Vragen (19471)

Antwoord
Views
Vraag
1
antwoord
4
Views
Bijgewerkt 11 uur geleden
Categorie: Handen en voeten
Ik kwam er laatst achter dat ik aan de onderkant van mijn tenen allemaal gaten krijg, het lijkt alsof de de opperhuid van mijn tenen aan het 'verteren' is. Het jeukt niet en het lijkt ook niet op voetschimmel. Is het ernstig? En hoe is het te verhelp...
1
antwoord
4
Views
1
antwoord
4
Views
Bijgewerkt 13 uur geleden
Categorie: Huid en haar
Ik heb al sindslanger dan eenweek ovale vlekjes die soms jeuken in mijn nek. Het heet volgens mijn arts Petyriases rosa Ik heb een zalfje gekregen sinds een week, de dokterdacht dat er ook een schimmeltje bij zat. Er is nuvlek uitbreiding naar mijn k...
1
antwoord
4
Views
1
antwoord
9
Views
Bijgewerkt 13 uur geleden
Sinds vorige week is er op mijn hoofd (onder de huid) een buitje ontstaan. Als ik het aanraak of als ik mijn achterhoofd op een kussen leg doet het pijn.. er is niets te zien van roodheid of andere dingen ... moet ik mij zorgen maken ?
1
antwoord
9
Views
1
antwoord
10
Views
Bijgewerkt 13 uur geleden
Categorie: Anticonceptie
Ik heb 1 week geleden voor de eerste keer een spiraaltje laten plaatsen. Tot nu toe geen last van gehad, tot gisteravond.. De hele nacht heftige buikkrampen gehad waardoor ik niet heb kunnen slapen. Dit hield de hele nacht aan, nu vraag ik me af, moe...
1
antwoord
10
Views
1
antwoord
11
Views
Bijgewerkt 13 uur geleden
Categorie: Menstruatie
Ik moes twee dagen geleden ongesteld worden maar ik heb nu menstruatie krampen. Zou er iets aan de hand zijn of heb ik gewoon een late menstruatie nu?
1
antwoord
11
Views
2
antwoorden
23
Views
Bijgewerkt 13 uur geleden
Ik kreeg afgelopen nacht zodra ik mijn sokken uitdeed vreselijke kriebel aan mijn linker voet, ik dacht dat misschien een allergische reactie was op mijn sokken, maar dat leek me buitengewoon omdat ik dat nooit eerder heb gehad. Opeens voelde ik een ...
2
antwoorden
23
Views
1
antwoord
13
Views
Bijgewerkt Gisteren
Ik heb sinds de bevalling negen weken pijn in mij rug.heb een ruggenprik gehad. Door Hyperemesis Gravidarum en bekkeninstabiliteit ben ik toen ingeleid om het kindje eerder te laten komen. Ik ben meerdere malen naar de fysiotherapeut geweest en die h...
1
antwoord
13
Views
1
antwoord
14
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Ogen
ooglidcorrectie
1
antwoord
14
Views
1
antwoord
14
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Menstruatie
hoi heb een vraag ben klaar met ongesteldheid kan naar de ongesteldheid weer meteen zwanger raken
1
antwoord
14
Views
3
antwoorden
33
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
heel vervelend, rood, ruwe, etterende en schilferige navel het begon in eind van juli, vervolgens was beetje over, minder jeuk maar nog steeds beetje rood, daarna was weer erg geworden, het lekte en jeukte verschrikkelijk, met paar dagen extra aandac...
3
antwoorden
33
Views
4
antwoorden
31
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Mijn vriendin had laatst een soa test gedaan. Waaruit bleek dat zij glamidia had . Toen ik dat hoorde had ik zsm zelf een test gedaan waaruit bleek ik niks te hebben. Nu beweerd zij dat de gynocoloog heeft gezecht dat ze het van mij heeft . Dat mijn ...
4
antwoorden
31
Views
3
antwoorden
38
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Is het mogelijk zwanger te raken van *droog* voorvocht dat de vagina *aanraakt*?
3
antwoorden
38
Views
3
antwoorden
24
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Als je de NuvaRing gebruikt terwijl je zwanger bent, heeft dit iets als gevolgen?
3
antwoorden
24
Views
3
antwoorden
32
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Hoi, gister was ik bij de dokter en had oorddruppels Sofradex gekregen. In de bijlsluiter staat niet langer dan 5-7 dagen gebruiken of stoppen als de loopoor voorbij is. Nu heb ik buisjes, echter dit is geen probleem zolang het middenoor ontstoken is...
3
antwoorden
32
Views
1
antwoord
15
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Categorie: Medicijnen
Kun je van naproxen 500mg duizelig en hoge bloeddruk van krijgen
1
antwoord
15
Views
1
antwoord
19
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Ik heb sinds gisteren pijn aan de linkerkant van de vagina, en de pijn straalt uit richting binnen (naar bot/spieren?). Het lijkt erger te zijn na/tijdens bewegen. In de nacht geen pijn, 's ochtends na bewegen zet de pijn op. De huid is niet geïrrit...
1
antwoord
19
Views
1
antwoord
12
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Categorie: Medicijnen
Hallo ik heb 350 mg tramadol en 50mg oxycodon ingeslikt in 1x. 2,5 uur later werd ik misselijk en moest ik braken nu inmiddels 9 uurtjes verder en ben ik ontzettend misselijk en maagpijn. Voor de rest alleen licht in mn hoofd. Is mn maag misschien be...
1
antwoord
12
Views
1
antwoord
15
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Als ik op mijn buik lig met mijn hoofd omhoog,bijvoorbeeld om tv te kijken krijg ik een heel raar onhoudbaar gevoel in Mn hoofd. Het lijkt op tintelen, en hoofdpijn ik word dan gewoon misselijk van de pijn. Als ik Mijn hoofd schuin neerleg of bijvoor...
1
antwoord
15
Views
3
antwoorden
26
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Ik ben een vrouw, met het oog op een nieuwe man in mijn leven recent op alle SOA's getest en alles bleek goed. Wel een afwijkend uitstrijkje pap3a2 waarvoor afgelopen dinsdag kolposcopie en biopten.Hoewel je ongeveer een week geen gemeenschap mag heb...
3
antwoorden
26
Views
4
antwoorden
30
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Categorie: Mond en gebit
Soms als ik even weg droom ofzo en dan weer 'bij kom' als het ware, dan staan mijn kaken vaak in een rare positie. Bijvoorbeeld naar voren met mijn tong tussen mijn tanden zonder dat ik het door heb. Is dit erg of komt het gewoon doordat ik er op let...
4
antwoorden
30
Views
1
antwoord
34
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Categorie: Penis en testikels
geen stevige erectie tijdens geslachtsgemeenschap. 71 jaar.
1
antwoord
34
Views
1
antwoord
19
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Ik had gisteren last van duizeligheid dat ik bang was om te vallen vanmiddag ben ik bij huisarts geweest voor bloeddruk te meten en hij was veel te hoog 102/196 Ik ben bekend met hoge bloeddruk ik slik er al jaren pillen voor en zit nu al aan t maxim...
1
antwoord
19
Views
1
antwoord
11
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Ik ben een aantal keren flauwgevallen. Terwijl ik bewusteloos ben ervaar ik een soort van trip waarbij mijn hersenen lijken te ontploffen met een achtbaan aan beelden die ik niet kan stoppen. Ik raak hiervan in paniek totdat ik heel hard schreeuw en ...
1
antwoord
11
Views
1
antwoord
18
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Categorie: Huid en haar
Ongeveer een uur geleden voelde ik ineens pijn en branderigheid op Mn boven been bij Mn lies. Er zitten rode bultjes en de huid is wat dikker (zie foto). Wat kan dit zijn??
1
antwoord
18
Views
1
antwoord
17
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Categorie: Anticonceptie
Op woensdagavond heb ik om 22.30 de pil ingenomen. Vervolgens had ik om 3.00 dunnere ontlasting. Daarna had ik onveilige seks. Moet ik nu een morningafterpil innemen?
1
antwoord
17
Views

Stel hier uw vraag

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]

Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB