afvallen

Reageren
0
0

Hallo,

Ik ben bezig met afvallen. Ik wil vooral vet kwijt raken (bovenbenen, billen en buik).
Ik ben 19 jaar en mijn lengte is 1,64 meter. Ik weeg nu 52 kilo.
Mijn doel is om vet kwijt te raken (vooral rond mijn bovenbenen, billen en buik). Maar als ik dat wil moet ik wel afvallen.
Ik vind dat ik nu wel op een goed gewicht zit. Ik heb mijn BMI berekend en die zegt dat ik een gezond gewicht heb. Maar als ik minder dan 50 kilo ga wegen dan geeft BMI aan dat ik dan ondergewicht heb. Zelf denk ik dat als ik maar 2 kilo afval niet echt veel vet ga verliezen. Maar misschien heb ik het fout.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 13 mei 2015 21 42
220 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Als ik je lengte en gewicht zie kan ik me moeilijk voorstellen dat je veel vet hebt. Mocht je toch wat vet kwijt willen raken zonder gewicht te verliezen, dan kun je je bij de sportschool laten adviseren. Zij hebben ook oefeningen waardoor je vet verliest en spieropbouw kweekt, hierdoor val je niet/weinig af. Met jouw gewicht moet je inderdaad zorgen dat je niet teveel afvalt, want dat is niet gezond. Weet wel dat het belangrijkste is dat je goed in je vel zit, een beetje vet kan geen kwaad en daar hoef je je ook niet onzeker door te voelen. Succes!

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suzanne
Beantwoord door 15 mei 2015 15 28
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Jij moet echt niet gaan afvallen. Als je gewicht gaat verliezen heb je geen keuze op welke plek je af wilt vallen. Misschien ga jij juist vermageren in het gezicht of iets dergelijks. Spieroefeningen gericht op buik billen benen (BBB) zal prima werken. Of cardiotoestellen zoals de crosstrainer kan ook een optie zijn. Succes.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Jol
Beantwoord door 27 mei 2015 19 36
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]