Alcoholprobleem, wie kan mij helpen?

Reageren
0
0

Ik verveel me en ben eenzaam en weet na m’n werk niet hoe snel ik thuis moet komen zodat ik kan drinken. Ik heb last van angsten en depressies en ik weet niet of mijn alcoholprobleem dat veroorzaakt of dat de angsten en depressies ervoor zorgen dat ik drink. Ik heb geen geld om naar een afkickkliniek te gaan en daarom wil ik proberen om zelf af te kicken, maar ik heb gelezen dat bijna niemand dat lukt.

Ik sta open voor alles en hoor graag van mensen die ook een alcoholprobleem hebben of hebben gehad.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 26 februari 2015 14 27
260 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Heb je geprobeerd om iets anders te doen na je werk, dan naar huis gaan? En heb je gedacht aan AA (Anonieme Alcoholisten)?

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 26 februari 2015 14 32
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

AA is gratis en het helpt de meeste mensen (die het 12 stappen programma doorlopen) om hun angsten en depressies te overwinnen.

Ik dacht altijs dat alcohol en drugs de oplossing was voor mijn problemen, maar uiteindelijk zijn dat mijn problemen geworden.

Maar afkicken alleen was niet de oplossing, want de problemen die me naar de fles en drugs deden grijpen, waren er nog steeds.

Ik ga niet naar AA zodat ik niet gebruik, maar om me ervan te weerhouden dat er een moment komt dat ik denk dat alcohol en drugs mijn enige uitweg zijn.

Helpt ook tegen de verveling :)

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 26 februari 2015 14 42
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Louis: Ik ging vroeger nog wel eens naar de sportschool, misschien moet ik dat weer eens proberen. Ik ben zondag naar een AA bijeenkomst geweest en het was erg goed om er te zijn. Ik heb veel aardige mensen ontmoet die erg meelevend zijn. Ik weet dat er een aantal bijeenkomsten gehouden worden in de buurt van mijn werk, ik ga daar ook eens naartoe.

Bedankt voor je hulp!

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 26 februari 2015 14 54
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]