advies t.a.v. borstvergroting wel of juist niet doen

Reageren
Categorie:
0
0

Mijn vrouw wil haar borsten vergroten. Persoonlijk sta ik hier zeer negatief tegenover t.a.v. de risico’s. Trefwoorden hierbij zijn onder andere. Lekken siliconen, kapselgroei klachten, immuniteit problemen, littekenweefsel klachten. zijn er enkele.

De meest belangrijke vraag t.a.v. bovenstaande verschijnselen. Hoe groot is de kans op klachten t.a.v. borstvergrotingen.
Hoe kun je de risico’s op bovenstaande zaken verkleinen. Zijn reactie testen die vooraf kan doen om na te gaan of er kans is op lichamelijke afweer reacties.

Zowel voor mij en mijn vrouw is het belangrijk een onafhankelijk advies te krijgen. Wat raad u aan

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 14 mei 2015 7 52
106 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Bij alle invasieve ingrepen zijn er altijd risico’s. Uiteraard wordt er alles aan gedaan om de risico’s zo klein mogelijk te houden, maar uitsluiten is niet mogelijk. Daarnaast zijn er algemene regels bij iedere ingreep die je zelf moet naleven om risico’s te beperken. Vooraf een immuunreactie testen is niet mogelijk. Het is belangrijk om vooraf alle risico’s met de chirurg te bespreken en daar goed over na te denken. Littekenweefsel, inkapselingen en immuunreacties zijn altijd aanwezige risico’s.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 14 mei 2015 10 27
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]