11 jaar mijn zoon en al sperma?

Reageren
0
0

Ik ben een alleenstaande werkende moeder 36 j met een zoon is pas 11 jaar geworden in januari. Om de 2 weken is hij bij mij een weekend.. Hij woont bij mijn ex man 40 jaar. Daar heb ik nog goed Contact mee.
Mijn ex belde me vandaag op en zei dat ik niet moet schrikken over zijn natte dromen. Dus als ik een vies laken vind met sperma. Ik ben er best van geschrokken hij is nog zo jong en dat in groep 7 van de basisschool. Maar mijn ex zei dat hij schaamhaar had en zijn geslachtsdeel best groot is.
Mijn ex man zei extra erbij dat hij hem verteld had hoe hij kon masturberen. Dan had hij er minder last van.

Is dit normaal en hoe kan ik met hem erover hebben? Ik schaam me snel en ben verlegen.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Marieke
Gevraagd op 28 februari 2020 16 21
2151 bekeken
Antwoord toevoegen
2
Privé antwoord

En waar wil je het dan over hebben?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 28 februari 2020 16 37
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Nou wat denk je.. over als er wat wit slijmspul sperma dus op de lakens zit.. Dat hij die maar netjes in de wasmachine gooit!

En als hij gaat Masturberen dat ik hem er niet hoef daarop te betrappen. Eigenlijk vind ik dat hij te jong is om af te trekken. Maar mijn ex man zeg dat je beter te vroeg dan te laat het vertelt hoe je het moet doen. Ik vind dat raar dat mijn zoon nu al sexueel gedrag vertoont. Als hij 14 jaar is okay..

Gemarkeer als spam
Geschreven door Marieke
Beantwoord door 28 februari 2020 19 58
0
Ik Ben ook Vader van een lief jongen van 11en hij trekt zich ook af dat is vaak het begin van Hun eerste zaadlozing en Hun ontdeking ervan ik praat in de auto als wij Alleen zijn daar over en niet ieder kind praat makelijk over dus probeer zeer voorzichtig ok.
(Chris Hummel at 20 februari 2022 22 51)
0
En als hij niet wil Dan is het ook goed Mijn zoon heeft het mij eerlijk verteld En dat vind ik knap en zecht vaak ik wil even niet gestoord wil worden Dan weer ik wat hij doet ik blijf altijd allert bij het wassen en kleding als hij bezig is geweest .erg belangrijk
(Chris Hummel at 20 februari 2022 22 56)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dat is dan iets dat je eigenlijk met je ex moet bespreken. Niet je zoon een slecht gevoel aanpraten van iets dat je ex niet goed doet. En hij is beslist niet de enige die dat doet op die leeftijd. Je zoon zit er ook echt niet op te wachten dat je hem zou betrappen. Ik zou er niet te veel aandacht aan besteden.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 28 februari 2020 20 05
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Op je 11de al haartjes, aftrekken en sperma is zeker niet abnormaal. Weet nog van de basisschool (groep 7) dat meerdere klasgenoten dat ook konden.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Pietje
Beantwoord door 21 december 2020 6 00
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]