Lachgas

Reageren
0
0

Hallo, vorige week woensdag 8 dagen geleden heb ik lachgas gedaan. Ik heb de huisarts al gebeld en die zegt er niks tegen te kunnen doen en ze hopen dat de klachten vanzelf weg gaan en dat ik terug moet bellen als het over een aantal weken niet verdwijnt mijn klachten. Ik heb last van misselijkheid, hoofdpijn, wazig/zwevend gevoel in mijn hoofd. En een soort druk in mijn hoofd lijkt wel ten hoogte achter de neus vandaag te komen. Een half jaar geleden ook een keer lachgas gedaan met dezelfe klachten als nu die waren na 6 dagen weg. Nu duurt het al 8 dagen en maak ik me heel erg zorgen. Ben heel bang dat dit bijv blijvend hersenschade is. Mensen in me omgeving zeggen dat het goed komt maar zelf maak je het mee en ben je heel bang. Maak me het meest druk om dat wazige/zwevige gevoel in mijn hoofd met de hoofdpijn.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 4 juni 2020 13 32
81 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Als je die klachten na de eerste ook al had, was het niet echt verstandig om het weer te doen. Dat is vragen om problemen.
Zorg dat je voldoende water drinkt, (2 liter per dag) en eet fruit. Voor de rest zul je het moeten afwachten en hopen dat het ook weer weg gaat

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 4 juni 2020 17 11
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]