Menstruatie wilt niet door zetten.

Reageren
Categorie:
0
0

Ik ben 25 jaar heb een cyclus van 30 dagen. Ben zins 2 mei van de pil af. Ik heb 20 en 21 juni een positieve ovulatie test. En zou 2 juli ongesteld moeten worden. Korte luteale fase. Ik heb onbeschermt seks. Wij proberen zwanger te worden. Nu heb ik vanaf gister 3 keer een klein beetje bruine afscheiding. Vanacht een druppel bloed. En vanmiddag bij het afvegen wat roze bloed heel minimaal. Met slijm en vanavond weer nu weer helemaal roze. Ik heb vanochtend een zwangerschap test gedaan. Daar zag ik een heel raar wit streepje op volgonds mij ook wel het tuurstreepje genoemd.
Wel wat rommelingen en krampjes in de streek van baarmoeder. Maar geen heftige pijn. Ik zou buiten mijn korte luteale fase op 11 dpo zitten. Nu vroeg ik mij af moet ik dit maandag even bespreken met de dokter.
Ik ben een beetje radeloos.en weet niet helemaal wat ik hier mee aan moet. Normaal altijd wel een goeie menstruatie ongeveer om het uur om de 2 uur verschonen en bloed bloed donker bloed zeg maar. Nu blijft het allemaal ene beetje vaag.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Stacey
Gevraagd op 3 juli 2020 21 03
106 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik zou na het weekend eerst nog eens een test doen

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 3 juli 2020 21 54
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]