Vraag
1
antwoord
10
Views
Bijgewerkt 15 uur geleden
De actinische keratose zitten op mijn armen, benen en hoofd. Het geeft vooral jeuk en eeltachtige plekken die schilferig zijn. Wat kan ik het beste doen om te behandelen? Ik heb al Dermovate zalf en ook Triacinolon. Kan ik dat ook op deze plekken doe...
1
antwoord
10
Views
2
antwoorden
11
Views
Bal
Bijgewerkt 15 uur geleden
Categorie: Penis en testikels
Ik heb bij mijn rechter teelbal een soort van vochtophoping maar als je voelt voelt het als een knobbel soms en soms is het zacht ofzoiets. Wat kan dit zijn? Hoor graag van u!
2
antwoorden
11
Views
1
antwoord
11
Views
Bijgewerkt 15 uur geleden
Stel je krijgt stollingen van het vaccin, ga je daar dan sowieso dood aan of kun je dat overleven? Jongen 18.
1
antwoord
11
Views
1
antwoord
8
Views
Bijgewerkt 15 uur geleden
Categorie: Maag en darmen
Categorie:
Hoi.Ik heb een vraagje .Is op een ct scan abdomen ook de maag te zien?
1
antwoord
8
Views
1
antwoord
12
Views
Bijgewerkt Gisteren
Hallo,ik heb dit medicijn 3 dagen gehad maar de vaginale afscheiding is er nog steeds.na hoe lang werkt deze pil of moet ik het wat tijd geven nog.
1
antwoord
12
Views
1
antwoord
18
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Urine en ontlasting
Sinds 1 jaar enorme slaapbehoefte.Ben geheel nagekeken door internist.Niets kunnen vinden.Ik ben een vrouw van 65 jaar en niet depressief.Heb 45 jaar geleden in zkh gewerkt met ethyleenoxidegas( sterilisatie afd).Al jaren niet volledig fit.Zou dit no...
1
antwoord
18
Views
2
antwoorden
35
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Keel, neus en oren
Beste, Ik heb vorige week met een vriend in de auto gezeten en hebben toen best harde muziek opgehad. Tijdens het rijden schoot mijn rechteroor ineens dicht en heeft dat ook de hele dag gezeten. Toen ik thuiskwam merkte ik ook een ruis. Nu een week l...
2
antwoorden
35
Views
1
antwoord
17
Views
Bijgewerkt Gisteren
Vraag is of het mogelijk is om op een trilplaat met oscilleerende bewegingen oefeningen te doen als je gediagnosticeerd bent met een middenrifbreuk, de syndroom van tietze en lipoedeem.
1
antwoord
17
Views
2
antwoorden
13
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Sinds 2 weken kan ik niet meer goed mijn grote boodschap doen ik kan met moeite 1x per dag mijn boodschap doen. Wat moet ik doen?
2
antwoorden
13
Views
1
antwoord
9
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Wat is dit
1
antwoord
9
Views
1
antwoord
6
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Categorie: Anticonceptie
Categorie:
Kan je de morning afterpil van EllaOne nemen als je niet zeker weet of er voorvocht met eventuele zaadcellen in een vrouw zijn gekomen door een bepaalde handeling? Of kan je juist zwanger worden doordat de ovulatie juist eerder komt aangezien je op d...
1
antwoord
6
Views
3
antwoorden
24
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Menstruatie
Categorie:
Iedereen vermeldde deze maand dat ik aanzienlijk dikker ben geworden. Omdat ik al den maatje meer ben viel er voor mij niets op totdat ik laatst een joggingbroek aandeed die altijd van mijn kont zakte en ineens om mijn middel bleef zitten. Toen begon...
3
antwoorden
24
Views
1
antwoord
15
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Tijdens OFO-onderzoek zijn antistoffen in mijn bloed gevonden tegen Chlamydia. Gynaecoloog heeft contact gehad met microbioloog en gaf aan dat mogelijk sprake is van een kruisreactie. Dat uitslag dus eigenlijk negatief is en antistoffen betrekking he...
1
antwoord
15
Views
1
antwoord
16
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Wat is een normale vitamine C waarde in het bloed voor een volwassene? En als het verlaagd is, wat kun je hier dan aan doen?
1
antwoord
16
Views
1
antwoord
12
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Categorie: Borsten
Categorie:
Is een operatie altijd nodig bij een trechterborst? Ook als dit mildere vorm ervan is? Wat zijn de risico's als er niets aan gedaan wordt?
1
antwoord
12
Views
1
antwoord
30
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Ik heb gisteren ongeveer 3 liter water gedronken. Verdeeld van ongeveer 13:30 tot 01:00 Gisteren om 00:30 kreeg ik ineens druk op mijn rechter slaap en trok door naar mijn oog. En werd iets misselijk niet heel erg Paracetamol gehad en het trok weg. M...
1
antwoord
30
Views
1
antwoord
12
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Categorie: Urine en ontlasting
Goedendag, Een paar dagen geleden voelde het alsof iets in mijn ontlasting mijn anus open sneed. Toen ik daarna keek, zat er bloed op en ook op mijn toiletpapier na het vegen. Ik zag verder witte stippen in mijn ontlasting, dus dacht ik dat ik missch...
1
antwoord
12
Views
1
antwoord
23
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Categorie: Borsten
Categorie:
Ik heb sinds 3 dagen last van een ingetrokken tepel van mijn linkerborst. Sommige momenten dan lijkt de tepel normaal, maar de meeste momenten is de tepel ingetrokken. De tepel is pijnlijk en gevoelig. Ik ben 19 jaar, maar moet ik hiermee langs de hu...
1
antwoord
23
Views
1
antwoord
24
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Categorie: Huid en haar
Categorie:
Ik heb sinds een aantal dagen een aantal paars/rode vlekjes net naast mijn nagel op de duim. Ik voel ze niet, geen pijn of jeuk. Ik heb een week geleden mijn enkel gebroken en heb geen gips maar een drukverband gekregen. Ook heb ik tegelijkertijd med...
1
antwoord
24
Views
2
antwoorden
33
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Categorie: Penis en testikels
Hallo, Ik had overlaatst een date en van het een kwam het ander. Toen ik mijn broek afdeed en ze me begon af te trekken zei ze dat mijn penis vies was... Ik snapte niet echt wat ze hiermee bedoelde want ik was mijn penis wel regelmatig/dagelijks. Ik ...
2
antwoorden
33
Views
1
antwoord
10
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Mijn hartslag is in de nacht soms 43. Ik weet dat mijn oogdruppels voor glaucoom dit kan veroorzaken. Overdag tussen de 60 en 75 Bloeddruk om 23:15. 126- 67 Is dit alarmerend?
1
antwoord
10
Views
2
antwoorden
43
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Categorie: Medicijnen
Categorie:
Ik weet nog niet met wat ik gevaccineerd word tegen Corona maar ik vroeg mij af of ik voor dat ik de prik ga halen Oxazepam mag slikken? #beetjebangvoorpaniekaanvallentijdensvaccinatie
2
antwoorden
43
Views
3
antwoorden
27
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Hallo, ik heb net mijn ontlasting gedaan en er zit best grote bolletjes in van kleur geel en schrok best wel, maar heb netgens last van? Wat kan dit zijn?
3
antwoorden
27
Views
0
antwoorden
7
Views
Goedenavond, Ik werd vannacht uit mijn slaap wakker omdat ik mij in mij slaap leek te hebben verslikt. Ik moest flink hoesten en bij het hoesten kwam de smaak van de haring in mijn mond die ik de avond ervoor had gegeten. Het voelde niet prettig. Na ...
0
antwoorden
7
Views
2
antwoorden
13
Views
Bal
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Categorie: Penis en testikels
Achter mijn rechter bal voel ik een knobbel maar de bal zelf is mooi rond wat is dit?
2
antwoorden
13
Views

Stel hier uw vraag

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]

Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB