Answer Question
0
0

Dit heb al 15 of 20 jaar geleden ook, maar heftiger gehad in een periode van ± 5 jaar, 3 keer. Een keer moest ik 3 dagen in bed blijven want als ik mijn ogen opende ging direct overgeven. Deze symptomen blijven meeste 4 tot 5 dagen. Het begint altijd aan het einde van de herfst of begin van de winter. Het likt gerelateerd te zijn aan een snelle temperatuur verandering/verlaging. Toen ik het had jaren geleden het begon net te sneeuwen (ergens december of januari). Dit keer heb ik de verwarming nog niet aangezet (ivm mogelijke hoge energierekeningen, ik leef van een klein pensioen en AOW, 73 jaar oud), en ik had het koud overdag afgelopen week, en ook in bed (temperatuur verlaging, kan deze symptomen verklaren). Het lijkt alsof een virus huist bij mij, die wakker wordt en feest gaat vieren als de temperatuur iets lager wordt… 🙂

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 10 november 2022 13 27
43 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Wat u kunt doen en wat ik ook dringend aan zou willen raden, is contact opnemen met de huisarts hiervover!

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suzan
Beantwoord door 10 november 2022 14 23
Al geprobeerd om een afspraak te maken, maar de assistente (Gezondheidscentrum Stevenshof, Leiden) stuurde mij naar deze WWW-site.
( Suzan at 10 november 2022 15 07)
De assistente zal waarschijnlijk de site Thuisarts.nl bedoeld hebben. Daar werken de huisartsen mee samen. Aan deze site zijn geen artsen verbonden.
( Suzan at 10 november 2022 15 10)
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB