Vragen (18554)

Antwoord
Views
Vraag
0
antwoorden
1
View
Categorie: Huid en haar
Hey. Soon your hosting account and your domain huisarts.nl will be blocked forever, and you will receive tens of thousands of negative feedback from angry people. Pay me 0.5 BTC until June 1, 2019. Otherwise, you will get the reputation of a maliciou...
0
antwoorden
1
View
3
antwoorden
22
Views
Bijgewerkt 13 uur geleden
Ik kwam erachter, via een test bij de huisarts, dat ik chlamydia had. Daarna heb ik gelijk medicatie gehad om ervan af te zijn. In de periode vlak voor de test heb ik een vibrator gebruikt (terwijl ik dus die soa had). Mijn vraag is of ik die vibrato...
3
antwoorden
22
Views
1
antwoord
12
Views
Bijgewerkt 18 uur geleden
Klachten: extreme vermoeidheid, flink wat pijn in voeten, vaak spierkrampen, veel blokkades in wervelkolom, vaak spierproblemen en peesirritaties. In jonge jaren veel en fanatiek gesport, nu alleen nog recreatief. In 2009 op snelweg van achteren aang...
1
antwoord
12
Views
15
antwoorden
54
Views
Bijgewerkt 1 uur geleden
Categorie: Anticonceptie
Op welke manier wordt sint janskruid uitgescheiden? Is dat via de urine? Ik was gisteren op een feest en toen ik naar de wc ging, heb ik ook m’n mond afgekuist met wat wc papier, ik zag nadien dat er een gelige vlek zat op het wc papier, in elke la...
15
antwoorden
54
Views
2
antwoorden
16
Views
Bijgewerkt 14 uur geleden
Beste, Ik zou eigenlijk de tetanusprik moeten halen sinds ik op een lab werk waar ook onderzoeken met bloed worden uitgevoerd, bovendien ga ik binnenkort meedoen met een nachtelijke obstakelkoersrun waarbij wordt aangeraden de tetanusvaccinatie te he...
2
antwoorden
16
Views
1
antwoord
12
Views
Bijgewerkt 22 uur geleden
Categorie: Medicijnen
Beste dokter, Sinds mijn puberteit heb ik vaak last van overbelasting van met name de polsen, gewrichten in mijn vingers, spierspanningshoofdpijn en rugpijn. In 2013 ben ik met een burnout en forse angststoornis thuis komen te zitten, in 2016 na een ...
1
antwoord
12
Views
1
antwoord
18
Views
Bijgewerkt 22 uur geleden
Ik heb voor het eerst de pil doorgeslikt dus net bij mijn tweede strip waar ik aan begonnen was ben ik de laatste week ongesteld geworden. Vervolgens ben ik toch door gegaan om de strip af te maken want het was nog maar 4 pillen wat ik in moest nemen...
1
antwoord
18
Views
1
antwoord
11
Views
Bijgewerkt 22 uur geleden
Categorie: Menstruatie
9maanden geleden is onze eerste kind per keizersnede geboren. Tm de 6maand heb ik borstvoeding gegeven. Sinds eind maart ben ik gestopt met borstvoeding. Al die tijd neem ik de minipil. Ik ben nog steeds niet ongesteld en mijn vraag is nu wat de rede...
1
antwoord
11
Views
1
antwoord
8
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Maag en darmen
Sinds gisternacht had ik hele erge last links onder in mijn buik wat bleef aanhouden tot +/13u. Ben toen maar weer het bed ingekropen in de hoop dat het zou verdwijnen, dit is ook gelukt! Dit wel na het opwekken van een kleine behoefte. Heb toen gege...
1
antwoord
8
Views
1
antwoord
7
Views
Bijgewerkt Gisteren
Sinds vorige week vrijdag heb ik een ontstoken vinger, afgelopen donderdag ben ik hiermee naar de huisarts geweest. Ik heb een antibiotica kuur gekregen (3 maal daags 1 tablet, nog 5 dagen) en mijn vinger is open gesneden, echter kwam geen pus uit de...
1
antwoord
7
Views
1
antwoord
19
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Maag en darmen
Naarmate de dag word mijn buik steeds meer opgeblazen. Het ontstaat nnadat ik wat gegeten heb. Dit gebeurt al na 1 boterham met een beetje komkommer en sla en 1 glas water. Hoe kom ik hier vanaf het lijkt alsof ik 3 maanden zwanger ben. Ik ben op een...
1
antwoord
19
Views
1
antwoord
12
Views
Bijgewerkt Gisteren
Mag je onder de zonnebank en lokaal laserontharing toepassen (oksel en bovenlip) wanneer je a.g.v. de ziekte van Pfeiffer een leverontsteking hebt?
1
antwoord
12
Views
2
antwoorden
16
Views
Bijgewerkt 20 uur geleden
Categorie: Anticonceptie
Ik heb maar 1x de prikpil (depo-povera) gebruikt. Ik heb elke dag bloeding gehad, nu is mijm vraag is de kans groot dat ik snel zwanger raak als ik ermee stop? Kan ik de kans vergroten door gebruik te maken van vruchtbaarheids suplementen genaamd Fer...
2
antwoorden
16
Views
1
antwoord
10
Views
Bijgewerkt Gisteren
Volgens de huisarts heb ik een gekneusde lies. Ik ben vorige week gevallen op m'n rechterzij. Sinds donderdag heb ik heel veel pijn in m'n lies. 's Morgens gaat het wel. 's Avonds en 's Nachts heel erg. Gaan zitten,liggen,trap en op zij liggen erg ve...
1
antwoord
10
Views
1
antwoord
14
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Gewicht en lengte
Eigenlijk zou ik volgens planning dit weekend ongesteld moeten worden, echter blijft dit uit wat ik kan begrijpen ivm mn slechte voedingstoestand op dit moment. Wel kom ik aan, zonder dat ik wat eet of iig iets eet wat ervoor kan zorgen dat ik echt a...
1
antwoord
14
Views
1
antwoord
19
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Categorie: Menstruatie
Sinds eind december ben ik na +- 11 jaar gestopt met de pil. In januari t/m april ben ik gewoon regelmatig ongesteld geworden, maar nu blijft deze opeens uit. Ik voel soms wel wat onrust in mijn buik, dan denk ik dat de menstruatie komt maar dit gebe...
1
antwoord
19
Views
8
antwoorden
54
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Ik ben afgelopen woensdagavond mijn laatste pil van de strip vergeten in te nemen. Ik kwam hier donderdagochtend achter en heb deze om 9:50 alsnog ingenomen. Doorgaans neem ik de pil altijd rond 10 uur - half 11 in de avond in. De avond ervoor nam ik...
8
antwoorden
54
Views
1
antwoord
11
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Al enige weken heb ik last van spierpijn in de rug na wekenlange verkoudheid met veel hoesten - vrouw van 74 jr - geen goede conditie - is Midalgan of Mobilat of infrarood-lamp een goede remedie?
1
antwoord
11
Views
1
antwoord
23
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Ik ben 21 jaar en heb gisteren bij mijn vriendje handwerk verricht. Ook al gebruik ik op dit moment geen voorbehoedsmiddel. ivm willen overstappen na spiraal. nu heeft hij met zijn handen aan zijn penis gezeten, met waarschijnlijk voorvocht eraan.(h...
1
antwoord
23
Views
1
antwoord
15
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Categorie: Medicijnen
Ik slikte een tijd lang paroxetine 10 mg. En volgens mijn arts mag ik er in 1x mee stoppen, omdat volgens haar de dosering heel erg laag is. Ik heb nu ongeveer 2 dagen lang last van schokjes in m'n hoofd. Ze duren maar een paar seconden, is dit norma...
1
antwoord
15
Views
1
antwoord
10
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Voet is dik en pijnlijk. Had hele dag mijn schoenen aan die begonnen te knellen. Heb al gekoeld. Pijn neemt af maar voet blijft dik. Ik gebruik geen medicatie en ben 23 jaar. Wat kan ik het beste doen nu?
1
antwoord
10
Views
4
antwoorden
31
Views
Bijgewerkt Gisteren
Mijn dochter 13 jaar heeft een licht geruis op haar hart. Verder in goede gezondheid. Ik lees op meerde sites dat dit veel voorkomt.
4
antwoorden
31
Views
10
antwoorden
35
Views
Bijgewerkt Gisteren
Kun je door slippers en sandalen waar zand en opgedroogd zweet e.d. op zat voetschimmel krijgen als dat er een paar maanden heeft opgezeten en je het er met een doekje met water af hebt gehaald? Gewone schoenen was je immers ook nooit, dus mij lijkt ...
10
antwoorden
35
Views
1
antwoord
18
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Categorie: Anticonceptie
Ik heb de pil gekregen van de apotheek en wat blijkt een heel ander verpakking. Nu zie ik dat wat ik altijd neem de naam Ethinylestradiol/levonorgestrel Mylan 0,03/0,15 microgram is en wat ik nu gekregen heb is Ethinylestradiol/levonorgestrel Aurobin...
1
antwoord
18
Views
1
antwoord
15
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Categorie: Ogen
Dinsdag heb ik tijdens sport een tennisbal in mijn oog gehad. Donderdag ben ik naar de huisarts gegaan en die zei dat het waarschijnlijk een kneuzing is of iets dergelijks en wil het nog een paar dagen aankijken. Mijn klachten zijn. Hoofdpijn en druk...
1
antwoord
15
Views

Stel hier uw vraag

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]

Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB