Vragen (24051)

Antwoord
Views
Vraag
1
antwoord
17
Views
Bijgewerkt Gisteren
Mijn dochter van 16 is zojuist bij mij gekomen. Tijdens haar slaap heeft haar vriendje haar wakker gemaakt omdat ze hevig liep te rillen. Door is nu de 2de keer een nu is ze ongerust. Weet iemand waarom een jonge dame hevig zou kunnen lopen rillen in...
1
antwoord
14
Views
Bijgewerkt Gisteren
Hoi, Ik heb een positief zwangerschapstest vanmorgen, maar toch een beetje bloed gehad vandaag en steeds wat krampen.. is dit normaal?
1
antwoord
15
Views
Bijgewerkt 13 uur geleden
Heb sinds kort dat mijn benen (de botten) over elkaar schuren. Pijnlijk en naar gevoel. Wat zou dit zijn, en is er iets aan te doen?
1
antwoord
10
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Goedemorgen, Kan door angst, stress en lichte depressie vanwege uitblijven zwangerschap een zwangerschap juist uitblijven. Onderzoeken in ziekenhuis zijn allemaal goed. Nu ligt bruin bloedverlies, na menstruatie. Kan dit vanwege de enorme stress in m...
1
antwoord
19
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Ik heb al een tijdje last bij jeuk bij mij billen/achter boven been als ik te lang zit op een stoel op school bijvoorbeeld krijg ik echt heel erge jeuk hoe komt dit en hoe los ik dit op ik zie ook verder niks roods op dat plekje of uitslag ofso iets ...
1
antwoord
11
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Ik ben 62 jaar en heb c.o.p.d....een vraag Als ik bv een drukke en vermoeiende ochtend heb gehad..ben ik s middags echt misselijk van vermoeidheid....of een hele vermoeiende dag .ben ik daags naderhand ontzettend misselijk....kan dat met mijn longpro...
2
antwoorden
43
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Categorie: Maag en darmen
Categorie:
Mijn vriend en ik zijn nu bijna 2 weken in Kroatië. Maandagavond kwam hij terug van boodschappen doen met buikpijn. Vrij snel erna had hij diarree en werd ook misselijk. Hij heeft toen ook flink moeten overgeven. In de nacht van maandag op dinsdag he...
1
antwoord
29
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Categorie: Penis en testikels
Hoi ik heb wat aders op mijn penis is dat normaal als ik errectie heb dan nog meer dikker aders op mij penis
1
antwoord
12
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Ik ben nu iets meer als als een week geleden wat verkouden geweest, was ook maar een gewone verkoudheid maar nu heb ik nog steeds dat ik last heb dat de gehemelte wat kriebelt en geïrriteerd aan voelt is dit nog van de verkoudheid of zou dit iets and...
1
antwoord
11
Views
Bijgewerkt 5 dagen geleden
Categorie: Medicijnen
Categorie:
Goedenavond, ik wil een Nuubu detox pleister gaan proberen maar ik slik nogal wat medicijnen. Met name: Oxycodon 10 mg 2x daags. Oxycodon 5mg zonodig 3x daags bij hevige pijn. Fentanylpleisters 50mcg p/u om de 3dagen 1 pleister. Amitriptyline 25mg 1 ...
2
antwoorden
23
Views
Bijgewerkt 5 dagen geleden
Categorie: Keel, neus en oren
goedendag, mijn naam is daniel janssen. ik heb volgens mijn huisarts een oorontsteking en ben in afwachting van genezing. hierbij heb ik hevig last van een loopoor (bij vlagen druppelt het vocht er gewoon uit) en constante druk op mijn trommelvlies g...
2
antwoorden
20
Views
Bijgewerkt 5 dagen geleden
Categorie: Hersenen en zenuwen
Hoi, Sinds ongeveer 2 maanden heb ik enkel aan de rechterkant van mijn hoofd pijn. Soms rechtsachter, soms precies aan de rechterkant of ergens anders maar ALTIJD in de rechterkant. Het is een stekende pijn van een paar seconden en het komt afwissele...
1
antwoord
16
Views
Bijgewerkt 5 dagen geleden
Beste, Voor mijn werk geef ik workshops en trainingen aan kunstenaars en creatieven. Bij deze workshops schrijft zich steeds een persoon in die alle grip op de realiteit kwijt lijkt te zijn. Hij gedraagt zich storend. Denkt soms dat hij de gastheer i...
1
antwoord
36
Views
Bijgewerkt 6 dagen geleden
Ik heb twee dagen geleden onveilig sex gehad, en gister heb ik een nood morningafter pil genomen, maar ik moet elke 10min rennend naar wc gaan en het brandt bij plassen en soms krijg ik een roze plas en met geur. Wat moet ik doen??
1
antwoord
19
Views
Bijgewerkt 6 dagen geleden
Hoi, Ik heb last van steken in de knie, hoort dit bij chronische pijn of heeft het daar niet mee te maken?
1
antwoord
13
Views
Bijgewerkt 6 dagen geleden
Ik heb dus al een langere tijd 2 kleine genitale wratten aan het schaamhaar gedeelte van mijn penis, nu ben ik hiervoor in behandeling met het te laten aanstippen wekelijks, ik heb online gelezen dat deze ontstaan via hpv, mijn vragen zijn als volgt ...
1
antwoord
13
Views
Bijgewerkt 6 dagen geleden
Categorie: Penis en testikels
Goedemorgen , even een vraag. Zag dat mijn zoon van 10 een schop kreeg in zijn kruis. Niet heel hard en hij zei er ook niet veel over. Moet ik iets hiermee? controle huisarts? Hij geeft geen klachten aan? Onervaren moeder op dit gebied. Alvast bedank...
1
antwoord
25
Views
Bijgewerkt 6 dagen geleden
Ik ben 8 weken zwanger na relatie heb ik contavtbloeding gehad en daarna een stolsel kan dat een miskraam zijn kan je miskraam krijgen door relatie
1
antwoord
23
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Ik wil graag sporten maar dat lukt me niet meer door dat ik rugpijn heb en die rugpijn straalt uit naar mijn bil/volledige been. Ik sportte eerst wel maar sinds een jaar ongeveer ben ik gestopt omdat ik veel te veel rug pijn heb en ik ben al naar de ...
2
antwoorden
26
Views
Bijgewerkt 6 dagen geleden
Mijn vriendin eet bijna niks en onderneemt zelf geen actie wat moet ik doen voordat het erger wordt? Ze is 1.63m en weegt 46 kilo. Ik maak me heel erg zorgen.
1
antwoord
21
Views
Bijgewerkt 1 week geleden
Categorie: Anticonceptie
Categorie:
Goedemorgen! Afgelopen pilstrip ben ik in mijn derde week 1 pil vergeten. Ik had die pil ‘s ochtends moeten innemen en heb deze pas ‘s avonds laat genomen. Ik had vervolgens de pilstrip verder afgemaakt en ben daarna gelijk aan een nieuwe pilstrip be...
2
antwoorden
19
Views
Bijgewerkt 1 week geleden
Categorie: Medicijnen
Categorie:
Ik heb last van een ontstoken haarnetcyste. (Beetje gezwollen en hete pijn.) Ik kan nu de huisarts niet bereiken en wil graag de pijn verminderen. Zou ik ibuprofen kunnen nemen? Ik heb het hiervoor nog nooit eerder gehad.
2
antwoorden
27
Views
Bijgewerkt 1 week geleden
Categorie: Penis en testikels
Beste allen, Vorige week kreeg ik spontaan dit wratje (of wat het mag wezen op mijn balzak). Nu ben ik al twee jaar vrijgezel en mastrubeer niet heel vaak. Wat zou het kunnen zijn? Vind het maar vaag... Daarnaast eet ik gezond en drink ik gezond. Waa...
1
antwoord
21
Views
Bijgewerkt 1 week geleden
Categorie: Anticonceptie
Categorie:
Ik had ergens gelezen dat het bloed wat je verliest in de stopweek als je aan de pil bent, geen echte ongesteldheid is. Dient deze bloeding dan nog wel als indicatie van of je wel of niet zwanger bent?
1
antwoord
18
Views
Bijgewerkt 1 week geleden
Categorie: Maag en darmen
Categorie:
Ik heb inmiddels twee dagen last van een borrelende buik, scheetjes + kotsboeren (we kennen ze wel, die naar eieren ruiken). Normaal ben ik daar binnen 1 dag vanaf, maar helaas nu ineens niet… Ik heb drie dagen geleden mexicaans gegeten, twee dagen g...Stel hier uw vraag

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]


Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB